Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

Lazarevic je tu jos od originalne Zvezde. Jebem ti ja klub ako mu ne naprave mesta.

Posted (edited)

Nije da se baš ''tapkanje'' lopte ne može usavršiti, pogotovo kod Dobrića, kom fale osnovne tehnike vođenja lopte. Naravno masa igrača se rodi sa odeđenim talentom, ali i najveći vrhunski talenti koji su uspjeli, su bili i jesu i najveći radnici. nemam uvid šta se radi na treninzima mlađih kategorija, ali ono što se vidi kao finalne proizvod je neozbiljno, pa tako imaš centra u juniorima, koji je Šek u odnosu na konkurenciju, a ne zna sa 18 godina napasti leđima, ili mu lopta ispadne, ili se odbije od noge ili mu bez problema izbiju,, ali nema problem da ispucava trice i što je najgore nabije neke statse, double - doubleove,  2 pleja od kojih jedan po eksplozivnosti ima naznaka da bi mogao nešto pokazati, ali izbor odluka, šut očajni., drugi apsolutno ništa  Imamo i pleja koji je  u 22. godini još uvijek klinac i potencijal, a koji ima ogromnih problema u oba pravca. i ti problemi se ponavljaju iz utakmice u utakmicu. Ono što znam iz prve ruke je da se osamdesetih i devedesetih, jako puno polagalo na individualni rad, ''tapkanje'', šut, leđna tehnika, čak i na amaterskom nivou.

Što se tiuče domaće baze za iduću sezonu, mislim da iz trenutnog sastava trebaju ostati Lazić, Davidovac, Radanov, povesti na pripreme Lazarevića, Đorđevića i Pecarskog, te ovog malog pleja Vujčića. Od domaćih ptopisa iz drugih klubova je sve u domenu teorije, ako bi se mogao Miiško nekako srediti za Simonovića, bilo bi odlično.

Edited by hrkljush boys_2
Posted

Ono što je neophodno je otarasiti se antikošarkaša - Lazića, Simonovića, Kuridže, Kuzmića. To je krucijalno, pa onda sve ostalo.

Posted
1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

Nije da se baš ''tapkanje'' lopte ne može usavršiti, pogotovo kod Dobrića, kom fale osnovne tehnike vođenja lopte. Naravno masa igrača se rodi sa odeđenim talentom, ali i najveći vrhunski talenti koji su uspjeli, su bili i jesu i najveći radnici. nemam uvid šta se radi na treninzima mlađih kategorija, ali ono što se vidi kao finalne proizvod je neozbiljno, pa tako imaš centra u juniorima, koji je Šek u odnosu na konkurenciju, a ne zna sa 18 godina napasti leđima, ili mu lopta ispadne, ili se odbije od noge ili mu bez problema izbiju,, ali nema problem da ispucava trice i što je najgore nabije neke statse, double - doubleove,  2 pleja od kojih jedan po eksplozivnosti ima naznaka da bi mogao nešto pokazati, ali izbor odluka, šut očajni., drugi apsolutno ništa  Imamo i pleja koji je  u 22. godini još uvijek klinac i potencijal, a koji ima ogromnih problema u oba pravca. i ti problemi se ponavljaju iz utakmice u utakmicu. Ono što znam iz prve ruke je da se osamdesetih i devedesetih, jako puno polagalo na individualni rad, ''tapkanje'', šut, leđna tehnika, čak i na amaterskom nivou.

Što se tiuče domaće baze za iduću sezonu, mislim da iz trenutnog sastava trebaju ostati Lazić, Davidovac, Radanov, povesti na pripreme Lazarevića, Đorđevića i Pecarskog, te ovog malog pleja Vujčića. Od domaćih ptopisa iz drugih klubova je sve u domenu teorije, ako bi se mogao Miiško nekako srediti za Simonovića, bilo bi odlično.

Djordjevic je tipicni akcelerant kakvih smo vidjali na stotine, nesto slicno onom Jankovicu iz Partizana. Taj nikad nece biti igrac za Zvezdu a pominje se po postovima samo zbog pozicije na kojoj igra. Cak i ovakav Kuzmic i Kuridza su Olajdzuvoni licno za njega.

