Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Heaviside said:

Napišem da je Nikodije upao u cognitve bias jer na osnovu predubeđenja o akterima iznosi decidiran stav o događaju o kome nema nikakve informacije tj. neke posredne informacije o eventualnom motivu i izvedbi i ima i nijedna od njih ne govori u prilog njegovoj tezi. I onda me ti pitaš zašto ja nisam napravio istu kognitivnu grešku, pošto imam slična preubeđenja kao i Nikodije i prebaciš mi nedoslednost. Odgovor je zato što nisam glup kao ti.

ja sam u startu napisao da se ne slazem sa nikodijevim zakljuckom 

ali da razumem zasto izrazava sumnju

sa druge strane ti si pre godinu i po dana pisao kako je liga neregularna i zavisi od morala tipova poput bokana i covica, da ne citiram ponovo detaljan opis

danas, na nevidjeno, nemas razumevanje za nikodijev stav iako je jedan od ucesnika upravo pomenuti covic

da to je nedoslednost

i opet ti kazem, ne pricas sa harperom, ja se necu takmiciti sa tobom u vredjanju, jadno je, ne prilici nam, mani se toga

Posted
6 minutes ago, Heaviside said:

Kako ne kontaš? Ćoki ne bi prezao da namesti utakmicu =》utakmica je nameštena

:)

da, baš zato što je to Ćoki, znamo na šta je on sve spreman, kao i njegov podgorički pandan. Iz tog nepoverenja u lošeg iskustva proizilazi i sumnja za ovo večeras. U trenutku sam se iznervirao kada je nestao signal i ovde sam prosuo frustraciju, bože moj, dešava se.

Posted
Just now, Milošica said:

@pbg12345

Koliko te plaća Ostoja?

Neka čačanska veza nešto...

radi mi dzabe limariju na oktaviji

ko nova 1998 godiste, uzo neki dan kod kola :)

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

:)

da, baš zato što je to Ćoki, znamo na šta je on sve spreman, kao i njegov podgorički pandan. Iz tog nepoverenja u lošeg iskustva proizilazi i sumnja za ovo večeras. U trenutku sam se iznervirao kada je nestao signal i ovde sam prosuo frustraciju, bože moj, dešava se.

To sam i ja napisao, zakucao si iz frusta, posle blago revidirao stav, sve ok naravno. Razumem sumnju iako je ne delim u ovom konkretnom slučaju.

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

radi mi dzabe limariju na oktaviji

ko nova 1998 godiste, uzo neki dan kod kola :)

A pa dobro, i to je nešto :D

Posted
2 minutes ago, Heaviside said:

To sam i ja napisao, zakucao si iz frusta, posle blago revidirao stav, sve ok naravno. Razumem sumnju iako je ne delim u ovom konkretnom slučaju.

Revidirao u smislu da prihvatam da moj utisak ne može biti dokaz, ali svakako i dalje sumnjam :)

IMG_20210414_230551.jpg

• +1 1
Posted
Just now, Nikodije said:

Revidirao u smislu da prihvatam da moj utisak ne može biti dokaz, ali svakako i dalje sumnjam :)

IMG_20210414_230551.jpg

Tako sam i shvatio 

Posted

Izasao snimak kradje. :fantom:

Posted

Kako su profi namestili, svaka im čast. 

• +1 1
Posted

jel ima neki drugi ugao kamere

jel se sme napisati da imam osecaj da bi se ovo karakterisalo kao faul (zaista iz ovog ugla ne vidim da li volden kaci loptu ili ruku) da je u posedu domacin (na ovoj utakmici ili npr domacin u podgorici)

Posted

Izvinjavam se na losem uglu kamere. Izgleda da je Cedeviti smetao ovaj faul nad Simonom dosudjen na kraju snimka.

Sta hoce, da nije faul bili bi koraci Simona :fantom:

Posted (edited)

ja nisam ni skontao da je to faul za simoviceva bacanja

ako se ne zajebavas

pa dobro, sve regularno, ne znam koji je kurac golemcu i nikodiju da izrazava sumnju u regularnost :fantom:

Edited by pbg12345
Posted

Ako sam ja dobro shvatio Nikodije sumnja da je Arena svesno i namerno prekinula prenos, po Čovićevom nalogu, da se ne bi videla krađa koja je unapred pripremljena. To zaista zvuči bizarno. 

Da li je u ovoj odbrani sve bilo čisto i da li je faul na Simonoviću, ko zna. Ali, meni se  čini da bi tako izrežirana krađa u sadejstvu sa sudijama morala da izgleda bolje, naročito ako je Čović inspirator. U krajnjem slučaju ne bi čekali 2 sekunde pre kraja da reaguju, prosto ne bi svirali prethodna 2 faula na Periju i Bog da ih vidi. 

Posted

ako meni odgovaras, kao sto rekoh odmah i meni je prilicno suludo da se to tako organizuje

jadno je sto se areni desi da prekinu zavrsnicu derbi utakmice, ali to gotovo izvesno nema veze sa covicem

opet, to je covic, jedna od najodvratnijih njuski jos od 90tih i sps doba, to sto je nama suludo, njemu je kao dobar dan

na stranu sve to, opet ovaj snimak, ne vidi se najbolje, ali najblaze receno sumnjam da bi se sviralo isto da su uloge bile obrnute

ogorman pritisak postoji, prvenstveno od strane covica i bokana i nevezano sa ovom utakmicom to je prosto neodrzivo i ubija sport i kosarku

vec vidim na sta ce liciti forum, ako se npr finalna serija resi na slican nacin, da nestane signala iz podgorice u poslednjem minutu 5te utakmice serije i onda nam stigne ovakav snimak kao dokaz da je sve ok i da je buducnost regularno dobila, pa goreo bi topik

a najmanje bitno je sta pisemo mi na forumu, dugorocno to  ostavlja posledice po kosarku na ovim prostorima

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...