pbg12345 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 aleksa avramovic? voleo bih, ali bojim se da on nije za EL nivo, posebno za startera , ako dobro kapiram da ga tako vidis ovo bi bila bas jeftina ekipa, jedino je kalinic skup igrac u ovoj grupi radanova ne vidis u zvezdi? smailagic ako nazalost ispusi u nba sto sad deluje kao verovatan scenario bi morao biti na meti osnovna stvar je zapravo da burence posalju u penziju, da postane sportski direktor fmp li sta god i da fmp napokon postane ono sto treba biti razvojni tim u tom slucaju bi sve ovo islo daleko lakse jedino sto mislim da smo se bas rano upustili u sastavljanje timova za narednu sezonu ali vrhunski strucnjaci zapravo tako i rade, a onda akd dodje prelazni rok samo realizuju vec ugovorene transfere
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) ko je od ovih sadasnjih domacih igraca el nivo? niko vise nece igrati evroligu kada/ako odu iz zvezde. ima tu igraca koji su meni dragi, mozda sada porobimo aba ligu pa nam se opet ucini da su bolji nego sto jesu, ali nema tu vise snage za igranje ovakve evrolige. mora se napraviti mladji, atleticniji tim. zamislio sam jovica i kalinica kao mozgove tog projekta (platiti im koliko god traze) a onda njih okruziti mladima i jakima. Edited April 9, 2021 by Nikodije
Joe D Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) kalinic je u najboljim igrackim godinama, zavrsice u nekom realu verovatno. jovic mozda i dodje, ali treba prihvatiti mogucnos da ce da odigra ispod pola utakmica ako se to desi. osim toga, valjalo bi da malo batalimo sa pokusajima vracanja bivsih igraca. samo recikliramo od one dve dobre sezone. ajd nesto novo. Edited April 9, 2021 by Joe D
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 joe, koje ti domace igrace vidis da bi imali mesta u zvezdi, a da nisu sada tu? ako pretpostavimo da ce na leto uslediti rekonstrukcija igrackog kadra i da ce se traziti bar 4-5 domacih igraca.
harper lee Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 8 hours ago, Nikodije said: E da, Jovića će sigurno hteti da vrate, a Kalina jeste wet dream, neka prištede na nekom drugom mestu pošto me fandorin pitao za svih 12, evo Jović, Walden, Uskoković Avramović, Anđušić Kalinić, Lazarević Rit, Stepanović Noko, Smith (Mornar), Đorđević Ova ekipa bi otprilike bila duplo gora od sadasnje. 1
theanswer Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Kalinića Zvezda neće videti nikad otprilike. Zaboravljate gde živimo i ko se ovde pita. A ako mene pitate trebalo bi da se okanete rehabilitacije Jovića, njegova najbolja košarka je daleko iza njega.
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) 3 minutes ago, theanswer said: Kalinića Zvezda neće videti nikad otprilike. Zaboravljate gde živimo i ko se ovde pita. A ako mene pitate trebalo bi da se okanete rehabilitacije Jovića, njegova najbolja košarka je daleko iza njega. ima istine verovatno i jedno i drugo, ali eto, imamo ogroman problem sa domacim igracima pa se hvatamo za svaku slamku. polazeci od pretpostavke da radonja nece hteti da pravi tim sa 7 stranaca. a u stvarnosti prdim(o) bezveze. svi ovi domaci igraci su pod ugovorima, i ne bi me cudilo da svi ostanu, posto, jelte, "nema boljih dostupnih", a da pravimo igraca - to je prevazidjen koncept i bili bismo "duplo gori nego sada" Edited April 9, 2021 by Nikodije
Joe D Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) Ne vidim nesto puno dobrih opcija. Mega i Borac, nista kvalitetno nece doci kod nas. Iz FMP-a samo Lazarevic. Moooozda Pecarski ako bi hteo da se posveti radu na telu, ali mrka kapa od toga. Mozda Dalibor Ilic, iako nisam fan. Nas odbegli junior Paunovic. Pomenuti Stepanovic. Niko od njih nece doneti kvalitet realno, ali imaju neki potencijal, pa ako ima ko da radi sa njima valja pokusati. Smailagic bi bio najbolja relativno realna opcija. Edited April 9, 2021 by Joe D
