assignment Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Sada igramo sa tri igrača u petorci koji skupa imaju preko sto godina...
samo_opusteno Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Kino i Simonovic su cirkus. To vise nije ni za Cedevita Olimpiju, eventualno neka Krka mada i to tesko. Jagodic jako blizu tom drustvu, on bi mozda mogao u Olimpiji da igra.
assignment Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Tu je Hall, bar mi činilo da sam ga video na tajm autu... Dres #1
samo_opusteno Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Da nismo ostali sta duzni bratu Kej Siju...
assignment Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Nisam gledao brojke ali imam utisak da Walden dosta manje uzima šut za tri, i to nekako od jednom, mnogo više ide na prodor...
samo_opusteno Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Utisak je da igraci ne ginu za trenera, da nema hemije i postovanja i da je i njima jasno da je u pitanju toksicna prica.
assignment Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 4 minutes ago, samo_opusteno said: Utisak je da igraci ne ginu za trenera, da nema hemije i postovanja i da je i njima jasno da je u pitanju toksicna prica. Ma nije to toksična priča nego surov prikaz našeg kvaliteta, tj nepostojućeg... Mi realno imamo 2 igrača koji si legit EL kvalitet, a jedan ima koronu.. 1
levi Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 pa ok, to je posao svakog trenera Zvezde, da napravi ekipu koja će biti iznad kvaliteta igrača. tzv sinergiju™ nikad Zvezda neće moći da priušti veći broj legit El igrača, ako ih sama ne napravi 1
assignment Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 (edited) 19 minutes ago, levi said: pa ok, to je posao svakog trenera Zvezde, da napravi ekipu koja će biti iznad kvaliteta igrača. tzv sinergiju™ nikad Zvezda neće moći da priušti veći broj legit El igrača, ako ih sama ne napravi Jbg, imaš Dobrića I Davidovca koji se pojave na svaku 5 tekmu, a tu su godinama i imaju za razliku od Waldena, Reetha ili Halla EL izkustvo. Imaš previše matorih, od kojih Jagoda npr nikad nije imao EL kvalitet, a Simonović nikad više neće imati EL kvalitet... Šta bi to Simanić odigrao lošije od Simona? Ove sezone, timski su u više navrata pokazali da mogu sve. I da odigraju odličnu odbranu, i da imaju odličan napad sa visokim procentima. Pa se to onda nažalost desi na svakoj 5 utakmici, nema kontinuiteta... Na kraju, tim treba jedino ABA da osvoji i Nebojši su sve ovce na broju... Edited December 22, 2020 by assignment
Recommended Posts