Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Joe D said:

i onda pogledas neku utakmicu te kadetke generacije i ceo mec samo cujes klipu kako urla kao majmun na tu decu.

zvezda trenutno kroz mladje kategorije moze igaca da izbaci samo slucajno. nisu problem ni deca ni uslovi, kao sto nikad nisu ni bili. losi prioriteti su problem.

+1

@Nikodije pomenuti Dragosavac jeste bio dobar. Bio mi je bio trener u FMPu, zapravo sam bio član juniora kada ga je Čović ponizio i oterao zbog toga što ga nije slušao. Umesto njega je došao totalni idiot Bulatović. Tada nije postojala Mega i Čović je dovodio svakog ko nekoj selekciji Fmp-a ubaci 10 poena. Tako sam i ja završio tamo. Elem, cilj je bio da se osvajaju medalje, igrali su u tom trenutku fizički najjači dečaci, radila se taktika na ozbiljnom nivou plus snaga i kondicija. Jako slab individualni rad sa igračima. Skobalj je pokušavao nešto na svoju ruku i Dragosavac koji je imao 9-5 posao, pa je bio samo na popodnevnom treningu na kome je ipak morao da radi i taktik. Na kraju je i oteran jer nije hteo da ide na rezultat po svaku cenu. Igrače su izbacili zato što su doveli svakog ko je bio polutalentovan, kao ja na primer.

• +1 1
Posted

jel to vreme kad je radovanovic bio u klubu

Posted
15 minutes ago, LeBron said:

Znam da znas mnogo bolje oko mladjih kategorija, ali nije Klipa trener te selekcije?

I sta mislis o Topicu junioru?

Kadete vodi Klipa (04/05 godiste). Mislim, igra dosta tih igraca i za juniore, ali opet...

Topic je ok, dosta inteligentan i dobar oldskul plejmejker, vide se liderske sposonosti na prvi pogled. Ali malo spor i ima losu mehaniku suta, tehnika vodjenja isto treba dorade. Ok, decko ima 15 godina, i lepo je sto ga forsiraju sa starijima iako povremeno ume da izgleda fizicki inferiorno. Ne bih ga ipak smatrao vanseijskim talentom dok ne popravi te neke tehnicke stvari, mogu ozbiljno da ga ogranice u buducnosti.

Posted
26 minutes ago, pbg12345 said:

jel to vreme kad je radovanovic bio u klubu

Jeste ali je i on tada već gubio moć. Nije sad to bila katastrofa, definitvno je to bio najbolji klub u zemlji, sigurno i šire, ali je stručni rad bio na nižem nivou od ostalih aspekata kluba. 

Posted (edited)

Mene je Dragosavac hteo davne 93. da dovede u Partizan iz škole košarke Plejmejker u kojoj sam trenirao :) ali mi društvo bilo u Plejmejkeru, pride Partizan fuj, a i hteo je da me stavi sa starijima što me takođe odbilo. KKP je tada imao neviđen skauting po novobeogradskim školama košarke, čak i po običnim školama, nije bilo šanse da im promakne visoko dete. Vlada Bošnjak (kasnije bio pomoćnik Tomu Ludvigu) je bukvalno išao po časovima fizičkog u osnovnim školama i gledao decu i vrbovao.

Edited by Nikodije
Posted

Hoćemo za kraj da skinemo Albu? :naughty:

Pin on Female T.V Actresses

• Wub 2
  • Haha 1
Posted

Ali koliko zicera mogu promašiti naši visoki?? :frust: Odbrana baš krenula jako .

Posted

kakva faulčina na Waldenu za and 1 nesuđena, šta gledaju ovi

Posted

eto malo dobre odbrane Uskokovića i Dobrića na ubacivanju

Posted
16 minutes ago, arkonada said:

koja odbrana

Upravo ta.

Posted

Izbor na 4 i 5 nam je bukvalno biznis liga nivo

Posted

Nevjerovatno, ne kontam nikako...:isuse:

Posted

Kakav raspad, prave nam serije očas posla 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...