pbg12345 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) srecom u aba ligi postoji igrac vrlo slican kalinicu, tek ulazi u najbolje igracke godine, a daleeeko jeftiniji za jovica sve zavisi koliko trazi, ako se u cenu ukalkulise u startu da propusta pola sezone i ako to ostavlja mesta da se na njegovoj poziciji dovede jos jedan igrac el nivoa i kao treci na pleju neko mladji onda da u suprotnom to bi bio los potez mada ja bi mozda i pre voelo videti markovica , ako bi se trazio domaci iskusan plej tog tipa i bude dilema jovic ili on Edited April 9, 2021 by pbg12345
harper lee Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 5 minutes ago, Nikodije said: ima istine verovatno i jedno i drugo, ali eto, imamo ogroman problem sa domacim igracima pa se hvatamo za svaku slamku. polazeci od pretpostavke da radonja nece hteti da pravi tim sa 7 stranaca. a u stvarnosti prdim(o) bezveze. svi ovi domaci igraci su pod ugovorima, i ne bi me cudilo da svi ostanu, posto, jelte, "nema boljih dostupnih", a da pravimo igraca - to je prevazidjen koncept i bili bismo "duplo gori nego sada" Ne vredi se uopste baviti time u ovom trenutku jer ce tim mnogo drugacije izgledati u zavisnosti od toga da li ce Zvezda dobiti tu EL licencu ili ne. Mi titulu na terenu necemo osvojiti jer nemamo kvalitet za to a od toga zavisi da li cemo sledece godine igrati EL ili Evrokup. A od toga opet zavisi koji igraci ce nam biti dostupni.
pbg12345 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 @iz borca smit malina ga nedovoljno koristi, momak igra prvu sezonu u evropi, ali deluje mi da ima itekako buducnost voleo bih da ostane u aba ligi borcu sledece sezone nema visinu za 4, negde stoji 199 negde 200, ali je izuzetno skocan, u odbrani agilan, odlicno se postavlja, cesto je na liniji dodavanja, mislim da je ono sto se trazi u danasnjoj kosarci, da moze da brani nekoliko pozicija uspesno valjalo bi da dotera malo sut i bice on standardan EL igrac narednih sezona 1997 je godiste
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 6 minutes ago, Joe D said: Ne vidim nesto puno dobrih opcija. Mega i Borac, nista kvalitetno nece doci kod nas. Iz FMP-a samo Lazarevic. Moooozda Pecarski ako bi hteo da se posveti radu na telu, ali mrka kapa od toga. Mozda Dalibor Ilic, iako nisam fan. Nas odbegli junior Paunovic. Pomenuti Stepanovic. Niko od njih nece doneti kvalitet realno, ali imaju neki potencijal, pa ako ima ko da radi sa njima valja pokusati. Smailagic bi bio najbolja relativno realna opcija. pomislio sam na paunovica, vidim da dobro igra kls, ali sam ga otpisao bas zato sto je "odbegli", a covic to ne prasta, kao i na smailgaica, a njega sam otpisao zbog imena i prezimena jer retardelije to ne bi dozvolile. jbt i o tome mora da se razmislja.
Joe D Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 5 minutes ago, pbg12345 said: srecom u aba ligi postoji igrac vrlo slican kalinicu, tek ulazi u najbolje igracke godine, a daleeeko jeftiniji tacno, ali nije taj na kog ti mislis.
pbg12345 Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) ako kao klub ne mozemo da dovedemo (u tom smislu koji pominjes) smailagica treba nam zabraniti da postojimo mada mislim da retardi to malo drugacije gledaju, momak je iz koteza, igra za srbiju, mislim da ga vide kao naseg, sto svakako i jeste jel Edited April 9, 2021 by pbg12345
Recommended Posts