Shaq Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 i sta je na kraju sa waldenom? toliko insajdera, a ni nakon 15 sati niko nista ne govori :coffee:
Ros Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 da sam dr ra, terao bih pacere da sat vremena dnevno “završavaju” na obruču.
FPLS Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Mnogo smo tuzni i ruzni... Posebno frustiraju ove Radonjiceve harakiri srpske petorke. Mocni tandem visokih Simonovic-Kuzmic 2021. godine u evroligaskoj utakmici, hoce to.
levi Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Lazićev honeymoon sa napadačkom formom je konačno završen
arkonada Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 sam Lojd ide i umesto -2 ode -7, pa isteklo vreme..baš pogubljeno izgleda sve
levi Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 tja osim ovih par nonšalantno prodatih lopti, generalno dobro poluvreme
harper lee Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Petorka Uskokovic - Dobric - Davidovac - Simonovic - Kuzmic lako moze biti najgora petorka koja je izasla na parket u istoriji Evrolige. Dobric i Davidovac okruzeni nekim boljim igracima mogu jos i ponesto da odigraju, ova trojica nisu ni da pritiskaju poklopac kace za kiseli kupus. 2
arkonada Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Ali zašto Simonović ima toliku minutažu, nikako mi nije jasno. Nije da drugi blistaju ali opet...
Dankan Ajdaho Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 5 minutes ago, arkonada said: Ali zašto Simonović ima toliku minutažu, nikako mi nije jasno. Nije da drugi blistaju ali opet... Jedini razlog je što su privatno dobri.
Ros Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 možda mu nabijaju minutažu u EL da mi možda zajebali neke turke ili belgijance za još godinu ugovora
harper lee Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 2 minutes ago, arkonada said: Ali zašto Simonović ima toliku minutažu, nikako mi nije jasno. Nije da drugi blistaju ali opet... Mudroscu naseg vrlog rukovodstva & strucnog staba na cetvorci smo ostali sa Kuridzom i Simonovicem, a Kuridza mora na peticu kad Nnoko odmara jer Kuzmic sve jeste ali kosarkas vise nije. Davidovac je svoju jednu dobru utakmicu za mart mesec vec odigrao i od nje se oporavlja da bi bio spreman da odigra jednu utakmicu u aprilu, a posto nas cekaju vazne utakmice u ABA ligi nece da je potrosi na Makabi. Kako postujemo takmicenje u kojem igramo tako nam se i vraca, dva puta se posle suteva igraca Makabija lopta vratila u kos nakon sto se od obruca odbila na vrh table. Sreca je da ni Makabi nije previse zainteresovan za ovu utakmicu, dva puta je Sfeiropulos trazio TO na pristojnoj razlici za njih jer je primetio da i njegove igrace zabole za ovu utakmicu. S tim sto oni imaju Vilebkina koji ce u nekom trenutku da otkaci i da nas zatrpa, mi imamo Simonovica koji ce da otkaci i polomi tablu sutevima.
Recommended Posts