Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Ljudi, oćete li se manuti priče o  presečenom kablu? Ne bi Telekom ostavljao mogućnost kvara da je neki vod presečen, a to nije stvar koja može da bude ali ne mora da znači. Ili je presečen ili nije i nije potrebno biti mešavina Šerloka Holmsa i  Nikole Tesle (ili Olivera Hevisajda :)da bi se to utvrdilo. 

Ne mogu da se složim da zavera protiv ABA ima najviše smisla. Jedini entitet kome je ovde narušen ugled je Arena tj. Telekom, zato oni i pišu saopštenja, a ne ABA ili Čović. Ako je i bila zavera bila je protiv njih ali ni to nema previše smisla jer se radi o poprilično nebitnom prenosu. Tipujem na to da je Telekom nešto tehnički zasrao ili da je eventualno neki bizaran kvar koji nisu mogli da spreče u pitanju.

Edited by Heaviside
Posted
4 hours ago, salerokada said:

Iz telekomovog saopštenja poštenom čoveku treba da bude jasno da je žicu cviko glavom i bradom Šolak.

Dok je Đilas čuvao stražu.

pa to se odmah znalo

Posted
21 hours ago, Banjo said:

Citam da je Pefi na odjavi u Bolonji. Da se dogodine upare on i Jovic, ili barem jedan od njih dvojice sa jednim crnjom prospektom koji bi se adaptirao za 3-4 meseca, i lagano.

Nema od osvajanja ABA lige nita. Da se Radonja zadrzi po svaku cenu i fino da se napadne EC. Ako ne moze na terenu da se izbori EL ne moramo je ni igrati.

To ti dodje milionce, milionce i po za poziciju 1

Posted
23 minutes ago, nahbar said:

Toliko i treba izdvojiti za tu poziciju. 

Posted
21 minutes ago, nahbar said:

Ni Jovic ni Pefi vise nemaju neku cenu a cak i da zajedno kostaju milionce, za dva top pleja to nije previse. Drugi su tu problemi ako budemo gadjali obojicu, slicni su igraci + ni jednom ni drugom se ne dolazi u Srbiju.

Posted
17 hours ago, Heaviside said:

Ljudi, oćete li se manuti priče o  presečenom kablu? Ne bi Telekom ostavljao mogućnost kvara da je neki vod presečen, a to nije stvar koja može da bude ali ne mora da znači. Ili je presečen ili nije i nije potrebno biti mešavina Šerloka Holmsa i  Nikole Tesle (ili Olivera Hevisajda :)da bi se to utvrdilo. 

Ne mogu da se složim da zavera protiv ABA ima najviše smisla. Jedini entitet kome je ovde narušen ugled je Arena tj. Telekom, zato oni i pišu saopštenja, a ne ABA ili Čović. Ako je i bila zavera bila je protiv njih ali ni to nema previše smisla jer se radi o poprilično nebitnom prenosu. Tipujem na to da je Telekom nešto tehnički zasrao ili da je eventualno neki bizaran kvar koji nisu mogli da spreče u pitanju.

I ja vjerujem da je u ovoj ''velikoj aferi oko prekida prenosa'' u pitanju poslovična nesposobnost i greška ljudskog faktora, koju srećem na svakom koraku i u svakom segmentu društva. I uvijek iznova ostanem zatečen, mada ne znam zašto nakon 30 godina??

Posted
11 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

I ja vjerujem da je u ovoj ''velikoj aferi oko prekida prenosa'' u pitanju poslovična nesposobnost i greška ljudskog faktora, koju srećem na svakom koraku i u svakom segmentu društva. I uvijek iznova ostanem zatečen, mada ne znam zašto nakon 30 godina??

Danas je vec revans protiv Cedolivitije, realno biste mogli da prestanete da se danima iscudjavate najnovijoj formi grobarskog ludila koje traje vec godinama, kao da ste culi nesto novo. Saslusas, potapses po ledjima, kazes "hajde ti lepo kuci, smiri se, evo ti keks" i predjes na neku drugu temu.

Posted

I to što kažeš..

Elem :D, danas nam se vraća Landry i mislim da će to biti velika prednost, obzirom da oni faktički igraju bez petice, Hopkins mi je više 4, iako im je jako koristan u reketu.  Kad bi mi i Mornar uzeli večeras, eto nas opet u sedlu, mada realno, po trenutnoj formi, Budućnost je i sa takvim raspletom u prednosti. 

• +1 1
Posted
2 hours ago, hrkljush boys_2 said:

I to što kažeš..

Elem :D, danas nam se vraća Landry i mislim da će to biti velika prednost, obzirom da oni faktički igraju bez petice, Hopkins mi je više 4, iako im je jako koristan u reketu.  Kad bi mi i Mornar uzeli večeras, eto nas opet u sedlu, mada realno, po trenutnoj formi, Budućnost je i sa takvim raspletom u prednosti. 

U sportu je sve moguce ali ove sezone Buducnost definitivno zasluzuje da osvoji ABA ligu. Najkonstantniji su, imaju najmanje lutanja u rosteru, formirali su solidan tim i s njim cepaju koliko mogu. Steta je sto nisu predvideli ovakav rasplet u Evrokupu, uveren sam da su sa malo vise koncentracije mogli da prodju Monako i da vec sada imaju obezbedjenu Evroligu. Ja, naravno, navijam iz petnih zila za Zvezdu ali ne mogu da se otmem utisku da smo apsolutno zasluzili da izduvamo ove godine. Retko se desava da jedan klub u jednoj sezoni ovoliko puta puca sebi u nogu kao sto smo mi to radili ove godine.

Posted

Aba možemo da osvojimo samo na totalno trenersko razvaljivanje i u smislu taktike i u smislu psihe, ako uopšte dođemo do finala. Da ih totalno iznenadimo na jednoj ili dve utakmice, da se mnogo bolje adaptiramo kroz seriju i da kroz celu seriju imamo mnogo veći "borba, kontranapad, skok u napadu" momenat. Problem je što Dejan Milojević ne deluje kao trener koji bi dozvolio da se to desi. On je i preuzeo Budućnost jer je video šansu da uzme titulu i vrlo su male šanse da mu ekipa neće biti u svakom smislu maksimalno spremna za finale, a u tom slučaju su nam šanse prilično male.

Posted

Jebote kru' Simonoviću, pa pripali ne filozofiraj...

Posted

Jel moze neki linak, izgleda nema na youtubu....

Posted

trenutak lucidnosti Dobrića, asist u stilu brata Marcusa

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...