Wilde Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Odlična utakmica, možda najbolja Radonjina u ovom mandatu. CedOlimpija ima najbolji napad u aba ligi, danas su ozbiljno limitirani. Doduše čudi me da nisu uspeli da dovedu bolje centre od Marinkovića i Žige Dimeca, bukvalno Radnički Kg ima bolje centre, al to su njihovi problemi. Drago mi je ako sam motivisao Dobrića što ne menja činjenicu da ne bih voleo više da ga gledam u Zvezdi. Ripovi pokazali sportsko srce, nisam ni sumnjao u njih, oni jesu uvek bili sportski orijentisani bez burazerskih odnosa sa bilo kim. Jesu, Matijanga, ali je slomio nogu.
Nikodije Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Slomio je pre početka sezone, bilo je vremena da se reaguje, nije slomio po isteku deadline-a za registraciju. Ali nebitno, ako se ne varam oni mogu biti samo treći ili peti pa sa njima više nećemo igrati. Zapravo biće četvrti ako Igokea dobije mornare. Edited April 18, 2021 by Nikodije
Borca Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 9 minutes ago, Nikodije said: Slomio je pre početka sezone, bilo je vremena da se reaguje, nije slomio po isteku deadline-a za registraciju. Ali nebitno, ako se ne varam oni mogu biti samo treći ili peti pa sa njima više nećemo igrati. Zapravo biće četvrti ako Igokea dobije mornare. Jedino i mogu da budu 4-ti pod uslovom da ostanu na ovih 7 poraza do sada (da ne izgube od Cibone u Zagrebu ili Mege u Ljubljani). Ukoliko ostanu na 7 poraza i Mornar dobije u Laktasima onda ce biti 3 tima sa po 7 poraza i u tom krugu je Mornar 3-ci, COL 4-ta, a Igokea 5-ta. Ukoliko Igokea pobedi Mornar onda ona ostaje na 6 poraza i uzima mesto br 3, u tom slucaju COL moze i da izgubi jos jednu do kraja posto bi i sa 8 poraza koliko bi imao i Mornar ako izgubi u Laktasima bila ispred Barana zbog boljeg medjusobnog skora. 2
Wilde Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Slomio je pre početka sezone, bilo je vremena da se reaguje, nije slomio po isteku deadline-a za registraciju. Ali nebitno, ako se ne varam oni mogu biti samo treći ili peti pa sa njima više nećemo igrati. Zapravo biće četvrti ako Igokea dobije mornare. Da, bilo je vremena itekako, a doveli su ovog Džeroda Džonsa. Pretpostavljam da su hteli da rano sklope tim a nisu mogli da nađu igrača sličnog profila pa su procenili da za tu kintu mogu bolje da prođu sa solidnom lakšom peticom koja će šutirati za tri i širiti u napadu praveći prostor za Jaku, Riona i Perija. Možda bi se više otvorili da su znali da će im se otvoriti mogućnost da napadnu ABA.
Heaviside Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Nisam mogao da gledam, a kažete da je možda i najbolja utakmica od povratka Radonje bravo i za nas i za Mornar Edited April 18, 2021 by Heaviside 1
Dankan Ajdaho Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 2 hours ago, harper said: Ako Mornar pobedi danas odmah potpisati za sledecu sezonu Pulena i Blazica. Dobric Ognjen. Prvo da dovedemo Perija koji je doslovno nacrtan kao sekundarni plej.
harper lee Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 8 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Prvo da dovedemo Perija koji je doslovno nacrtan kao sekundarni plej. Verovao mi ti ili ne, cim je poceo da sipa znao sam da cemo da dobijemo utakmicu. Kad jedan plej ovoliko privatizuje utakmicu bolje mu je da se zove Stef Kari jer ce drugacije da ubije svoju ekipu. Osim njega i Jake kod njih maltene niko ziv nije video loptu, po par suteva na isteku napada i toliko od ostatka tima. Nema sanse da on kod Radonjica uzme ovoliko suteva, koliko god da ga sere. Malo se i islo na to da on izdivlja, svaki put kad je iz pika pokusao da razigra na bokove sekli smo to na vreme i otvarali brojne kontre. Na kraju je on dao 29 i niko drugi nista, kod nas Dobric 26 a nije uzeo nijednu loptu vise od onoga koliko je morao. Nama je mnogo veci problem to sto nemamo pleja koji ume da kontrolise ritam utakmice, da je makar onaj Kolom ziv nema teorije da bi nam onako brzo istopili 17 razlike. Volden to ne ume a Hol ne ume nista. Zbog tog nedostatka imamo velike oscilacije u rezultatu jer se Volden zaigra i zaboravi na utakmicu a kad Radonjic to primeti i zameni ga udje Hol i bude jos gore. Lengston uopste nije ovoliko los igrac koliko lose igra otkako se vratio, potpuno je izgubio samopouzdanje.
