harper lee Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Ja stvarno ne mogu vise da gledam Simonovica i Kuridzu a ni Hol ne mora da se vraca s ekipom u Beograd. O ovoj utakmici je sve bilo jasno jos u intervjuima igraca kad su Kuridza i Dobric jedno 20 puta ponovili da im je prioritet ABA liga. Jebo vas prioritet, magarcine bezobrazne, ne igra se vise utakmica istovremeno.
hrkljush boys_2 Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Sramota je ovo velika, sramotan pristup i prisustvo na utakmici. Nisu trebali vala ni ići,u Berlin manja bi bruka bila
assignment Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Gledao do 24:24, zvoni telefon, završim razgovor, pogled na tv 49:30 1
Dankan Ajdaho Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Najgluplja skupina nečega u istoriji sporta a i univerzuma. PS Pardon, nije nečega već ničega. Edited April 8, 2021 by Dankan Ajdaho
harper lee Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Kako smo igrali ovu sezonu u Evroligi tako smo je i zavrsili.
assignment Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Dobro je, nismo zadnji, lol, oni jadni Rusi spucali veći keš i uspeli su biti i gori od našeg udruženja građana..
Nikodije Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Nadam se da će biti dovoljno mudrosti i hrabrosti da se na leto pravi novi tim kakav god da bude rezultat u aba ligi. Isceđena je suva drenovina iz Lazića, Dobrića, Davidovca, Simona, Kuridže, Kuzmića. Hvala lepo, vidimo se u nekom drugom filmu.
fandorin Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 2 minutes ago, Nikodije said: Nadam se da će biti dovoljno mudrosti i hrabrosti da se na leto pravi novi tim kakav god da bude rezultat u aba ligi. Isceđena je suva drenovina iz Lazića, Dobrića, Davidovca, Simona, Kuridže, Kuzmića. Hvala lepo, vidimo se u nekom drugom filmu. Pitanje koje sledi nije nikakva provokacija, časna reč. Da imaš odrešene ruke i Zvezdin budžet kako bi konkretno sastavio tim za sledeću sezonu bez ijednog od ovih gore? Kad kažem konkretno, mislim na imena najmanje 12 igrača. 1
Nikodije Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 13 minutes ago, fandorin said: Pitanje koje sledi nije nikakva provokacija, časna reč. Da imaš odrešene ruke i Zvezdin budžet kako bi konkretno sastavio tim za sledeću sezonu bez ijednog od ovih gore? Kad kažem konkretno, mislim na imena najmanje 12 igrača. Baš sam o tome razmišljao kada sam otkucao ovaj post, "a ko umesto nabrojanih" i da li ćemo i sledeće sezone morati da gledamo istu garnituru igrača jer će neko zaključiti da "nema boljih dostupnih domaćih igrača". Svakako sveža krv mora da se ubaci, pa makar to bili igrači koji su trenutno slabiji ali imaju perspektivu i voljni momenat. Ovaj sadašnji tim igra na autopilotu i negledljiv je. Neka pođu od Fmp-a, obavezno Lazarević, možda Đorđević, neka se otvore za Kalinu, možda Avramović, Stepanović iz Slobode je jako zanimljiv, ne znam baš koliki mu je plafon ali biće dobar igrač, mogao bi Miško da prosledi nekog od tornjeva ako ne ode u nba... sve to ne deluje ništa posebno, nekih se nisam setio, kako god, potrebna je sveža krv.
Dankan Ajdaho Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Dovoljno je iscipelariti Simonovića, Kuridžu, Kuzmića i Lazića pa je tim već upola bolji. Govorim o domaćim igračima.
FPLS Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Mislim da cemo se rastati sa Kuzmicem i Kuridzom. Simon ima ugovor i za sledecu sezonu, te ce rado ostati da pomogne, a i Lazic je siguran kod Radonjica. Kalina je toliki wet dream da mi Bjelica deluje realnije od njega. Jovica ce sigurno probati da vrate, cak mislim da je to dosta izvestan potpis. Na 2-3 ima puno domacih opcija, pocev od vec prisutnih Davidovca, Dobrica, Radanova, preko Lazarevica pa i Josila kao nekakve mladje verzije Kuridze. Visoki su vec problematicni, Mitrovic i Stimac vrebaju iza coska.
harper lee Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Gledajmo ovo sa vedrije strane, mislim da nikad nismo imali lepsu plavu garnituru dresova od ove. 1 1 1
Nikodije Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 3 hours ago, FPLS said: Mislim da cemo se rastati sa Kuzmicem i Kuridzom. Simon ima ugovor i za sledecu sezonu, te ce rado ostati da pomogne, a i Lazic je siguran kod Radonjica. Kalina je toliki wet dream da mi Bjelica deluje realnije od njega. Jovica ce sigurno probati da vrate, cak mislim da je to dosta izvestan potpis. Na 2-3 ima puno domacih opcija, pocev od vec prisutnih Davidovca, Dobrica, Radanova, preko Lazarevica pa i Josila kao nekakve mladje verzije Kuridze. Visoki su vec problematicni, Mitrovic i Stimac vrebaju iza coska. E da, Jovića će sigurno hteti da vrate, a Kalina jeste wet dream, neka prištede na nekom drugom mestu pošto me fandorin pitao za svih 12, evo Jović, Walden, Uskoković Avramović, Anđušić Kalinić, Lazarević Rit, Stepanović Noko, Smith (Mornar), Đorđević
Recommended Posts