renne Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 6 minutes ago, harper said: Lazic je dosao na utakmicu pijan, nema drugog obrazlozenja. bio na ostrvu 1
salerokada Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Због овога смо били незаинтересовани у Берлину? Припремали се за Игокеу код куће?
Dankan Ajdaho Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Sve ostalo šljaka, samo nas jebe taj koš što mora da se da... Da nema toga niko nam ne bi bio ravan.
pbg12345 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 ma nije josilo nista bolji do zvezdinih krila kuridza-josilo isti kurac... kakav doktor, drzi odbranu igokee, kad hvata loptu ne bi mu je ni sek uzeo iz ruku, cepa trojke, asistira index 15, vise nego duplo vise od sledeceg igraca na utakmici 1
fandorin Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Apsolutno je na mestu pitanje kako je Radonja dozvolio da mu ekipa ovako izgleda. Ovo nećemo dobiti pa da se igra do prekosutra, Igokea izgleda kao Cska iz najboljih dana, naši "plejevi" su za posmatranje. Nikakvu prednost u igri ne mogu da naprave, baš nikakvu. Kure se povredio i sad imamo izvanredan šlagvort za kukanje. Za PO smo sigurni jer je Mornar mnogo kockao u poslednjim mečevima, ali to je očigledno krajnji domet. Realno nismo bolji ni od jednog od ostala 3 tima.
Nikodije Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 8 minutes ago, salerokada said: Због овога смо били незаинтересовани у Берлину? Припремали се за Игокеу код куће? nikad nije pila vodu ta prica "tankujemo jedno takmicenje i raspadamo se u njemu da bismo dali prioritet drugom i tamo zablistali"
Dankan Ajdaho Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Samo lud čovek kože da kuka zbog odsustva Kuridže. Žao mi je što se čovek povredio, ali njegovo odsustvo sa parketa može biti samo pojačanje a nikako povod za kukanjavu.
FPLS Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Klasican mec izmedju jedne dobro utrenirane ekipe i otuzne, razbijene bande. A da mi je neko pricao da ce cas kosarke drzati Bajicev tim, a bandu predvoditi Radonjic, ne bih verovao. Uzasni smo u svakom segmentu. Napadacki beskonacno spori, bezidejni i impotentni, defanzivno kao agresivni, ali ipak dovoljno glupi da Igokea bez problema napravi visak. Ne vidim nacin da okrenemo ovo, a osvajanje lige je bukvalno SF. Tesko se nesto moze promeniti za mesec dana, a trenutno igramo za klasu losiju kosarku od konkurenata.
Banjo Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Samo lud čovek kože da kuka zbog odsustva Kuridže. Žao mi je što se čovek povredio, ali njegovo odsustvo sa parketa može biti samo pojačanje a nikako povod za kukanjavu. Bolji je Kuridza od Kuzmica, Lazica i Simona. Ni ostali nisu nista bolji od njega, osim Lojda i Voldena
Heaviside Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Užas na šta ličimo, slažem se da bi Radonjić trebalo da ukratko objasni o čemu se radi. Ne kažem da je on glavni krivac ili krivac uopšte ali voleo bih da čujem objašnjenje stručnjaka. Selekcija jeste očajna ali mi ne delujemo uopšte kao ozbiljno utrenirana ekipa. Ovaj smarač kome je Jošilo ili neki rođak ili osoba koja mu priredila najbolji seks života je prvi forumaš na mojoj ignor listi. 2
Banjo Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Haha kakav ulaz ima Lazic.. Treba to vise da koristi
Recommended Posts