assignment Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) 6 hours ago, harper said: U sportu je sve moguce ali ove sezone Buducnost definitivno zasluzuje da osvoji ABA ligu. Najkonstantniji su, imaju najmanje lutanja u rosteru, formirali su solidan tim i s njim cepaju koliko mogu. Steta je sto nisu predvideli ovakav rasplet u Evrokupu, uveren sam da su sa malo vise koncentracije mogli da prodju Monako i da vec sada imaju obezbedjenu Evroligu. Ja, naravno, navijam iz petnih zila za Zvezdu ali ne mogu da se otmem utisku da smo apsolutno zasluzili da izduvamo ove godine. Retko se desava da jedan klub u jednoj sezoni ovoliko puta puca sebi u nogu kao sto smo mi to radili ove godine. Sve je to tačno, ali na kraju se piše rezultat i pitanje je, ko će na kraju osvojiti. Mi smo igrali EL i ABA, oni EK, što nije isto opterećenje, em su, ako se ne varam, mnogo bolje prošli što se tiče korone... Izduvali prednost protiv Monaka, sada izgubiše (najverovatnije) domaći teren, a mi se polako dižemo... Tako da, i pored našeg lošeg sklopljenog rostera, šanse nisu male da Budućnost na kraju ostane kratka... A i dalje postoji x faktor pandemije... Edit, a posle svih onih sranja i šta se dešavalo u Morači po meni zaslužuju veliko ništa... Edited April 18, 2021 by assignment
armor Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ako pobedimo obe do kraja i budemo prvi mozemo li da dam0 ovlascenje Mornaru da odigra finale protiv Buducnosti, normalno, overeno kod javnog biljeznika
harper lee Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 22 minutes ago, assignment said: Sve je to tačno, ali na kraju se piše rezultat i pitanje je, ko će na kraju osvojiti. Mi smo igrali EL i ABA, oni EK, što nije isto opterećenje, em su, ako se ne varam, mnogo bolje prošli što se tiče korone... Izduvali prednost protiv Monaka, sada izgubiše (najverovatnije) domaći teren, a mi se polako dižemo... Tako da, i pored našeg lošeg sklopljenog rostera, šanse nisu male da Budućnost na kraju ostane kratka... A i dalje postoji x faktor pandemije... Edit, a posle svih onih sranja i šta se dešavalo u Morači po meni zaslužuju veliko ništa... Ma, ja to pokusavam da gledam kroz igre i igrace, kad bih se bavio stvarima van terena verovatno ne bih gledao domacu kosarku uopste. A naravno da bih voleo da u finalu opeglamo bas ovu Buducnost, bas sa ovim "osvojice i Zvezda titulu, nekad" trenerom i da ga jebemo jos jedno deset godina zbog te izjave dok ne crkne od muke. 1
MiddleClass Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Mi ako budemo prvi idemo na Cedevitu, Buducnost na Igokeu ili Mornar.
Moća Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ako finale bude CZ-Bud opet cemo imati svih 5 utakmica sa bukvalno 0.1% sanse da gost pobedi.
Nikodije Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) 11 minutes ago, Moća said: Ako finale bude CZ-Bud opet cemo imati svih 5 utakmica sa bukvalno 0.1% sanse da gost pobedi. Pa ne baš, neće moći da prave cirkus kao 2019. Inače 22.4.2019 Zvezda i Budućnost su poslednji put igrali pred publikom. Edited April 18, 2021 by Nikodije
MiddleClass Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Moze i 50 pravilno rasporedjenih gledatelja da napravi pritisak na sudije i protivnika. Samo kazem
Recommended Posts