Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

Neverovatno je koliko je Dobric glup igrac. Borac je, radi kao konj, ima nekih kvaliteta, ali nerealno je ponekad kakve odluke donosi.

Posted

Pa zato je kod nas, živ nam bio.

Okrenimo  se polako sutrašnjim  "obavezama", solidno je ovo danas bilo.

Posted

20 razlike s ovakvom igrom.:huh: Borac s ovom rotacijom nije uspeo da gura vise od 25 minuta.

Posted

nepotrebna kuknjava forunasa u prvom halfu.. cetvrta utkamica u 6 dana, sve to bez 3 pleja sa samo 2 visoka, pa se opet peske dobilo..

on the other hand, el ne treba ni gledati sa ovim sastavom lol

Posted

Nisam gledao utakmicu, povremeno čitao topik, mislio sam da ćemo izgubiti 160 razlike...

Posted

EL nam je uigravanje za abu i da se ne brukamo i ne povredimo. sve više od toga je bonus.

Posted

Je li neko zapazio, "Zvezdin kalendar je jako zguznut".

:laugh:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, Dankan Ajdaho said:

Je li neko zapazio, "Zvezdin kalendar je jako zguznut".

:laugh:

Prenosio Paja Levijatan?

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, arkonada said:

EL nam je uigravanje za abu i da se ne brukamo i ne povredimo. sve više od toga je bonus.

tesko da cemo izbeci brukanje sa ovim pevcom u naredne 3-4 utakmice..

Posted

Ova sezona je svakoj EL ekipi lutrija zbog korone. Otpisati je i pokušati ne biti na samom dnu. Svima je isto zbog manjka rostera u ovom ili onom momentu.

• +1 1
Posted
5 hours ago, harper said:

JOB je izgleda sam trazio raskid. To moze da objasni sto ga nema jer ne verujem da su u klubu bas toliki debili da ga silbuju bas sada kad nam fali toliko igraca u reketu.

Veci su debili nego sto mozes da zamislis,ako je sam trazio raskid ne znaci da moze i da ga dobije.

Posted
3 minutes ago, Блок_64 said:

Veci su debili nego sto mozes da zamislis,ako je sam trazio raskid ne znaci da moze i da ga dobije.

Naravno ali koja bi bila korist od nezadovoljnog igraca kojeg si na silu zadrzao?

Posted
13 minutes ago, harper said:

Naravno ali koja bi bila korist od nezadovoljnog igraca kojeg si na silu zadrzao?

Jebem li ga,znacemo valjda u nardenim danima nesto vise.Neko kaze da ga klub tera,neko kaze da je njegova zelja da napusti klub.U Novom Sadu je stvarno dao sve od sebe i prvi ja sam verovao da su resili nesuglasice sad sta je u pitanju stvarno ne znam.Mozda je negde zabo neki bolji ugovor ali pitanje gde kada nema prelaska vise u euroligi.

Posted

kakov je stanje sa nesretnim kuzom?

plus, kako mi uopste mozemo i da igramo el, zar nije bilo prica nakon onog raspada sa himkijem na startu,  minimum 10 zdravih igraca?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...