Jump to content

KK Crvena Zvezda 2020/21

Featured Replies

Tačno je.

Sudiće mu se u Rs, jer je tu izvršeno djelo.

Zatvor 99% neće dobiti.

Baš cu sad potražiti. 

6 minutes ago, copkillah said:

to je bila priča još tada kada se desilo, da su bile sulude brojke u pitanju i mislio sam da je sve gurnuto pod tepih, kao sa Ikodinovićem

Prvi put čujem, a nisam baš neobavešten. Znao sam da se Vučić oženio. :) Neverovatno mi je da niko to nije objavio ranije.

1 minute ago, BWA said:

Baš cu sad potražiti. 

Sad gledam. U Srbiji kad je propisano 8 ili više, ne može uslov. 

Ne znam koliko se brzo sudi u Srpskoj, u Srbiji bi on komotno mogao da odigra bar ovu sezonu pre pravosnažnosti

da li je kod nas nekad neko uopste robijao za saobracajku u kojoj nije bilo smrtnog ishoda?

Može uslov.

Uslov ne može samo ako se po zakonu može izreći kazna od 10 godina zatvora ili teža kazna.

Znači biće uslov.

U krivici se sudi relativno brzo, s tim što očekujem da će on priznati djelo, pa neće ni ići u suđenje. 

Pa da, ako se sporazume za uslov, to mu  se isplati. 

Koja bi bila propisana kazna da je bilo smrtnog ishoda?

12 minutes ago, Zeleni sto said:

Koja bi bila propisana kazna da je bilo smrtnog ishoda?

Od 2 do 12 godina, a kvalifikovani oblik (preko 1.50 alkohola ili preko 50 kmh iznad ograničenja) 3 do 15 godina.

Ovo važi ako je djelo učinjeno s umišljajem.

Ako je iz nehata onda od 1 do 8.

Edited by BWA

• Author
9 minutes ago, BWA said:

Od 2 do 12 godina, a kvalifikovani oblik (preko 1.50 alkohola ili preko 50 kmh iznad ograničenja) 3 do 15 godina.

Ovo važi ako je djelo učinjeno s umišljajem.

Ako je iz nehata onda od 1 do 8.

da li uopste da se prica o nehatu ako seda da vozi sa 2,27 promila u krvi? i vozi dvostruko brze nego dozvoljeno.

meni to kao da puca iz puske sa prozora ne gledajuci u sta puca

Alkohol se u saobraćajkama tretira kao umišljaj

Jasno.

Sem ako se ne radi o actione libere in causa, što ovdje nije jer je znao da će piti na svadbi.

E pazi kad sam znao da ćeš to da pomeneš 😂

Daj, ne zaluđuj ljude pravničkim zavrzlamama. Ja sam se jedva suzdržao da i ja ne napišem. 😀

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

E pazi kad sam znao da ćeš to da pomeneš 😂

Daj, ne zaluđuj ljude pravničkim zavrzlamama. Ja sam se jedva suzdržao da i ja ne napišem. 😀

😆

Bježim.

Guest
This topic is now closed to further replies.