Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

Konačno dobra utakmica, ako izuzmemo onih par crnih minuta, ali i to je normalno. Dobrić poeni uvijek u pravom trenutku, Loyd i Corey standardni, odbrana odlična. Perry je jak ko bik jebote.

Posted

Ako Mornar pobedi danas odmah potpisati za sledecu sezonu Pulena i Blazica.:laugh:

Dobric Ognjen.:ziga:

Posted (edited)

Ništa još u Baru nije gotovo, te bumo sad vidjeli kako ide tekma. 3.30 do kraja.

Edited by hrkljush boys_2
Posted

Lijep poklon od braće Pavićević iz Bara, hvala. Na Zvezdi je sad da taj poklon iskoristi. Za početak srušiti Krku u uvijek neugodnoj Leon Štukelj dvorani.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Rip :Hail:

Dozivesmo i da harper pohvali Dobrica hahaha

U utorak Krka i onda put Zadra za prvo mesto

Posted

Da se uzme, to davno prežaljeno, prvo mesto, pa nek' ide život

• +1 2
Posted
16 minutes ago, darkonet said:

Dozivesmo i da harper pohvali Dobrica hahaha

Harper voli Dobrića i Gobeljića skoro kao Veljka Simića samo se folira:naughty:

Posted

Na B92 o utakmici - u Zvezdi najefikasniji Lojd sa 18, Dobric je dodao 12.:laugh:

Posted
1 minute ago, arkonada said:

Harper voli Dobrića i Gobeljića skoro kao Veljka Simića samo se folira:naughty:

Dobric nema niceg zajednickog s tom dvojicom. Kad radi jedino ono sto zna i hoce ga sut ume da bude veoma, veoma koristan. Mada, onu asistenciju kroz usi cele odbrane Cedevite stvarno nisam ocekivao od njega.:D

Vidim da se to sto sam ostavljao njega i Davidovca u timu kad nam je Nikodije pravio tim za sledecu sezonu bez njih dvojice ne racuna.:dry:

Posted (edited)

Odlična utakmica, možda najbolja Radonjina u ovom mandatu. CedOlimpija ima najbolji napad u aba ligi, danas su ozbiljno limitirani. Doduše čudi me da nisu uspeli da dovedu bolje centre od Marinkovića i Žige Dimeca, bukvalno Radnički Kg ima bolje centre, al to su njihovi problemi.

Drago mi je ako sam motivisao Dobrića  :dry: što ne menja činjenicu da ne bih voleo više da ga gledam u Zvezdi.

Ripovi pokazali sportsko srce, nisam ni sumnjao u njih, oni jesu uvek bili sportski orijentisani bez burazerskih odnosa sa bilo kim. 

Edited by Nikodije
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...