fandorin Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Večeras smo bili bolji za razliku od utakmice u nedelju, pa smo po nekoj pravdi i zaslužili da dobijemo.
McNulty Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Šteta što ovih 19 sekundi nikad neće moći da se vide Nemam ja više živaca za ovaj kriminalWowEnvoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
Nikodije Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 36 minutes ago, FPLS said: Golemac cestitao svojim igracima na borbi i odjurio sa konferencije, ocito besan na sudije. Valjda bude snimak cele tekme na yt kanalu aba lige, bas me zanima ta zavrsnica. Mene zanima zašto odmah ne organizuju finale Zvezda- Budućnost, da se ne gubi vreme, 26 kola, plej of, trte mrte. Ostali i tako statiraju u kukuruzu, voljno ili nevoljno.
Heaviside Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Ali brt, pričaš prvo o nameštanju pa o sudijskoj krađi a da nisi ni teoretski mogao da vidiš šta se desilo jedina informacija koju imaš je da je bilo problema sa telekomunikacijama u hali i da je trener ekipe koja je izgubila utakmicu u poslednjim sekundama bio nadrkan na pres konferenciji 3 1
Nikodije Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 6 minutes ago, Heaviside said: Ali brt, pričaš prvo o nameštanju pa o sudijskoj krađi a da nisi ni teoretski mogao da vidiš šta se desilo jedina informacija koju imaš je da je bilo problema sa telekomunikacijama u hali i da je trener ekipe koja je izgubila utakmicu u poslednjim sekundama bio nadrkan na pres konferenciji Potpuno si u pravu, nemamo informacije znam samo da sam, istog sekunda kad je nestao signal, pomislio "sad će volšeban preokret" i gle čuda volšeban preokret se desio. Ne znam, možda je sve ok, a ja tripujem. Ali svakako aba liga treba da promeni ime u BIČ liga (Bokan i Čović) realno su ta dva kriminalca privatizovali ligu i gledamo njihov cirkus iz godine u godinu.
pbg12345 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 19 minutes ago, Heaviside said: Ali brt, pričaš prvo o nameštanju pa o sudijskoj krađi a da nisi ni teoretski mogao da vidiš šta se desilo jedina informacija koju imaš je da je bilo problema sa telekomunikacijama u hali i da je trener ekipe koja je izgubila utakmicu u poslednjim sekundama bio nadrkan na pres konferenciji problem je sto iko uopste tako reaguje a reaguje na osnovu iskustva kad je domaci/regionalni sport u pitanju i ne tako davno na ovom topiku je vladao maltene koncezus da je zvezda pokradena u finalu od strane domacina u dogovoru sa sudijama cudno da se sad ismeva forumas koji navodi takvu mogucnost kad su uloge obrnute
fandorin Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 2 minutes ago, pbg12345 said: cudno da se sad ismeva forumas koji navodi takvu mogucnost kad su uloge obrnute Brate mili.... Potpuno se slažem, nezamislivo je da se ismeva forumaš koji implicira mogućnost da je utakmica u aba nameštena.
Banjo Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Davidovac uzeo 27 minuta na cetvorci, Simon samo 13. Mislim da Davidovac korisniji kao 4, da ne pricam koliko imamo vise opcija u napadu kad je on na terenu u odnosu na Simona. Deluje da smo resili problem sa tom pozicijom. Noko i Rit da podele minute na 5. Samo mora odbrana da pocne da se igra. Ne mozemo svaku utakmicu da primimo 50 poena za poluvreme. Nije mi jasno kako je Buducnost ovoliko jaka? Mi u Bg nismo favoriti protiv njih.
Heaviside Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 I meni se dopada Davidovac na 4 sa ovakvim rosterom.
renne Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 19 minutes ago, Nikodije said: Potpuno si u pravu, nemamo informacije znam samo da sam, istog sekunda kad je nestao signal, pomislio "sad će volšeban preokret" i gle čuda volšeban preokret se desio. Ne znam, možda je sve ok, a ja tripujem. Ali svakako aba liga treba da promeni ime u BIČ liga (Bokan i Čović) realno su ta dva kriminalca privatizovali ligu i gledamo njihov cirkus iz godine u godinu. i to što si ti pomislio je sad neki dokaz? jesi li pomislio i u nedelju? jer, bio je čudan preokret i tada
pbg12345 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 3 minutes ago, fandorin said: Brate mili.... Potpuno se slažem, nezamislivo je da se ismeva forumaš koji implicira mogućnost da je utakmica u aba nameštena. kad su u pitanju timovi koji imaju takvu istoriju i kad je u pitanju utakmica koju nismo videli ili jesmo videli, a postoje elemnti da verujemo u tako nesto izvini zaista ako te je tad pogodilo to "brate mili", na stranu sve ostalo, ali ti si to napisao nakon utakmice koja se zavrsila tako sto su oba tima jurila razliku iz prve utakmice, treneri zvali tajmaute u poslednjem minutu radi toga i konacno, borcev igrac pogodio kos u poslednjim sekundama koja je osigurala dovoljnu razliku (pobeda je vec bila izvesna) i slavili kao osvajanje svetskog prvenstva kad upravo odgledas to i onda neko napise "jel ovo mozda namesteno" prosto ostanes bez smislenog komentara i napises "brate mili" ali jos jednom, izvini ako te pogodilo, a deluje da jeste posto ponavljas vec nekoliko puta tu situaciju
harper lee Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Objasnjenje je jednostavno, ja nisam gledao zavrsnicu jer nisam mogao. Nisam gledao ni drugo poluvreme protiv Igokee. To sam mogao ali nisam hteo. 1 1
Nikodije Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 5 minutes ago, renne said: i to što si ti pomislio je sad neki dokaz? jesi li pomislio i u nedelju? jer, bio je čudan preokret i tada Nije nikakav dokaz to što sam ja pomislio, slažem se. Samo je čudna koincidencija. Da je neko drugi na čelu kluba i da Arena nije to što jeste, bilo bi mi lakše da poverujem u slučajnost.
Recommended Posts