harper lee Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 22 minutes ago, Ros said: dva od ta četiri 2+1 su bili koraci voigtmanna A dobro, to je CSKA u Moskvi, tu svaka ekipa racuna na sudijskih -10 pre utakmice.
fandorin Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Mislim da bi trebali na počeku 4. četvrtine da probamo da spustimo loptu Kuzu ispod koša.
hrkljush boys_2 Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Jedino pozitivno večeras su partije Halla i Davidovca. Kapiram da Kuzmića nije sekunde sramota glede saigrača.
assignment Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Nego, šta je sa Lazićem, odmara u Bg? I jel se zna uopšte kada se vraća Reeth?
FPLS Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 Malo zivnuli Hol i Noko, pristojna razlika, ja zadovoljan
Ros Posted March 25, 2021 Author Posted March 25, 2021 dobili smo ekstra doprinos od dede, noka i hola, ali lojd i volden zakazali.
harper lee Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 59 minutes ago, fandorin said: Kojim igračem? Nnokom.
fandorin Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 23 minutes ago, harper said: Nnokom. Ovo je bila solidna partija. Ajde da vidimo neki minimalan kontinuitet pa da ga proglašavamo igračem. Davidovac ubacio 20 poena za 3 četvrtine i do kraja nije video loptu. Ali, ok, ovo je nebitna utakmica.
harper lee Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 12 minutes ago, Ros said: dobili smo ekstra doprinos od dede, noka i hola, ali lojd i volden zakazali. Pojeli su ih odbranom, plus se Volden bas istrosio jureci Dzejmsa. U principu nam treba ovakav Davidovac, a nece da se bace ni Nnoko i Hol, upravo kad se odbrane protivnika fokusiraju na Lojda i Vodena ali s ovim sto imamo u reketu bice cudo ako osvojimo ABA ligu. Ovo sto igraju Kuzmic i Simonovic je sramota za profesionalnog kosarkasa a Kuridza se vratio iz zemlje Oz u svoj igracki Kanzas. Ja stvarno ne znam kako Kuzmica i Simonovica nije blam pred saigracima zbog ovog sto igraju. Polomimo se u odbrani a onda Simonovic ne moze da skoci, ne moze da zagradi, ne moze da stigne, samo moze da satro digne ruku u blok na pet metara od igraca koji sutira i da posle siri ruke cudeci se kako je usla. Ipak, moj glavni utisak veceras je igra u odbrani Ognjena Dobrica. Lik se kao spusti u neki mnogo zajeban stav, spreman kao zapeta puska i fokusiran na igraca kojeg cuva, taj igrac samo krene na bilo koju stranu i Segi ostane u prasini taman cuvao devedesetogodisnjeg paraplegicara s poremecenim osecajem za pravac. U zivotu nisam video glupljeg igraca od Dobrica. Hoce on, trudi se, nije ni da je bez talenta i fizikalija, ali mozak mu konstantno kasni za utakmicom za par sekundi. Davidovca treba tuci motkom svako jutro pre dorucka dok mu se pusta snimak sa ove utakmice. Potpuna je misterija kako lik koji igra s ovom lakocom i ima toliko resenja moze da dozvoli sebi da nestane sa po nekoliko utakmica zaredom jer ga mrzi da provede jedno jebeno leto u teretani i dovede telo na nivo svog talenta i mastovitosti. Hol je bio dobar ali umeo je on i ranije da bude dobar kad utakmica bude resena posle 10 minuta pa se opusti i igra bez straha od greske. Naravno, kad je pred kraj CSKA malo pojacao odbranu kako bi i konacno odveo utakmicu van naseg domasaja nestao je s parketa. 1
harper lee Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 1 minute ago, fandorin said: Ovo je bila solidna partija. Ajde da vidimo neki minimalan kontinuitet pa da ga proglašavamo igračem. Davidovac ubacio 20 poena za 3 četvrtine i do kraja nije video loptu. Ali, ok, ovo je nebitna utakmica. On da na svakoj utakmici ubode ovakvu statistiku dovoljno je od njega, ko god da je protivnik. Nije on ni u Albi bio neki skorer, njegovo je da pokupi tih desetak skokova, pospremi ponesto neposredno ispod kosa i odigra dobru odbranu u reketu. Dobar je Nnoko igrac, ove godine prosto nije imao srece sa zdravljem. Bio je dobar i u Atini. Kuz, Kuridza i Simonovic su jednostavno bivsi igraci, ne mogu u istu recenicu s njim.
fandorin Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 2 minutes ago, harper said: On da na svakoj utakmici ubode ovakvu statistiku dovoljno je od njega, ko god da je protivnik. Apsolutno se slažem, samo još to da vidimo. Šta ćemo sa Radanovim? Kad ga je Radonja pustio, trljao sam oči u neverici kako je odigrao. I onda se opet raspao, grozan je bio danas, svaka odluka i svaka kretnja su bile potpuno pogrešne.
Recommended Posts