Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

Radonji bila familija u hali sinoc. No nebitno...

Posted
2 hours ago, adasevic said:

Meni prvom se digne kosa na glavi kad vidim Simona na terenu, ali stvano ne znam gde crpite taj nivo inspiracije da se inputira potpuno izmisljena prica kao nesto sto je dokazano. JOB i Radonja su se popickali na sred utakmice sa EFESom, Radonja ga pedalirao u svlacionicu i za njega je to bio kraj. Posle su probali da peglaju, pa kad je delovalo da ce opeglati, JOB se pokupio i otisao. 

Stvarno ne kapiram potrebu da se Simonu crtaju rogovi i od njega pravi neki djavo samo zato sto je bivsi kosarkas i sto te nervira na terenu. Nisam cuo da se ikada i jedan njegov saigrac zalio da je on bio neki rusilacki faktor, a igrao je covek u dosta klubova pa i reprezentaciji. Uglavnom ga svi hvale da je taj koji ujedinjuje a ne rastura ekipu... 

Da, Simon je uzasan na terenu i ne bi trebalo da bude ni u sali u timu, ali ne, Simon nije oterao JOBa...

JOB je remetilački faktor   postao mnogo pre dolaska Radonjića u Zvezdu. Postoje insajderske informacija o pobuni odredjenih domaćih igrača protiv njega kao o kanceru tima

Na vidiku nije bio Radonjić

Posted

Pa, očigledno da nije uspeo da se uklopi, iskreno i nije delovao kao timski igrač. Imali smo i imamo veliki broj stranaca u klubu tako priče o zaveri domaćih igrača, od kojih neki svakako igraju katastrofalno, protiv stranaca ne piju vodu.

Još jednom, on je bio Radonjićev glavni igrač i škartiran je u toku utakmice koju je počeo u petorci. Naš najbolji visoki ove sezone, ali se zamerio saigračima i na kraju ispizdeo i trenera toliko da ga je ovaj kao klinca poslao u svlačionicu za vreme evroligaške utakmice iako je računao najozbiljnije na njega. Šta da se radi, razlaz je bio pristojan, hvala mu za kup, idemo dalje.

Posted

na rsb su pisali da nije bilo nikakvog sukoba job-a sa saigracima. uostalom kup je odigrao vise nego posteno iako je znao da odlazi. ne bi tako igrao da je tu bilo neke zle krvi. jednostavno nije po dejovom ukusu, on voli te teretne klasicne petice, sa ovim atipicnim ne zna sta bi, i to je to.

Posted

Čoveče, bio mu je nosilac igre i oterao ga je u toku utkamice. Ne radi se (samo) o igračkim karakteristikama.  

Za sukob sa saigračima ne znam, neki kažu da jeste postojao, neki da nije. Nespretno sam formulisao predhodni upis.

Posted
10 minutes ago, Nikodije said:

na rsb su pisali da nije bilo nikakvog sukoba job-a sa saigracima. uostalom kup je odigrao vise nego posteno iako je znao da odlazi. ne bi tako igrao da je tu bilo neke zle krvi. jednostavno nije po dejovom ukusu, on voli te teretne klasicne petice, sa ovim atipicnim ne zna sta bi, i to je to.

nije on bio atapican, vec tipican, ako pod time mislimo da ce uzeti indijanski sut brez obzira dal se vodi 20 razlike ili je utakmica na jedan posed.. 

a slozicemo se da nije plus imati igraci, koji je toliko van kontrole.. :coffee:

Posted

I šakula, jel ti su ti bolji Kuridža i Kuzmić od njega?

Posted (edited)

ovom timu fali talenta i sposobnosti da se proturi lopta kroz mrezicu sto smo videli i juce kada smo solidnoj ec ekipi jedva ubacili 60. u takvoj situaciji se ne resavas igraca koji ima taj talenat, pa makar i ispucao dve nerezonske™ lopte po utakmici, sto cini manje od 3% ukupno ispucanih lopti na 1 utakmici.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted

I jel misliš da Radonja to ne vidi pa je oterao JOBa jer mu se košarkaški ne uklapa ili je nešto drugo bilo u pitanju?

Posted

ne znam, verovatno mu se ne uklapa. to sto ga je ovaj opsovao nije razlog za teranje. i jovica je svojevremeno zbog slicne stvari udaljio sa utakmice pa ga vratio na sledecoj. salov covek je radio sa njim i dao preporuke, valjda bi znao da je ovaj sklon incidentima.

Posted

Po stoti put, bio mu je glavni igrač, igrao po 30 minuta, spuštali smo mu u skoro svakom napadu loptu, onda ga je izbacio sa utakmice i ovaj se više nije vraćao u tim osim za kup. Meni je mnogo verovatnije da je oteran zbog tog sukoba nego da se taj sukob slučajno poklopio sa napadom slepila Dejana Radonjića koji odjedanput od tog renutka više ne vidi ono što je video do tada i što vidimo svi mi, a to je da je JOB za klasu ili dve bolji od svih naših visokih igrača i da igračkim kvalitetom zaslužuje veliku minutažu kakvu je i dobijao od Radonjića pre sukoba bez obzira na to da li mu se dopada takav tip igrača jer klasa je klasa.

• +1 2
Posted

postao preosetljiv u pedesetoj godini, ok.

Posted
19 minutes ago, Heaviside said:

Po stoti put, bio mu je glavni igrač, igrao po 30 minuta, spuštali smo mu u skoro svakom napadu loptu, onda ga je izbacio sa utakmice i ovaj se više nije vraćao u tim osim za kup. Meni je mnogo verovatnije da je oteran zbog tog sukoba nego da se taj sukob slučajno poklopio sa napadom slepila Dejana Radonjića koji odjedanput od tog renutka više ne vidi ono što je video do tada i što vidimo svi mi, a to je da je JOB za klasu ili dve bolji od svih naših visokih igrača i da igračkim kvalitetom zaslužuje veliku minutažu kakvu je i dobijao od Radonjića pre sukoba bez obzira na to da li mu se dopada takav tip igrača jer klasa je klasa.

Ma, jasno je da je on optusten zbog sukoba a ne zbog igrackih kvaliteta, nije Radonjic trener od juce pa da ne zna sta ima u reketu. Ono sto u celoj toj prici ne valja je to sto klub i strucni stab ocigledno nemaju kapacitet da peglaju takve stvari koje su, inace, notorne u profesionalnom sportu.

• +1 1
Posted
25 minutes ago, Heaviside said:

Ne vredi, jedino da uzmes blok 5 da nacrtas, a mozda ni tad ne bi bilo dovoljno..

Posted
3 minutes ago, ZSNj said:

Ne vredi, jedino da uzmes blok 5 da nacrtas, a mozda ni tad ne bi bilo dovoljno..

moze da crta i mural u gradu, ostacu pri uverenju da su radonji drazi noko i kuz i da on zaista misli da mu ova dvojica mogu doneti vise. pa jbt, taj radonja je istrpeo 1 notornu budaletinu kakva je bio kvinsi miler, trpeo mu sve i svasta, a sada mu se odjednom digla pisa na ideju da postane autoritet i otera igraca zbog nekakvog sitnog sukoba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...