Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, FPLS said:

Odmah bih potpisao da sledece sezone igramo evrokup, a da u timu ne budu Simonovic, Kuzmic, Kuridza i Lazic. Ali vec vidim kako sva cetvorica ostaju + pridodajemo Mitrovica i Stimca.

Lazic u poslednje vreme apsolutno ne zasluzuje da se svrstava u isti kos sa ovim bivsim kosarkasima. Mislim i ja da mu vreme prolazi i da bi ga mozda trebalo zameniti Lazarevicem ali Lazic je poslednji problem u ovom raspadu od tima.

• +1 1
Posted

Ovih 20 poena su tačno onih 20 poena više koje Lojd postigne svaki put kada pobedimo.

Al' jebeš tim koji toliko zavisi od jednog igrača.

Posted
33 minutes ago, Heaviside said:

Da, Davidovac nespreman, Rit i Kuridža su dva drveta, a Simon je spremna antilopa. 

Ma nije naravno. Simonović igra ovoliko silom prilika, pretpostavljam da je on planiran kao neki 13-14 igrač. E sad, zašto je ostatak selekcije napravljen tako kako jeste, pitanje je svih pitanja. Šta je stručni štab video u Kuzmiću na priprema? Pa onda još drastičnije, čime ih je početkom sezone ubedio da mu produže ugovor na još 2 godine? Jbt, to je pomračenje uma. Pa vraćanje neupotrebljivog Noka. Pa plejmejkeri. Na koju foru je Radonjić pristao da dođe na ovakvu sekekciju???

Posted

Radonja ni Joba nije video kao cetvorku a izgleda da ni Ritu ne daje minute na 4. Jbm li ga, ne razumem se zasto je to tako.. meni su i jedan i drugi klasicne cetvorke.

Posted
6 minutes ago, fandorin said:

Na koju foru je Radonjić pristao da dođe na ovakvu sekekciju???

Zato što voli Zvezdu i hteo je da pomogne. On jedini može da preživi neosvajanje aba i da ima podršku zvezdaške  javnosti da ostane na klupi u tom slučaju. Potrebna je bolja selekcija, podmlađivanje i rastanak sa ovima koji su tu 5-10 godina.

Druga stvar je kriza rukovođenja. Mislim da se Nebojša umorio ali on je nesmenljiv, lakše je Vučića oterati.

Posted
7 minutes ago, Nikodije said:

Zato što voli Zvezdu i hteo je da pomogne. On jedini može da preživi neosvajanje aba i da ima podršku zvezdaške  javnosti da ostane na klupi u tom slučaju. Potrebna je bolja selekcija, podmlađivanje i rastanak sa ovima koji su tu 5-10 godina.

Druga stvar je kriza rukovođenja. Mislim da se Nebojša umorio ali on je nesmenljiv, lakše je Vučića oterati.

Zašto misliš da je rukovođenje u krizi?

Posted

Dobra fora posle meca...

Dosli ili ne dosli u PG - gubimo 20 razlike :)

Posted
9 hours ago, McNulty said:

Zar taj O Brajant ne bješe štetočina? Sad se pretvorio u Isusa Hrista spasitelja.
Šalu na stranu, i ja mislim da je njegovo otpuštanje greška, jedino moguće opravdanje je ako je stvarno bio remetilački faktor u svlačionici.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

O Brajant je bio remetilački faktor Laziću i Simonoviću kao najgorim igračima Zvezde tada.

Trebalo je nekog optužiti, etiketirati, za sve njihove loše igre i na žalost kluba Radonjic je popustio do kraja i O Brajant je sam otišao dostojanstveno i ćutke.

Posted
8 hours ago, FPLS said:

Odmah bih potpisao da sledece sezone igramo evrokup, a da u timu ne budu Simonovic, Kuzmic, Kuridza i Lazic. Ali vec vidim kako sva cetvorica ostaju + pridodajemo Mitrovica i Stimca.

Čeka nas izuzetno teška sledeća sezona

Posted

Колико је болест узела маха кад у Морачи вријеђају Радоњу.

Posted
13 hours ago, FPLS said:

iz ove perspektive bi mitrovic i stimac umesto simona i kuzmica bili huge update

Posted

Pored svega, juče je bilo presudno što nismo imali energiju a zbog toga ni koncetraciju da se suprostavimo kako treba. 4 tekme za sedam dana, šta da očekuješ... 

Posted
46 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Колико је болест узела маха кад у Морачи вријеђају Радоњу.

Vredjali su i neki "navijaci" Zvezde Nikolu Kalinica pa nikom nista. Budala, idiota i bolesnika ima svuda. "Vijesti" su juce izbacile veoma gorak tekst o tom vredjanju, nije to vredjanje Radonjica ni stav ni ponasanje veceg dela crnogorske javnosti.

• +1 2
Posted
5 hours ago, Draganče 79 said:

O Brajant je bio remetilački faktor Laziću i Simonoviću kao najgorim igračima Zvezde tada.

Trebalo je nekog optužiti, etiketirati, za sve njihove loše igre i na žalost kluba Radonjic je popustio do kraja i O Brajant je sam otišao dostojanstveno i ćutke.

Meni prvom se digne kosa na glavi kad vidim Simona na terenu, ali stvano ne znam gde crpite taj nivo inspiracije da se inputira potpuno izmisljena prica kao nesto sto je dokazano. JOB i Radonja su se popickali na sred utakmice sa EFESom, Radonja ga pedalirao u svlacionicu i za njega je to bio kraj. Posle su probali da peglaju, pa kad je delovalo da ce opeglati, JOB se pokupio i otisao. 

Stvarno ne kapiram potrebu da se Simonu crtaju rogovi i od njega pravi neki djavo samo zato sto je bivsi kosarkas i sto te nervira na terenu. Nisam cuo da se ikada i jedan njegov saigrac zalio da je on bio neki rusilacki faktor, a igrao je covek u dosta klubova pa i reprezentaciji. Uglavnom ga svi hvale da je taj koji ujedinjuje a ne rastura ekipu... 

Da, Simon je uzasan na terenu i ne bi trebalo da bude ni u sali u timu, ali ne, Simon nije oterao JOBa...

Posted
15 hours ago, fandorin said:

Zašto misliš da je rukovođenje u krizi?

zato sto se mnogo para trosi a kosarka slaba. luta se sa trenerima, igracima, fmp i dalje parazitira a ne daje nista, klub se vodi na autopilotu. potrebna je sveza krv i vise strucnosti, a manje porodicnih veza krkobabica iz zeleznika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...