pbg12345 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 2 minutes ago, Joe D said: tacno, ali nije taj na kog ti mislis. lazarevic? sprdam se ja delom za josila, mada zasto da ne ubedjen sam da ima prostora da igra na visem nivou od trenutnog ako ne el, makar evrokup 1
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 lazarevic mora biti u timu sledece sezone, tu nema diskusije.
Joe D Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Josilo je Kuridzin nivo igraca otpilike. Ne bi bio nesposoban da odigra, ali ne vidim cemu. A i ima tipa 30 godina. Doduse, ako bi birao izmedju njega i jos jedne sezone simonovica, dizem sve tri ruke za Josila. 1
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 a u stvarnosti simonovic ima jos jednu godinu ugovora.
Milošica Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) Prošlog leta je Mačvan hteo dovesti Jošila u Partizan, ali je ubrzo u prvi plan iskočio Danga. Mačvan je radije bio za prvog. Dobar je on igrač za bekap opciju, bolji sigurno od Simonovića. Edited April 9, 2021 by Milošica
harper lee Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 15 minutes ago, Nikodije said: pomislio sam na paunovica, vidim da dobro igra kls, ali sam ga otpisao bas zato sto je "odbegli", a covic to ne prasta, kao i na smailgaica, a njega sam otpisao zbog imena i prezimena jer retardelije to ne bi dozvolile. jbt i o tome mora da se razmislja. Ma, nema to nikakve veze.
pbg12345 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) @Joe D nije bas jbg, 5 godina je stariji kuridza, 28 ima josilo a i nisu isti tip igraca, ne mislim samo na poziciju kuridza je vise od onih likova sto u malim, klubovima imaju glavnu rec, a u zvezdi definitivno nema kvalitet, ali igra na srce josilo je drugaciji tip igraca, nikad on nije prvi potrosac, ali je od onih likova sto imas osecaj da ce izgledati isto ili jako slicno i ako predje na visi nivo kao npr kalina (naravno kalina daleko mladji i uopste sa daleko visim plafonom) je u 2-3 sezone prosetao iz vojvodine do fenera, preko radnickog i zvezde, a nigde nije bio lik koji ubacuje 20+ poena, vec igrac "kojipuni sve kolone" i pegla odbranu krenulo je kao sprdnja, a kapiram da sam odavno vec smorio sa josilom, ali ako se vec trazi takav tip domaceg jeftinog igraca, solidan je on izbor lazarevic je svakako logicniji izbor, ali ne vidim da ne bi bilo mesta za obojicu da npr zauzmu uloge lazica, simonovica, pa verovato i dobrica Edited April 9, 2021 by pbg12345
Joe D Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 rekao sam nivo, ne tip igaca. a kuridza bas i nije to iz tvog opisa.
fandorin Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Nikodije hvala na odgovoru. E sad, jasno nam je svima da ekipa koju si posložio bez Kalinića (jer je realan koliko i Jokić) i sa Jovićem u pola mečeva nije konkurentna ni za četvrtfinale Eurokupa. Kao što nam je jasno i da boljih domaćih opcija nema. Probao bih i ja sa Lazarevićem i Anđušićem, ali kao bek ap rešenjima. Dobrića, Davidovca, Lazića i Uskog bih zadržao. To je 6.5 igrača, dakle treba nam još bar 6 ili 7 stranaca ozbiljnog kvakiteta. Jedan je Volden, a drugi nije Smit iz Borca. Mrka kapa.
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) 7 minutes ago, fandorin said: Nikodije hvala na odgovoru. E sad, jasno nam je svima da ekipa koju si posložio bez Kalinića (jer je realan koliko i Jokić) i sa Jovićem u pola mečeva nije konkurentna ni za četvrtfinale Eurokupa. Kao što nam je jasno i da boljih domaćih opcija nema. Probao bih i ja sa Lazarevićem i Anđušićem, ali kao bek ap rešenjima. Dobrića, Davidovca, Lazića i Uskog bih zadržao. To je 6.5 igrača, dakle treba nam još bar 6 ili 7 stranaca ozbiljnog kvakiteta. Jedan je Volden, a drugi nije Smit iz Borca. Mrka kapa. pa ni ova sadasnja ekipa nije konkurentna ni za cetvrfinale evrokupa. u najboljem slucaju bi odigrali sezonu kao buducnost, a mozda i slabije. 6-7 stranaca neces gledati kod radonje, bar ja mislim. vidis da je i od svih stranaca koje je zatekao kada je dosao sveo to na njih 4-5. ocekujem da tako bude i sledece sezone, da nece ici preko toga. pokusao sam da budem intrigantan™ sa ovim nekim igracima tipa stepanovic, ali ne verujem da ce ici u tom pravcu. realnije je da zadrze davidovca, dobrica, lazica, i da guslaju sa slicnim timom kao sada. ali ako ostane slican tim mislim da necu kupiti sezonsku kartu, prvi put posle x godina. Edited April 9, 2021 by Nikodije
harper lee Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 6 minutes ago, Nikodije said: pa ni ova sadasnja ekipa nije konkurentna ni za cetvrfinale evrokupa. u najboljem slucaju bi odigrali sezonu kao buducnost, a mozda i slabije. 6-7 stranaca neces gledati kod radonje, bar ja mislim. vidis da je i od svih stranaca koje je zatekao kada je dosao sveo to na njih 4-5. ocekujem da tako bude i sledece sezone, da nece ici preko toga. pokusao sam da budem intrigantan™ sa ovim nekim igracima tipa stepanovic, ali ne verujem da ce ici u tom pravcu. realnije je da zadrze davidovca, dobrica, lazica, i da guslaju sa slicnim timom kao sada. ali ako ostane slican tim mislim da necu kupiti sezonsku kartu, prvi put posle x godina. Ovu tvoju ekipu bi raspolozeni Dzordan Lojd sam pobedio, sa jos jednim saigracem da mu izvodi loptu.
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 ok, shvatio sam sta mislis o mom™ timu. ja ne mislim da je tako slab.
fandorin Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Nije sadašnja ekipa toliko slaba koliko je očajno selektirana na 1 i pre svega 5. Recimo, Bajern, ako gledamo bez ove 2 pozicije, ne bih rekao da su bolji od Zvezde. Ali, uboli su sa Boldvinom i Rejnoldsom i ušli u 8. 1
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) eh, samo to. mene nervira sto ovi igraci koji su tu godinama nista ne napreduju, otaljavaju, odigraju jednu dobru pa ih na sledecih 10 nema nigde... voleo bih vise talenta da vidim, fizikalija, ova ekipa je tanka u obe kategorije. nijedno nase krilo ili krilni centar ne moze da lupi bananu, npr. osim dobric kada juri nekoga u kontri. Edited April 9, 2021 by Nikodije
harper lee Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 1 hour ago, Nikodije said: ok, shvatio sam sta mislis o mom™ timu. ja ne mislim da je tako slab. Ma, nije slab kad bismo se zajebavali. Pri cemu je nerealan. Mogao si komotno da stavis i Teodosica i Bjelicu kao domace igrace pa da malo pojacas utisak, njih dvojica su realni u Zvezdi koliko i Kalinic.
Recommended Posts