Posted

imena su tu manje bitna, poenta je da zvezda treba roster mahom graditi na igracima koji mogu u toku sezone napredovati, imali oni 19 ili 28 godina, bili domaci ili strani, mada logicno je da su mahom mladi/mladji igraci taj tip koji ima najvise sanse za napredak

kad god je zvezda dovodila dokazane igrace u poznim godinama, pogtovo strance, gotovo nepogresivo su to bili promasaji

iz jednostavnog razloga sto zvezda ima namanji ili medju najmanjim budzetima u EL i sve ono sto valja pokupe daleko bogatiji klubovi

dodatno zvezda ima odlicne uslove za ovo gore, zbog "privilegije" postojanja fmp

klub koji bi trebao biti idealno mesto da se igraci pripreme  za zvezdu, da se napravi dodatna selekcija itd

ali sve je to vec ispisano nebrojeno puta

sve ostalo je zavaravanje, dominacija nad daleko slabijima, a nemogucnost da se iole ravnopravno suprostavi najboljima

od loseg rezultata u el mozda i vise treba da zabrinjava 0-3 u aba protiv ekipa koje ce izvesno igrati PO

Posted
3 hours ago, harper said:

Djordjevic je tipicni akcelerant kakvih smo vidjali na stotine, nesto slicno onom Jankovicu iz Partizana. Taj nikad nece biti igrac za Zvezdu a pominje se po postovima samo zbog pozicije na kojoj igra. Cak i ovakav Kuzmic i Kuridza su Olajdzuvoni licno za njega.

Ja sam i napisao da bih ga poveo na pripreme, pa ako se nametne - nametne i ako Radonjić vidi ima li tu šta Imao je finih parija u aba, a da li je dovoljno za Zvezdu to će se vidjeti u radu sa Radonjićem i ozbiljnijim saigračima.. Kuzmić više ne može biti Olajdžuvon ni za ovog centra iz juniora što sam ga pominjao, zaboravih mu ime.

Posted

ovogodisnji kuzmic je verovatno najgori igrac zvezde u covicevoj eri. ne mogu da zamislim da bi bilo ko sa preko dva metra i sva 4 ekstremiteta bio beskoisniji u napadu. 

• +1 2
Posted

Potpuno sam siguran da je njemu stanje kome oštetilo centre za motoriku. On motorički nije ni 10% čoveka od pre nesreće. Izgubio je doslovno svaku koordinaciju pokreta i brzinu u potpunosti.

Posted (edited)

izubio je on formu i volju. da ima takva ostecenja centalnog nervnog sistema ne bi mogao ni da igra. a koordinacija mu inace nikad nije bila jaca strana.  

Edited by Joe D
  • +1 2
Posted

Kuzmic je odigrao 1 dobru sezonu u karijeri. Vec tokom leta posle te sezone nije bio na istom nivou.

Sve ostalo je ili bio ofanzivni kanal, ili dodavao Gatorade ili osakacen. Secam se kad su preko veze on i Raduljica igrali za Panatinaikos, vrlo komplementarno. Hvatao sam se za glavu kad su prodali Cirbesa i Milera a doveli njega i Milka. 

Posted
19 minutes ago, Joe D said:

izubio je on formu i volju. da ima takva ostecenja centalnog nervnog sistema ne bi mogao ni da igra. a koordinacija mu inace nikad nije bila jaca strana.  

Pogledaj neku tekmu iz zadnje sezone kod nas. Nije to samo pitanje forme, definitivno. Čovek nije u stanju da uhvati loptu, ni ranije nije imao lepljive šake ali sada je to potpuno druga priča.

Posted
14 hours ago, Plajvi said:

Kuzmic je odigrao 1 dobru sezonu u karijeri. Vec tokom leta posle te sezone nije bio na istom nivou.

Sve ostalo je ili bio ofanzivni kanal, ili dodavao Gatorade ili osakacen. Secam se kad su preko veze on i Raduljica igrali za Panatinaikos, vrlo komplementarno. Hvatao sam se za glavu kad su prodali Cirbesa i Milera a doveli njega i Milka. 

hvatali smo se za glavu i kada je dosao cirbes  :) bila sprdnja u fazonu "doveo nam zalizani dangubica pa nam pride uvaljuje i ovo svapsko drvo". kakav je to bio napredak za samo godinu dana... to ide u prilog diskusiji sa harperom koji ima obicaj da odvali kako je ovaj ili onaj sadasnji zvezdin igrac dzordan/olajdzuvon za svakog mladjeg srpskog igraca koji nije u zvezdi. zato nekad treba odrizikovati, kao tada sa cirbesom, umesto slepo se drzati arhivatora sa stalnim zaposlenjem u kkcz.

Posted

Mozda bi se s Nenadicem moglo probati jos jednom, odlicnu sezonu igra

Posted

Nenadic je u Zvezdi predstavljan kao resenje za rezervnog pleja, sto naravno nikad nije bio i to je bio samo izgovor da se na kraju Covicu da ta uloga. 

Posted

zasto daddy cool covica zove veteranom kad je u najboljim godinama, jos 10 sezona je pred njim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...