Ratamahatta Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Bukvalno isti rezultat kao prosle godine, u poen. 2
Ted Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 (edited) izgleda da sam vam talija. samo sam dve tekme gledao u EL ove sezone i obe ste dobili. prva beše u Milanu, druga večeras Edited December 18, 2020 by Ted 2 1 1
booyaka Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Posle večerašnje utakmice penjemo se na 14-to mesto.Esam reko
Nikodije Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Fala qrcu da smo ovo iščupali, već sam video još jedan dan mrmota. Iščupano na herojstvo Lojda.
ZSNj Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 (edited) Lepo je pobediti, i necu sad da mracim, ali ja svakako ne vidim nikakav napredak.. Opet vodimo, krecemo da gubimo.. Konfuzija i napadi bez ikakvog koncepta, napadi 1 na 1 na kraju pa sta bude. Ovaj put nas je sreca pogledala, a vrlo lako je moglo da ode i na drugu stranu.. Zapravo, vidi se obrazac.. Kad Lojd izluduje, mi pobedimo. Ali na tome se ne pravi ekipa. Sve u svemu, meni se to nista ne svidja, nadam se da ce nas ova 16-a doselekcija, podici na visi nivo kada je igra u pitanju. Pobeda manje ili vise u el svakako nece mnogo znaciti.. Edited December 18, 2020 by ZSNj
Nikodije Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 ...Salo opet žrebao neke čudne rendom petorke, on kao da se pogubi u tim silnim izmenama. Valjda će se to malo stabilizovati kada se priključe Hol i Kolom.
Wilde Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Lojd pred kraj počeo da drži mini-tajmaute posle Salovih, i rezultati se odmah vide.
Ros Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 9 minutes ago, Ted said: izgleda da sam vam talija. samo sam dve tekme gledao u EL ove sezone i obe ste dobili. prva beše u Milanu, druga večeras te dve nisi morao. bolje da si gledao neke dve druge
booyaka Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Još smo trebali bar dve ovakve utakmice da dobijemo. Ja vidim veliki napredak, pre svega ogroman napredak JOB-a u odbrani i mnogo racionalnija igra u napadu gde ne guši protok lopte, asistira i ima dobru selekciju šuteva. Isto tako racionalno igra Džordan, ne znam kad je poslednji put imao 6 asistencija uz takođe jako dobar angažman u odbrani. Dolaskom Koloma i vraćanjem Hola kada ne bude bilo potrošnje u prenosu lopte igraće još bolje i efikasnije.Večeras je i frontcourt jako dobro odigrao, nadskakali smo ih, kontrola skoka s obe strane terena, a visoki igrači koji mogu da pogode spolja su koristili taj kvalitet.Ima tu još nekih stvari da se poboljša, pre svega kretanje igrača prilikom izvođenja lopte, malo još da se ubrza igra da se dođe do još lakših poena ali ide u dobrom pravcu.Bolje sada što smo gubili nego da gubimo u februaru i martu.
Joe D Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 (edited) 19 minutes ago, Ted said: izgleda da sam vam talija. samo sam dve tekme gledao u EL ove sezone i obe ste dobili. prva beše u Milanu, druga večeras isto ovde edit: u stvari, zapravo ne mogu da se setim koju sam tekmu gledao pre ove, bilo je u prvih nekoliko kola. Edited December 18, 2020 by Joe D
Recommended Posts