Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

Katastrofalno poluvrijeme, a ni ova 3 kretena na čelu sa Bolatuzerom i novim smradom Nedovićem ništa bolji.

Radović kulira, Ispade da grublje igramo u aba nego u EL ljebtejebo...

Posted

Nije Futura neki bauk, ali mi smo daleko od neke normale, od unutrašnje igre iz Atine nije ostalo ništa... Loyd večeras još nije faktor... 

Posted

Nemoguće je bilo šta uraditi sa ovako katastrofalnim centrima. Uopšte mi nije jasno šta je Radonjić mislio kad nije ništa menjao. Bukvalno bilo koga da je doveo umesto ova 2 idiota. Ni nemanje pleja nam ne ide u prilog.

Posted

Ne može se igrati ozbiljna košarka bez profesionalnih igrača na 4 i 5, jbg. To još nikome nije uspelo pa neće ni nama. Još kad je jedini koji u toj liniji koji podseća na košarkaša povređen, tim grđe.

A o ovoj bruci od suđenja nema šta ni da se kaže, neverovatna sramota.

Posted

Sreca pa oterasmo O'brajanta koji je remetio atmosferu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• +1 1
Posted (edited)

Sudjenje je grozno, ali sustinski problem je sto nam je preko pola rostera neupotrebljivo - Kuzmic, Simonovic, Kuridza, Noko, Lazic, Uskokovic, Hol

Tacno bi nas neki Cirbes direkt sa plaze sad da dodje podigao za 30%, mi bukvalno igramo bez unutrasnje linije

Edited by FPLS
Posted

Ova razlika je posledica ulaska Lojda u stetocina mod, mora Radonjic da mu smiri glavu na poluvremenu. Centarska linija je uzas ali objektivno su sudije pustile krokodile u reket Buducnosti i ne sviraju nista. Ovde nije faul ni kad ti covek skloni ruku sa kucanja a kamoli nesto drugo. Ove sezone bas nikako da se kompletiramo i da odigramo jednu ljudsku utakmicu sa celim timom. Rita nema a znacio bi nam dosta protiv teskih centara Buducnosti da ih izvlaci i prazni reket a Davidovac ocigledno ne moze. Dobric nas veceras bukvalno sam drzi u utakmici.

Posted
3 minutes ago, fandorin said:

Nemoguće je bilo šta uraditi sa ovako katastrofalnim centrima. Uopšte mi nije jasno šta je Radonjić mislio kad nije ništa menjao. Bukvalno bilo koga da je doveo umesto ova 2 idiota. Ni nemanje pleja nam ne ide u prilog.

Menjao je, oterao je jedinog centra koji je dorastao ovom nivou košarke. Noko ima fantastičnu telesinu ali čovek kao da je pre 3 dana prvi put video loptu. 

Simonović je takođe očajan, razumem potrebu da Kuzmić i Noko ne budu na terenu, ali ne razumem zašto Davidovac ne igra 4 umesto ovog penzionera. 

Posted
Ne može se igrati ozbiljna košarka bez profesionalnih igrača na 4 i 5, jbg. To još nikome nije uspelo pa neće ni nama. Još kad je jedini koji u toj liniji koji podseća na košarkaša povređen, tim grđe.

A o ovoj bruci od suđenja nema šta ni da se kaže, neverovatna sramota.
Jbg, suđenje domaćinsko, kao i uvijek u Morači.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk

Posted
4 minutes ago, Moća said:

Sreca pa oterasmo O'brajanta koji je remetio atmosferu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Potez koji ce nam upropastiti sezonu, isto kao one godine kad je Silb oteran a doveden Lipovij. Ima Radonjic te momente ludila.

Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Menjao je, oterao je jedinog centra koji je dorastao ovom nivou košarke. Noko ima fantastičnu telesinu ali čovek kao da je pre 3 dana prvi put video loptu. 

Simonović je takođe očajan, razumem potrebu da Kuzmić i Noko ne budu na terenu, ali ne razumem zašto Davidovac ne igra 4 umesto ovog penzionera. 

Već je neko rekao, ne zavisi nama sezona od Simonovića. Ja mesecima ne mogu da verujem šta gledam ispod koša. Bukvalno nikad nismo bili gori kad smo igrali na profi nivou (dakle ne računam Uvalin sezonu). 

Posted
1 minute ago, McNulty said:

Jbg, suđenje domaćinsko, kao i uvijek u Morači.

Videces kakvo ce biti ako uvedemo utakmicu u egal. Nikolic nam je jebao majku dok Buducnost nije napravila dvocifrenu razliku, posle se iskljucio iz utakmice i vise nista nije dosudio. Ako utakmica dodje u egal aktivirace se ponovo. Lepa zajednicka sudijska strategija, vec vidjeno.

Posted
1 minute ago, fandorin said:

Već je neko rekao, ne zavisi nama sezona od Simonovića. Ja mesecima ne mogu da verujem šta gledam ispod koša. Bukvalno nikad nismo bili gori kad smo igrali na profi nivou (dakle ne računam Uvalin sezonu). 

Slažem se, uostalom Simonović i igra zato što su nam primarne opcije na 4 i 5 katastrofa.

Posted

a ova petorka mza njihov odlazak na +20 i zatvaranje utakmice. 

Posted

Simon je beskorisniji od najbeskorisnijeg Lazićevog izdanja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...