fandorin Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 11 hours ago, Dankan Ajdaho said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=04&dd=12&nav_id=1841540 Ima li šanse da se ovo desi i kod nas? Simonović se juče vakcinisao, izbacio je slike po društvenim mrežama uz poziv da to uradi i ostatak Srblja. Verovatno su i ostali.
Dankan Ajdaho Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Pa video sam samo Simona. Zanima jesu li i ostali vakcinisani?
fandorin Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Verujem da jesu, sportisti se uglavnom pridržavaju saveta lekara, a ako su se Grobari vakcinisali ne vidim zašto bi se baš kod nas zapatio antivakserski lobi.
MiddleClass Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Jel se to Ameri plase naseg fajzera? Bice ko milka cokolade nije isti kvalitet za zapad i za zemlje treceg svijeta. 1
salerokada Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Koji k. su i čekali do sada? Jbt, delile se vakcine ljudima iz okruženja pre dve nedelje, a ovi nisu vakcinisali igrače.
Nikodije Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 mogli su jos u decembru - januaru da se vakcinisu, klub je sigurno mogao to da organizuje, tada bi bio izbegnut onaj veliki talas zarazavanja u februaru, mesec dana nismo mogli da se sastavimo.
Joe D Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 I na sta bi to licilo da sportisti prvi dobiju vakcine dok vecina jos ceka?
Nikodije Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 (edited) bolje sportisti nego ana brnabic i darija kisic ako mene pitas. ok, ako su stvarno isli logikom "ne treba mi da se guramo, nismo prioritet" postujem, nego me cudi da im covic to nije organizovao jos tada Edited April 13, 2021 by Nikodije
omiljeni Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 vakcinisani su slavskim kolačem osveštanim pred odrom patrijarha
harper lee Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 U januaru se vakcinisao onaj ko se prijavio i imao srece da bude pozvan medju prvima, veliki broj ljudi je krajem januara vec bio vakcinisan i vakcinacija sportista ne bi proizvela nikakvu kontroverzu. Ja sam prvu dozu vakcine primio u januaru, moja supruga dan posle mene isto u januaru, jedan moj prijatelj nedelju dana pre mene. Konkretno kosarkasima Zvezde ne bi znacilo nista jer su se zarazili pre kraja januara kad je vec bilo moguce vakcinisati se a da se ne bude prioritet ali da su mogli, mogli su. Mozda nisu hteli Kineza, na pocetku je jedino Kineza bilo u izobilju.
Dankan Ajdaho Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 3 hours ago, fandorin said: Verujem da jesu, sportisti se uglavnom pridržavaju saveta lekara, a ako su se Grobari vakcinisali ne vidim zašto bi se baš kod nas zapatio antivakserski lobi. Pa zato što smo mi najsrBskiji klub. Kako može to i vakcina zajedno?
Nikodije Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 1 hour ago, harper said: U januaru se vakcinisao onaj ko se prijavio i imao srece da bude pozvan medju prvima, veliki broj ljudi je krajem januara vec bio vakcinisan i vakcinacija sportista ne bi proizvela nikakvu kontroverzu. Ja sam prvu dozu vakcine primio u januaru, moja supruga dan posle mene isto u januaru, jedan moj prijatelj nedelju dana pre mene. Konkretno kosarkasima Zvezde ne bi znacilo nista jer su se zarazili pre kraja januara kad je vec bilo moguce vakcinisati se a da se ne bude prioritet ali da su mogli, mogli su. Mozda nisu hteli Kineza, na pocetku je jedino Kineza bilo u izobilju. cak je bilo osnova i da budu prioritet, barem ovi sportisti koji stalno putuju po inostranstvu. po prirodi svog posla kosarkasi zvezde su stalno po halama, aerodromima, hotelima, ne mogu da izbegavaju kontakte sa masom ljudi nikako, i kao takvi su vrlo podlozni zarazavanju. 1
Recommended Posts