Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Nikodije said:

Šteta što ovih 19 sekundi nikad neće moći da se vide

Nemam ja više živaca za ovaj kriminal

šta, misliš da se coli i cz nisu mogli dogovoriti da ovi prodaju i da je bilo slike?

Posted
Just now, harper said:

:laugh:

Nije tebi lako.

Pa nije. Svaki dan neki kriminal, još moram tebe da čitam ovde. Vreme je da porazmislim o prioritetima i na šta ja to gubim vreme.

Posted (edited)

i u juniorskoj ligi danas volšebna pobeda

da je neki drugi protivnik, ne znam kako bi objasnili poslednji faul

audio NSFW

Edited by levi
Posted (edited)

Ovako nekako je isla situacija posle nestanka slike, a to se desilo na 78:81 i prilikom odlaska igraca na tajm-aut koji je trazio Radonjic posle Perry-jevog pogodjenog drugog slobodnog bacanja:

- posle minuta odmora napad Zvezde gde valjda igraci gostiju prave faul na Lazicu na +3 da ne bi slucajno primili trojku

- Lazic pogadja prvo bacanje, promasuje drugo i onda neko od igraca Zvezde skace u napadu i lopta je kod Walden-a koji je fauliran za 2 bacanja na +2 za goste

- Walden pogadja oba puta i nereseno je, tajm-aut uzima Golemac na 15 sekundi do kraja

- posle minuta odmora napad gostiju i na 3-4 sekund pre kraja Perry ili pravi korake ili mu neko krade loptu, lopta za Zvezdu i fauliran je Simonovic

- Simonovic pogadja valjda prvo bacanje, promasuje drugo, gosti hvataju loptu i Blazic ima pokusaj za 3 poena (ne znam odakle) koji ne pogadja te ostaje +1 za Zvezdu i pobeda

Edited by Borca
Posted (edited)
7 minutes ago, renne said:

šta, misliš da se coli i cz nisu mogli dogovoriti da ovi prodaju i da je bilo slike?

Ali zasto, jebo te? Cedevita prodaje utakmicu da bi u najverovatnijem scenariju polufinala protiv Zvezde umesto da ima utakmicu vise kuci imala utakmicu vise u gostima. Nerealno kakve sve mutljage neki ljudi imaju u glavi.

Edited by harper
  • +1 5
Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

Pa nije. Svaki dan neki kriminal, još moram tebe da čitam ovde. Vreme je da porazmislim o prioritetima i na šta ja to gubim vreme.

Vreme je, realno. Ova tvoja fascinacija da vidis kriminal i gde ga ima i gde ga nema moze prilicnu stetu da ti napravi. Da sam na tvom mestu svakako bih malo odmorio od svega.

Posted
1 minute ago, harper said:

Ali zasto, jebo te? Cedevita prodaje utakmicu da bi u najverovatnijem scenariju polufinale protiv Zvezde igrala umesto da ima utakmicu vise kuci imala utakmicu vise u gostima. Nerealno kakve sve mutljage neki ljudi imaju u glavi.

ma ko zna zašto

svakojake misli se nekima motaju po glavi

čuj namešteno, pa nema snimka, milioni tekmi namešteni sa snimkom

Posted
1 minute ago, harper said:

Vreme je, realno. Ova tvoja fascinacija da vidis kriminal i gde ga ima i gde ga nema moze prilicnu stetu da ti napravi. Da sam na tvom mestu svakako bih malo odmorio od svega.

Odličan savet, prihvatam. Vreme je da se teatralno pozdravim, kano svaki prosečan narcis koji se oprašta od forumskog pisanija.

Posted

Tedeski zapao u dugove, pa prodao utakmicu da se izvadi. :sleep:

Posted

Em bi i njima značila pobeda, em nisu takav klub generalno, em nisu deca u pitanju pa da u nameštenoj utakmici bude +3 za pogrešnu ekipu 20 sekundi do kraja. 

Posted
Just now, Heaviside said:

Em bi i njima značila pobeda, em nisu takav klub generalno, em nisu deca u pitanju pa da u nameštenoj utakmici bude +3 za pogrešnu ekipu 20 sekundi do kraja. 

Ma, nije realno da uopste pokusavate da objasnite.

• Haha 1
Posted

gadja cedevita buducnost jer im vise lezi od zvezde, a zvezda igokeu :fantom:

da su hteli namestiti ne bi ni uveli utakmicu u neizvesnu zavrsnicu

jedino da je cedevita nemilosrdno pokradena, sto je opet suludo

ali da je jadno da nema dignala u derbi utakmici lige poslednjih nekoliko sekundi, prejadno je

Posted

Ja tako nisam imao struje 2000. u drugom poluvremenu Celta - Zvezda, otisao da spavam na 1:2, sutra me u skoli zajebavaju sto sam dosao u zvezdinoj kapi haha 5 komada, ja gledam wtf. 

• Haha 4
Posted

i ta utakmica je registrovana kasnije sluzbenim rezultatom

pametnom dosta :fantom:

Posted

Golemac cestitao svojim igracima na borbi i odjurio sa konferencije, ocito besan na sudije. Valjda bude snimak cele tekme na yt kanalu aba lige, bas me zanima ta zavrsnica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...