hrkljush boys_2 Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Radonjin poraz 1/1, prva petorka presmiješna, pa onda još u toj petorci ne stavi Lazića na Cobsa, loša priprema, sigurno tu i umor radi., Petak Atina, nedelja Podgorica.
Heaviside Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 (edited) 5 minutes ago, McNulty said: Zar taj O Brajant ne bješe štetočina? Sad se pretvorio u Isusa Hrista spasitelja. Šalu na stranu, i ja mislim da je njegovo otpuštanje greška, jedino moguće opravdanje je ako je stvarno bio remetilački faktor u svlačionici. Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk Obrajant je bio nosilac igre i kod Radonje, spuštali smo za moj ukus i previše lopti na njega, počinjao je u petorci i igrao puno. Škartiran je bukvalno u toku utakmice koju je počeo kao startni centar. Nula posto šanse da je oteran zato što je Radonjić mislio da igrački nije dovoljno dobar. A i brate, slepac bi video da je JOB bolji od svih ovih panjeva. Edited March 21, 2021 by Heaviside
Shaq Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 ova bitka je izgubljena kao i pol pozicija, al sto se kae, mrtvi se broje na kraju.. :coffee: a i bas ga tupite sa jobom, lik nie skupio 5 utakamica gde je bio vise korisniji nego sto nije.. dakle njegovo otpustanje nie greska, greska je sto nie dovedena zamena, a mesec dana se pricalo da se traze visioki i bek.. :coffee:
fandorin Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 4 minutes ago, Heaviside said: Naravno da ne verujem u Lakijevu teoriju pošto nema smisla ni na jednom nivou ali mi jeste neobjašnjivo ovo sa jebenim Simonovićem. Davidovac očito nije spreman, Kuridžu koristi maltene isključivo na 5, kao i Rita kad igra, jer su 2 drveta neupotrebljiva, koga da stavi na 4?
Drako Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Ma dobro, ni evrokup nije los, ionako nas svaka iole organizovanija ekipa pregazi kao plitak potok.
Heaviside Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Just now, fandorin said: Davidovac očito nije spreman, Kuridžu koristi maltene isključivo na 5, kao i Rita kad igra, jer su 2 drveta neupotrebljiva, koga da stavi na 4? Da, Davidovac nespreman, Rit i Kuridža su dva drveta, a Simon je spremna antilopa.
FPLS Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Za plejof ostaje tracak nade da ce Noko znacajno da podigne formu do tad, covek je u Albi delovao kao ozbiljan evroligaski centar. Ovo sto igra kod nas mi je potpuno neshvatljivo, bez obzira na dugu pauzu. Uz to bi Rit morao da pokupi sve Simonoviceve minute + Hol da se ozbiljno ukljuci u rotaciju kad je vec tu. Pa ako Lojd i Volden isporuce svoje, mozda i uradimo nesto. Ipak, sve su sanse da ce nas ova Buducnost izrutinirati, radi se o neuporedivo bolje selektiranoj ekipi, a Milojevic je dovoljno dobar trener da to iskoristi. Kostace nas debelo svinjarija s O'Brajantom, s ovakvim raspadom od unutrasnje linije to ne da je bio pucanj u sopstveno koleno, nego bukvalno u glavu. 1
Heaviside Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 A jbg za JOBa, ako trener ne može sa njim, šta da se radi, moraš da ga oteraš. Ne bi ni bilo toliko strašno da Noko nije ovoliko propao. Ne verujem da su u klubu očekivali ovakvu njegovu formu u trenutku šilbovanja Obrajanta.
Nikodije Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Noko je bio van košarke mesecima, operisao srce, stvarno je bilo realno da pokida kad se vrati. Šilbovanje Džonija je glupost u rangu šilbovanja Šilba. 1
Banjo Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Mi nemamo pleja celu sezonu.. Job je nebitan. Jedini plej je Uskokovic, jebi ga u dupe. 1
Azdaja Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 A Španski Filip Čolom? Zašto su za njega dati novci?
Heaviside Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 (edited) Jesmo tanki i na pleju i na petici, dve po klasičnom shvatanju najvažnije pozicije ali volden, hol i uskoković igraju pleja 10 puta bolje nego što Kuzmić, Noko i Kuridza igraju peticu plus Lojd često ima loptu. Edited March 21, 2021 by Heaviside
Banjo Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 1 minute ago, Heaviside said: Jesmo tanki i na pleju i na petici, dve po klasičnom shvatanju najvažnije pozicije ali volden, hol i uskoković igraju pleja 10 puta bolje nego što Kuzmić, Noko i Kuridza igraju peticu plus Lojd često ima loptu. Zaboravih na Hola.. Njemu Radonje ne veruje iz nekog razloga.. mogao je malo da ga razigra, nije toliko los
FPLS Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Odmah bih potpisao da sledece sezone igramo evrokup, a da u timu ne budu Simonovic, Kuzmic, Kuridza i Lazic. Ali vec vidim kako sva cetvorica ostaju + pridodajemo Mitrovica i Stimca.
Recommended Posts