Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

nije fer da se simonovića izlaze daljem blamiranju. bio je ok kad mu je bilo vreme. i hvala mu za to. 

Posted

Prisustvo Kuzmića na terenu uzrokuje mi vjetrove. Tuge...

Posted

Skoro svaki faul je bio za slobodna bacanja, od toga 4 puta 2+1. Katastrofalna odbrana.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

Posted
2 minutes ago, McNulty said:

Skoro svaki faul je bio za slobodna bacanja, od toga 4 puta 2+1. Katastrofalna odbrana.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

dva od ta četiri 2+1 su bili koraci voigtmanna

Posted

Možeš imati ofanzivnu i sutersku krizu, ali odbranu nismo pošteno peglali u jednoj jebenoj tekmi tokom cele sezone. Samo ponekad, u nekom intervalu od 5 minuta. To je skandalozno. Ako ništa drugo, barem sam to očekivao od Radonje. 

Ništa ovo nije bolje neko pod Saletom, naprotiv... 

Posted (edited)

Može CSKA da promaši 10 šuta I bar 9 puta će uzeti rebound... 

Kuridža I Kuzmić pod košem CSKA :D:isuse: Da nije tužno bilo bi smešno... 

Edited by assignment
Posted

Kakva akcija  MJK-a i Kuza. :smiley_hail::lolol:

Posted

Petorka sa MJK, Kuzmićem i Davodovcem bez šansi da zagradi. MJK pri tome radi ono za šta bi na basketu ispred zgrade dobio plesku - izbija loptu. A objesite se momentalno, ovo je već tragično, na šta liči.

Posted

Ubijaju nas u reketu. Na ovakvu centarsku liniju CSKA, koja je pri tom u odlicnoj formi u poslednje vreme, mi smo izasli sa jednim igracem i tri mrtvaca.

Posted

Fantastičan rezultat na poluvremenu. Da sam na mestu Itudisa pošteno bih izribao igrače jer nije +25. 

Posted
2 minutes ago, harper said:

Ubijaju nas u reketu. Na ovakvu centarsku liniju CSKA, koja je pri tom u odlicnoj formi u poslednje vreme, mi smo izasli sa jednim igracem i tri mrtvaca.

Kojim igračem?

• Haha 1
Posted

Ja mislim da bi bo;ju motoriku i koordinaciju pokreta imale one lutke marionete kad povlacis konce nego siroma Kuzmic, mene licno bi bilo sramota da to radim kad vec ne mogu da odigram ljudski mada bili smo svedoci i Keseljovog bitisanja tako da me vise nista ne moze iznenaditi

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...