Joe D Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 previse visokih ima zvezda, ovde treba da dvojica da se liferuju.
booyaka Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Kakva je bila tekma, nisam bio u prilici da gledam? Ko zna kada je repriza neka napiše.
fandorin Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 5 hours ago, booyaka said: Kakva je bila tekma, nisam bio u prilici da gledam? Ko zna kada je repriza neka napiše. Nije bila naročito vredna pažnje. Radanov ponovo iskoristio minute, za razliku od Boriše. Debitovao Noko, malo igrao malo i pokazao. Volden najbolji i tradicionalno borben. Zadar nedorastao, Bursać im je jedan od glavnih igrača. 2
Musky Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 U najboljem slučaju Terijev ugovor je neko preuzeo...solidna je to minutaža i statsi, atraktivan igrač...kako li to planiramo da izvedemo sa povredjenim bekom sa dvogodišnjim ugovorom koji nije igrao 3-4 nedelje. Sumnjam da mu odgovara opcija da ga isplatimo.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
Nikodije Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 hvala bujaka. nisam gledao, verovatno i ne bih, ali posto vidim da je radanov dobio 18 minuta mozda pogledam. svidja mi se ovako poslozen tim koji je radonja juce izveo. 5 stranaca, 5 mladjih srpskih igraca (ako cemo da castimo davidovca i dobrica i racunamo ih medju mladje) i samo dva veterana. otprilike takva kompozicija tima mi se dopada i k tome treba teziti.
booyaka Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Par crtica koje bih izdvojio gledajući ovu utakmicu:- Kolom je plej sa visokim BBIQ-om, u tome sa Davidovcem prednjači u ekipi,- malo ili uopšte se ne ističe angažovanost JOB-a u odbrani, gde se baš vidi da prati igru, uz standardno dobru igru u napadu,- neko je uporedio Radanova i Lazića tvrdeći da prvi treba da igra nauštrb drugog. Shvatam da to potiče iz animoziteta prema Laziću, ali ako posmatramo čisto košarkaški u pitanju su dva potpuno različita profila igrača. Dok Lazić u današnjoj košarci može samo da igra trojku i da ćoškari, Radanov je polivalentan 2/1 igrač. Ima jedan segment u 2/4 gde je u 10 sekundi pokazao širok spektar svojih sposobnosti - prvo u odbrani iščeprkao loptu, povukao kontru, video igrača u ćošku pravovremeno mu dodao, ovaj promašio, Radanov uzeo ofanzivni skok i na hustle ispod table poentirao. Ako bi gledali koga umesto Lazića onda je to Dobrić. Mada, ruku na srce, mora se istaći da Laza u poslednje vreme pruža sasvim korektne partije.- Volden je igrač koga zbog poenterskih sposobnosti koje ima treba maksimalno rasteretiti glede prenosa lopte, ili ako to uradi da neko drugi bude sekundarni plej. - Odlično što Rit lepo bode za tri, ali bi morao da uvrsti još neki napadački segment u svojoj igri. Post up igra, ulaz, fade away, bilo.šta.- Noko je malo igrao, reklo bi se da će biti agilan u skoku na obe strane terena, što je nešto što nam je falilo, a skok je fundament košarkaške igre, bio i ostao. Sa Kuzom deluje kao perfect fit.Povratkom Lojda i Hola ili nekog boljeg pleja u ekipu konačno će se posložiti tim koji će, nadam se, imati šta da kaže i u EL.
Nikodije Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 (edited) dovoljan je lojd s obzirom da se na radanova ocigledno moze racunati. na jedan volden i chovikolom, na dva lojd i radanov. ako bas moraju nekog da dovedu, neka to bude neki mladji igrac sa duzim ugovorom, da bude zalog™ za buducnost. Edited January 3, 2021 by Nikodije
assignment Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Meni su slobodna bacanja Onuaka hajlajt, prvi put sam gledao lika, još uvek sam u neverici da profi koristi tu tehniku 1
pbg12345 Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 pisalo se vec ovde o tome sta je uostalom falilo koracu sa slicnom tehnikom?
Recommended Posts