hrkljush boys_2 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Konačno dobra utakmica, ako izuzmemo onih par crnih minuta, ali i to je normalno. Dobrić poeni uvijek u pravom trenutku, Loyd i Corey standardni, odbrana odlična. Perry je jak ko bik jebote.
harper lee Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Ako Mornar pobedi danas odmah potpisati za sledecu sezonu Pulena i Blazica. Dobric Ognjen.
hrkljush boys_2 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Ništa još u Baru nije gotovo, te bumo sad vidjeli kako ide tekma. 3.30 do kraja. Edited April 18, 2021 by hrkljush boys_2
hrkljush boys_2 Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Lijep poklon od braće Pavićević iz Bara, hvala. Na Zvezdi je sad da taj poklon iskoristi. Za početak srušiti Krku u uvijek neugodnoj Leon Štukelj dvorani. 1 1
darkonet Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Rip Dozivesmo i da harper pohvali Dobrica hahaha U utorak Krka i onda put Zadra za prvo mesto
renne Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Da se uzme, to davno prežaljeno, prvo mesto, pa nek' ide život 2
arkonada Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 16 minutes ago, darkonet said: Dozivesmo i da harper pohvali Dobrica hahaha Harper voli Dobrića i Gobeljića skoro kao Veljka Simića samo se folira
harper lee Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Na B92 o utakmici - u Zvezdi najefikasniji Lojd sa 18, Dobric je dodao 12.
harper lee Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 minute ago, arkonada said: Harper voli Dobrića i Gobeljića skoro kao Veljka Simića samo se folira Dobric nema niceg zajednickog s tom dvojicom. Kad radi jedino ono sto zna i hoce ga sut ume da bude veoma, veoma koristan. Mada, onu asistenciju kroz usi cele odbrane Cedevite stvarno nisam ocekivao od njega. Vidim da se to sto sam ostavljao njega i Davidovca u timu kad nam je Nikodije pravio tim za sledecu sezonu bez njih dvojice ne racuna.
Nikodije Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Odlična utakmica, možda najbolja Radonjina u ovom mandatu. CedOlimpija ima najbolji napad u aba ligi, danas su ozbiljno limitirani. Doduše čudi me da nisu uspeli da dovedu bolje centre od Marinkovića i Žige Dimeca, bukvalno Radnički Kg ima bolje centre, al to su njihovi problemi. Drago mi je ako sam motivisao Dobrića što ne menja činjenicu da ne bih voleo više da ga gledam u Zvezdi. Ripovi pokazali sportsko srce, nisam ni sumnjao u njih, oni jesu uvek bili sportski orijentisani bez burazerskih odnosa sa bilo kim. Edited April 18, 2021 by Nikodije
Recommended Posts