Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

i sta je na kraju sa waldenom? toliko insajdera, a ni nakon 15 sati niko nista ne govori :coffee:

Posted

pa rekao radonja pre tri dana da je povređen

Posted

korektan početak, ovako može da se igra

Posted

Čist faul nad lojdom sviraju korake

Posted

da sam dr ra, terao bih pacere da sat vremena dnevno “završavaju” na obruču. 

Posted

Mnogo smo tuzni i ruzni... Posebno frustiraju ove Radonjiceve harakiri srpske petorke. Mocni tandem visokih Simonovic-Kuzmic 2021. godine u evroligaskoj utakmici, hoce to. 

Posted

Lazićev honeymoon sa napadačkom formom je konačno završen

Posted

sam Lojd ide i umesto -2 ode -7, pa isteklo vreme..baš pogubljeno izgleda sve

Posted

tja osim ovih par nonšalantno prodatih lopti,  generalno dobro poluvreme

Posted

Petorka Uskokovic - Dobric - Davidovac - Simonovic - Kuzmic lako moze biti najgora petorka koja je izasla na parket u istoriji Evrolige. Dobric i Davidovac okruzeni nekim boljim igracima mogu jos i ponesto da odigraju, ova trojica nisu ni da pritiskaju poklopac kace za kiseli kupus.

• +1 2
Posted

Ali zašto Simonović ima toliku minutažu, nikako mi nije jasno. Nije da drugi blistaju ali opet...

Posted
5 minutes ago, arkonada said:

Ali zašto Simonović ima toliku minutažu, nikako mi nije jasno. Nije da drugi blistaju ali opet...

Jedini razlog je što su privatno dobri.

Posted

možda mu nabijaju minutažu u EL da mi možda zajebali neke turke ili belgijance za još godinu ugovora

Posted
2 minutes ago, arkonada said:

Mudroscu naseg vrlog rukovodstva & strucnog staba na cetvorci smo ostali sa Kuridzom i Simonovicem, a Kuridza mora na peticu kad Nnoko odmara jer Kuzmic sve jeste ali kosarkas vise nije. Davidovac je svoju jednu dobru utakmicu za mart mesec vec odigrao i od nje se oporavlja da bi bio spreman da odigra jednu utakmicu u aprilu, a posto nas cekaju vazne utakmice u ABA ligi nece da je potrosi na Makabi.

Kako postujemo takmicenje u kojem igramo tako nam se i vraca, dva puta se posle suteva igraca Makabija lopta vratila u kos nakon sto se od obruca odbila na vrh table. Sreca je da ni Makabi nije previse zainteresovan za ovu utakmicu, dva puta je Sfeiropulos trazio TO na pristojnoj razlici za njih jer je primetio da i njegove igrace zabole za ovu utakmicu. S tim sto oni imaju Vilebkina koji ce u nekom trenutku da otkaci i da nas zatrpa, mi imamo Simonovica koji ce da otkaci i polomi tablu sutevima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...