Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

Hall je Gary Payton za Uskokovica.

Nema sta da trazimo protiv Buducnosti.. ovo je raspustena banda.. jedan napad nismo u stanju da odbranimo. Sramota jbg

Posted (edited)

Grupa građana, na čelu sa Radonjićem, ne kontam šta je cilj Radonjin u ovom mandatu? Da razigra Kuzmića, MJK, Simona, Uskokovića? to i slijepac shvata da je glupost. Da beskonačno skupljamo oko Hajnsa i Tarzevskog, a ovi uredno pospreme 11 trica, sami ko na treningu? Šiljio kitu na JOB-u a 17x gori i nedisciplinovaniji razaraju ekipu? Da ekipa bude šampion EL u konkurenciji nagluplje ekipe?

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 2
Posted

od ovoga ne može niže. čak i armani oštri pišu na nama. još ćemo dočekati i da nas ponos izraela dobije kod kuće :wacko:

Posted

Mislim ono, ove smo pre par meseci dobili u gostima pod bivšim trenerom, sve više cenim da dolzkom Radonje nismo dobili ama baš ništa... Ako ništa drugo očekivao sam njegov trejdmark da stegne odbranu... Ali naprotiv, nikakav pomak od kada je stigao... Ok Korona, gust raspored ali brate... 

Posted

Evo ja bih npr. suspendovao Kuzmića nakon ovog prolaska lopte krou ruke na ziceru. Da ima mrvu obraza i karaktera sam bi izašao. Kakva debilčina ljebtejebo...

Posted

Au dos'o posle Piksija malo da vidim ke pasa, krv ti jebem. :laugh:

Posted
1 minute ago, Plajvi said:

Au dos'o posle Piksija malo da vidim ke pasa, krv ti jebem. :laugh:

Ođe mučilište, kako možemo da Vam pomognemo? Bježi nazad na Piksija i ne okreći se sine.

• Haha 2
Posted

Španski Filip je još uvek tu :isuse:

Posted (edited)
9 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Evo ja bih npr. suspendovao Kuzmića nakon ovog prolaska lopte krou ruke na ziceru. Da ima mrvu obraza i karaktera sam bi izašao. Kakva debilčina ljebtejebo...

Ja sam već duže vreme siguran da je on pri udesu i komi izgubio i ono malo notorike koje je pre toga imao... 

U nekim momentima deluje pri kretanju kao robot... 

Edited by assignment
  • Hvala 1
Posted

Sreca pa je bio fudbal. Okrenuo na nekoliko minuta na kosarku, video sta Simonovic radi, okrenuo nazad da slusam Loncarevica, Plavsica i onog celavog novinara sa SK s vokabularom od 300 reci. Igra manje-vise, desavaju se ovakve utakmice, ali ovolika kurcobolja "iskusnih" igraca jasno govori da je ova sezona zavrsena. Oni verovatno imaju neku teoriju da se sacuvaju za zavrsnicu ABA lige ali bojim se da pola ovog tima nema sta da sacuva. Nekoliko bivsih igraca i buducih ne-igraca u ovom timu ne vredi ni za kurac, samo jedu minute i nerviraju svakog ko gleda kosarku. Dosli smo od onakvog tima da se pitamo kad ce Dup Rit da se vrati, momak koji je na pocetku sezone upadao i ispadao iz 12.

Simonovic je najbezobrazniji igrac kojeg sam gledao u Zvezdinom dresu. Boli ga kurac, dosao mu je trener kojem moze da radi sta hoce i on radi sta hoce. Kod bilo kojeg drugog trenera dobio bi cokulu u guzicu.

• Hvala 1
Posted (edited)

nista ovo ne treba da cudi, desavali su se i ranije padovi posle jakih utakmica u aba ligi

igra na noz do poslednjeg sekunda protiv fmpa je uzela svoj danak

nije zvezdin roster predvidjen za tako paklen ritam utakmica, ove sezone nije prodefilovalo kroz njega ni 20 igraca, a svega 10ak iskusnih stranaca

valjda ce covic biti pametniji na leto da sutne radonju i ove nesretne uskokovica i radanova koje ovaj pokusava da forsira i uvede na el nivo kosarke, pa da gledamo zvezdu sa jos vise stranaca i ponekom legendom kluba, lazic je neupitan, a posle simona valjalo bi vratiti i brata stimaru i tadiju

ako je tadija bas resen da se ne vraca na parket posluzice i mitrovic

gledah danas fmp protiv borca, bombonica od ekipe

em igraju kvalitetnu i dopadljivu kosarku, em sve vrvi od talenta

bice covic na slatkim mukama koga prebaciti u zvezdu, mada se ipak nadam da ce ovaj put biti oprezniji

pokazalo se da ovo guranje previse mladih igraca u zvedu preko fmp nije dobro resenje

zato omalenog pleja ne bi trebalo propustiti, kvalitetan, iskusan, vec ima iskustvo igranja u zvezdi, tacno ono sto fali ovoj ekipi zvezde kao slag na tortu

Edited by pbg12345
Posted

Čemu ovo? Jel trebalo da bude smešno? 

• +1 1
Posted
6 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Radonjićeva fascinacija fiks idejom da je Aleksa Uskoković košarkaš, postaje već iritantna.

Tvoja fascinacija pljuvanja po dotičnom je odavno postala iritantna pa ništa. 

• +1 1
Posted
2 hours ago, Heaviside said:

Čemu ovo? Jel trebalo da bude smešno? 

tuzno je

a danas sam nakon duze vremena gledao fmp i covic je nakon nesto kraceg vremena izdao saopstenje

ovi porazi i rezultatski jadna sezona u el su zapravo najmanje bitni sami po sebi

na sve to fascinantan je rezon dobrog dela navijaca koji gnev usmeravaju prema sudijama, najmladjim igracima u ekipi, sve vise radonji, usput naravno pljujuci bartolomeua sto ramislja da ubaci nekog drugog u el

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...