Dankan Ajdaho Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Žao mi je što nije bilo više protagonizma kod Radanova u zadnjoj četvrtini. Ne znam da li je do njega ili Radonjića. Želeo sam da ima više loptu u rukama.
Mil@n Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 2 minutes ago, Apollo Creed said: Krvavo zarađen lični dohodak. Zamisli igraš tako i dobijaš pare i još si kapiten... Ja sam uvek govorio, on jebe ili Čovićevu ženu, ili Čovića, ili eventualno Filipa. Sve ostalo je manje verovatno. 1
Dankan Ajdaho Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Postoji li još neki igrač u EL da je odigrao sve utakmice sa ovom minutažom a da je u minusu?
Nikodije Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 (edited) Ljudina je juče uspeo da zaseni i juniorove sekvence u Evroligi. Za samo 8 minuta na terenu nekoliko takvih gluposti da je delovalo kao da namerno sabotira ekipu, posebno oni pokušaji dodavanja. Povratak Lojda smanjiće minute Dobrića i Radanova, a Lazića, nadam se, poslati na kraj klupe ili još bolje pored iste. Edited January 8, 2021 by Nikodije
Ros Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 23 minutes ago, renne said: izdato saopštenje glede?
renne Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 glede pojedinaca koji mrze zvezdu i seire da je u dvorani bilo više od 187 ljudi, koliko zakon nalaže
Ros Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 videh crno-beli twitter svet je u sns-bot modu sa ovom slikom 1
Djuro Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Eh taj ko je sliko', mora da je neki pokvareni grobar.
assignment Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 2 hours ago, Filozof manijak said: Jesu to ovi sa sezonskim ulaznicama? Ma jok, samo zaposleni kluba i po koji član sponsorskog kruga, sve po propisima EL...
Ros Posted January 8, 2021 Author Posted January 8, 2021 24 minutes ago, assignment said: Ma jok, samo zaposleni kluba i po koji član sponsorskog kruga, sve po propisima EL... izgleda da EL nema svoja pravila vec da se prepusta drzavnim organima
fandorin Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 39 minutes ago, Ros said: izgleda da EL nema svoja pravila vec da se prepusta drzavnim organima Naravno da je tako, u Kaunasu se igra pred publikom, a valjda i u Rusiji. Dakle, zavisi od naših propisa. Ako se ne varam bioskopi rade, tako da broj ljudi koji je juče bio na utakmici nije sporan. Ono što se vidi na slici, a ne valja je što prisutni na nekim mestima ne drže distancu i ne nose maske.
copkillah Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 12 minutes ago, fandorin said: Naravno da je tako, u Kaunasu se igra pred publikom, a valjda i u Rusiji. Dakle, zavisi od naših propisa. Ako se ne varam bioskopi rade, tako da broj ljudi koji je juče bio na utakmici nije sporan. Ono što se vidi na slici, a ne valja je što prisutni na nekim mestima ne drže distancu i ne nose maske. Zar je krizni štab u međuvremenu dozvolio prisustvo gledalaca na sportskim manifestacijama nakon što su u oktobru to razmatrali i odbili? 1
Recommended Posts