Jozef K. Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Šta god, fizički se obračunati sa saigračem je dno. U besu i afektu kažemo nešto posle čega se gorko kajemo, ali udarac u besu je baš neprihvatljivo.
Musky Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Kol'ko je Kolom mogao da iskalira za ovih par dana...? Ako je ispoštovao Božićnu trpezu neće spojiti par minuta ni pored prepariranog Pota.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
booyaka Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Šta god, fizički se obračunati sa saigračem je dno. U besu i afektu kažemo nešto posle čega se gorko kajemo, ali udarac u besu je baš neprihvatljivo.Slažem se, samo koliko ima takvih situacija u timskim sportovima? Bezbroj, a ne piše se o njima.Ova je iskorišćena u cilju blaćenja jednog, drugog ili obojice igrača.
hrkljush boys_2 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Naravno da nije nimalo neuobičajeno da se saigrači pokoškaju pa i nabodu. Bio sam svjedok tome, čak su u pitanju bila i rođena braća. Jedva ih razdvojili. E sad, čovjeku teže konta da bi se tip igrača poput dobričine Milenka nam mogao zakačiti sa bilo kim, ali ne zna se šta se dešava unutra.
armor Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 4 hours ago, pbg12345 said: Mislio sam da je ironija jasna Jedino jos da sam nacrtao Mada i to na stranu, pisemo o liku koji je nabo milenka topica To ne moze biti ok lik Sve to opet nema veze sa cinjenicom da covek ima neki ugovor i zelim mu da uzme covicu sve do dinara potpisano Sve pet, samo se bojim da od Covicevih para nece dobiti ni dinar nego od Zvezdinih
Dankan Ajdaho Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Neće ni od Zvezdinih, već od poreskih obveznika.
armor Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Just now, Joe D said: a koje druge pare inace zvezda ima? I Partizan, da udje u zapisnik
pbg12345 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 (edited) ama naravno da ga nece jebeni covic placati iz svoga dzepa ali kad god se makar i uzgredno pomene tako nesto uvek se jasno mora biti na strani slabijeg (i prava) a u odnosu titovih vucicevih blizanaca i igraca/trenera tih klubova, to su svakako ovi drugi mi smo cesto slobodni sami da cenimo da li su obradovic sale ili pak gagic djordje odigrali/"otrenirali" na nivou svojih plata (uz naravno gadjanje platama, koje su minimalne kad je nas klub u pitanju i najvece u evropi kad se radi o drugoj strani brda" a to je potpuna budalastina a sporazumni raskid, kao sto i ona presuda od pre neki dan kaze, obicno znaci da je igrac/trener uslovljen da otpise deo dugovanja kluba da bi mogao dalje da igra/radi Edited December 26, 2020 by pbg12345
ZSNj Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 (edited) 9 hours ago, Musky said: Kol'ko je Kolom mogao da iskalira za ovih par dana...? Ako je ispoštovao Božićnu trpezu neće spojiti par minuta ni pored prepariranog Pota. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Iberico pata negra Edited December 26, 2020 by ZSNj
booyaka Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Ovako je izgledao pre nešto više od dve nedeljehttps://youtu.be/166O--J31tA
Musky Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 https://images.app.goo.gl/NTikFgsiR1NY5eQC7 ...sa treninga juče: Džoni broji koliko je puta Radonja izgovorio hard difenz...
pbg12345 Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Redak car Mnogo sam voleo gledati kako igra i onaj njegov sut sa distance koji je retko kad masio pogotovo kad je gusto Bas neki dan mi pao na pamet, trazio gde igra i iznenadio se da nije uzeo jos koju el sezonu
Recommended Posts