harper lee Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Jebo te, kakva utakmica. Ne zna se ko je vise brljao, mi, Grci ili sudije. Lojd se ladno dva puta u istom posedu vratio na nasu polovinu a oni iskljucise coveka na pravdi Boga. Dobric je najgluplji igrac koji je oblacio Zvezdin dres, a konkurencija je zestoka. Lik je da bleji u cosku i sutne kad mu dodje lopta, cim treba neku odluku na terenu da donese obavezno zasere. Ipak, treba istaci da smo se malo povratili, ovo sto sada igramo vec izgleda kao kosarka.
pbg12345 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 2 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Dobro je, bitna pobjeda pred gostovanje u Podgorici, Mišljah gotovo je, još jedna neizvjesna ode nizvodu Uz standardne Loyda i Waldena, ljudina postaje stub ekipe. Nadams e da neće biti ovih egzibicija sa Uskokovićem i Dobrićem previše. o jbt pa to guranje uskokovica je jedna od boljih stvari samo neka i njega i radanova gura sto vise grese jbg, ali i ocekivano je da grese to je bukvalno jedini moguci kapital za naredne sezone 3
assignment Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Konačno smo imali unutrašnju igru i realizacije centara, to nam je trebalo, šteta što od Halla još ništa ne stiže.
harper lee Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Just now, assignment said: Konačno smo imali unutrašnju igru i realizacije centara, to nam je trebalo, šteta što od Halla još ništa ne stiže. Malo je bio bolji u drugom poluvremenu, mada je tesko uopste igrati losije od onoga sto je igrao na pocetku utakmice.
FPLS Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Lepa pobeda Konacno neki doprinos od centara, ovo je verovatno trenutni Kuzmicev maksimum, a i Noko je ofanzivno napokon nesto pruzio. Mada su mu ruke i dalje neshvatljivo kamene, nije ni na 50% onog igraca iz Albe. Valjda je ostalo malo goriva i za Podgoricu.
hrkljush boys_2 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Just now, pbg12345 said: o jbt pa to guranje uskokovica je jedna od boljih stvari samo neka i njega i radanova gura sto vise grese jbg, ali i ocekivano je da grese to je bukvalno jedini moguci kapital za naredne sezone Što se tiče Uskokovića, nema tu kapitala ni u tragovima. Mlitav, glup, spor, nikakav. Apsolutno ništa košarkaško nije pokazao. Nazad za FMP, pokušati sa drugim klincem, ovaj sa 22. godine nije uspio postati igrač za Zvezdu. Ima mis-meč sa Whiteom i bježi od njega ka centru igrališta
FPLS Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Sta prica ovaj nesrecni Kuzmanovic, bukvalno ispaljuje random reci bez ikakvog reda i smisla vec deset minuta
pbg12345 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 9 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Što se tiče Uskokovića, nema tu kapitala ni u tragovima. Mlitav, glup, spor, nikakav. Apsolutno ništa košarkaško nije pokazao. Nazad za FMP, pokušati sa drugim klincem, ovaj sa 22. godine nije uspio postati igrač za Zvezdu. Ima mis-meč sa Whiteom i bježi od njega ka centru igrališta pa njemu je ovo prva sezona u zvezdi tek kod radonje dobija minute kad se to pa mogao dokazati pre i ako je tako kao sto kazes koji ce kurac u fmpu, fmp treba da sluzi razvoju klinaca a ne za udomljavanje propalih projekata ne znam naravno da li ce uskokovic postati igrac, ali to davanje prilike je jedini ispravan put ili to ili nas opet ceka kuknjava kako kao najsiromasniji na trzistu el nismo pokupili zeljene igrace a oni drugopozivci ne igraju na zeljenom nivou i momak nema 22 godine
harper lee Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 7 minutes ago, FPLS said: Sta prica ovaj nesrecni Kuzmanovic, bukvalno ispaljuje random reci bez ikakvog reda i smisla vec deset minuta Tacno sam znao kad je krenuo da mrsomudi o tome kako Hezonja nista ne moze da pogodi iz igre da ce Mario da ubaci sve sto sutne do kraja. Tako je srao po Lorenzu pola utakmice pa nas lik zakla na kraju. Ali, koliko je odvratan lik sa ovim kurobecanjem na racun stranih igraca, pet minuta je drobio o jednoj losoj odbrani Nnoka a Dobriceve bravure na obe strane terena je uredno precutao. 3
hrkljush boys_2 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 10 minutes ago, pbg12345 said: pa njemu je ovo prva sezona u zvezdi tek kod radonje dobija minute kad se to pa mogao dokazati pre i ako je tako kao sto kazes koji ce kurac u fmpu, fmp treba da sluzi razvoju klinaca a ne za udomljavanje propalih projekata ne znam naravno da li ce uskokovic postati igrac, ali to davanje prilike je jedini ispravan put ili to ili nas opet ceka kuknjava kako kao najsiromasniji na trzistu el nismo pokupili zeljene igrace a oni drugopozivci ne igraju na zeljenom nivou i momak nema 22 godine Nego koliko ima? "99.gpdište. FMP sam pomenuo više figurativno, doduše pitanje je da li je ovaj baletan i za njih. Prije da nije. Ta šuplja o forsiramju mladih ne znači da svaki polovnjak treba da se gura na silu.
pbg12345 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 14 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Nego koliko ima? "99.gpdište. FMP sam pomenuo više figurativno, doduše pitanje je da li je ovaj baletan i za njih. Prije da nije. Ta šuplja o forsiramju mladih ne znači da svaki polovnjak treba da se gura na silu. 21 godinu nije to tesko izracunati, rodjen je u avgustu 99 naravno da ne treba gurati svakog polovnjaka, ali uskokovic i radanov su ocigledno zvezdin izbor cim su u timu nije da u zvezdi trenutno ima 10 mladjih igraca
harper lee Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Niko da pomene kako je Batler, koji je u timu samo zato sto se uvlaci porodici Covic, veceras drzao Hezonju. 1
hrkljush boys_2 Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 5 minutes ago, pbg12345 said: 21 godinu nije to tesko izracunati, rodjen je u avgustu 99 Tačnije 21 i 7 mjeseci, nije to teško izračunati... Ipak nema 22. Što bi babe rekle - nije govno nego pas se posro.
harper lee Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 46 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Što se tiče Uskokovića, nema tu kapitala ni u tragovima. Mlitav, glup, spor, nikakav. Apsolutno ništa košarkaško nije pokazao. Nazad za FMP, pokušati sa drugim klincem, ovaj sa 22. godine nije uspio postati igrač za Zvezdu. Ima mis-meč sa Whiteom i bježi od njega ka centru igrališta Kojim? Jasno je da je ovaj nivo kosarke trenutno preveliki zalogaj za Uskokovica ali mi boljeg na toj poziciji nemamo, tako da se u njegov igracki razvoj mora ulagati. Ne ide to bas tako, probas klinca u Evroligi, ne ide odmah, mici njega i guraj nekog drugog. Ja spadam u onu grupu ljudi koje zabole za domace mlade igrace kad su klubovi u pitanju ali mi nemamo budzet da drzimo 12 boljih stranaca u ekipi, tako da neka tolerancija mora da se ima prema svakom mladom igracu u duzem vremenskom periodu. Nekad ne prodje, kao u slucaju Simanica, ali normalno je u sportu da ponekad napravis pogresnu procenu toga koliko ce neki igrac moci u buducnosti. To sto mi nemamo boljeg i spremnijeg klinca od Uskokovica o njemu ne govori nista ali zato dosta govori o tome da moze bolje da se radi u FMP-u.
Recommended Posts