Ted Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 11 hours ago, Блок_64 said: Sta ce mo sa njima ako oni udju u aba1 vrlo jednostavno, neće igrati aba 1. iz očiglednog razloga. istog zbog koga fmp ne bi trebao da igra 10 hours ago, Блок_64 said: Ako se vec drzimo nekih principa,zasto i ostali klubovi ne dobijaju pomoc drzave. odlično pitanje. to i ja isto pitam. zapravo, pitam zašto bilo ko dobija i koji je inters države i građana da večiti dobiju sada po milion evra. propašće bez države? pa neka propadnu. so what. 30 godina je prošlo od raspda sfrj. više nego dovoljno vremena da se uredi status sportskih klubova. na kraju krajeva, propala je Jugoplastika, propala Cibona.....i jedni i drugi imaju "težu" istoriju od večitih ako gledamo evrotakmičenja. pa ne vidim da se zakrivila Zemljina osa ili da predstoji smak sveta zbog te činjenice. 1
Apollo Creed Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ali kakav je wtf momenat ovo sa Borišom...dečka nema cele sezone, onda ga ovaj car ubaci u tim sinoć, pa onda ne odigra ništa celu tekmu i evo ga ponovo u produžetku Svako dalje nastavljanje sa Obradovićem je čista propast, čovek je potpuno izgubio konce, tim mu liči na cirkusku družinu, zna se koje je tu jedino logično rešenje Ovde bi i RIP bio upgrade u rangu Fila Džeksona u odnosu na ovog bezveznjaka...
Nikodije Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 (edited) bice bolje protiv valensije ako zreb pre utakmice izvuce dobru kombinaciju igraca i raspodelu minuta. Edited December 16, 2020 by Nikodije
ZSNj Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Kolom i zvanicno. Nije vrhunski napadac, ali se zato u odbrani raspada.. A i mator je i van forme, zvuci kao da ce se sjajno uklopiti u ekipu..
Apollo Creed Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Koja je ovo doselekcija po redu,zna li ko?
booyaka Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Neka samo razigravava i to je dovoljno. Dosta imamo brze igrače i u front i u backcourtu a malo koševa u tranziciji postižemo. Nadam se da će on to omogućiti, s tim da imam strepnju glede njegove brzine.
booyaka Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Mislim da će da bude backup, Hol ostaje prvi plej.
Блок_64 Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 13 hours ago, Ted said: vrlo jednostavno, neće igrati aba 1. iz očiglednog razloga. istog zbog koga fmp ne bi trebao da igra Nemamo mi toliko klubova koliko vlada misljenje da imao i da mogu da naprave tim koji moze biti konkuretan za borbu od petog do desetog mesta u aba ligi.Razlog je prost niko nema ni pola miliona evra za igacki kadar. 13 hours ago, Ted said: odlično pitanje. to i ja isto pitam. zapravo, pitam zašto bilo ko dobija i koji je inters države i građana da večiti dobiju sada po milion evra. propašće bez države? pa neka propadnu. so what. 30 godina je prošlo od raspda sfrj. više nego dovoljno vremena da se uredi status sportskih klubova. na kraju krajeva, propala je Jugoplastika, propala Cibona.....i jedni i drugi imaju "težu" istoriju od večitih ako gledamo evrotakmičenja. pa ne vidim da se zakrivila Zemljina osa ili da predstoji smak sveta zbog te činjenice. Slazem se naravno,ali nijednoj vlasti do sada pa ni ovoj nije palo na pamet da dira u osinje gnjezdo.A iskreno ne razumem ni zasto zele da ih imaju na grbaci.
levi Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 kakvo osinje gnezdo, košarkaški klubovi? nije to fudbal, mogu sutra da se ugase
Recommended Posts