assignment Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Ja sve više imam utisak da je Sale prilično jednosmeran trener. Ima očigledno svoju neku viziju košarke, što je donekle ok, ali nema stofa da izvuče maksimum od igrača koje ima na razpolaganju i malo prilagodi taj svoj stil... 1
pbg12345 Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 11 minutes ago, assignment said: Najbolji dokaz da Sale nezna gde udara, lik nije u celoj sezoni skupio 5 minuta i sada treba da doprinese u produžecima ili u 4/4 gde se lomi tekma... Ne kapiram ga ni ič... ko ga jebe kad nema muda jos jedan dokaz da ti klinci pojma nemaju odlicno je ovo jos jedna doselekcijica sad kad se zavrzi predsezona u nba sa 2,3 30+amera sa bogatim iskustvom iz nbdl i bice to tip-top
McNulty Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Jel ima neko statistiku koliko smo utakmica ove sezone izgubili a da smo vodili na početku četvrte?Ovo je prva.Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
salerokada Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 @McNulty Olimpijakos? Real? Ili smo protiv njih vodili na poluvremenu?
Milošica Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 (edited) A Radonja? Mislim da je odlično rešenje za vas. Ako ga Fener ne uzme Edited December 15, 2020 by Milošica
Apollo Creed Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 13 minutes ago, assignment said: Ja sve više imam utisak da je Sale prilično jednosmeran trener. Ima očigledno svoju neku viziju košarke, što je donekle ok, ali nema stofa da izvuče maksimum od igrača koje ima na razpolaganju i malo prilagodi taj svoj stil... Koju viziju...
levi Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Radonja nam očigledno nije dostupan, inače ne bi bilo razloga da izvlače na silu Obradoviča iz ugovora sa Monacom. Obradović je kroz celu svoju karijeru osrednjii trener, ali verovatno najbolji koji je bio dostupan. Očekivalo se da će u svom klubu da klikne i da poraste kao trener, i to se donekle i dešava, ovo mu je realno vrh trenerske karijere
arkonada Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 E baš sam popizdeo večeras, nije da bi se sa pobedom nešto epohalno desilo ali smo baš postali luzerska ekipa i ne vidim da se nešto bitno može promeniti 1
Banjo Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 6 minutes ago, levi said: Radonja nam očigledno nije dostupan, inače ne bi bilo razloga da izvlače na silu Obradoviča iz ugovora sa Monacom. Obradović je kroz celu svoju karijeru osrednjii trener, ali verovatno najbolji koji je bio dostupan. Očekivalo se da će u svom klubu da klikne i da poraste kao trener, i to se donekle i dešava, ovo mu je realno vrh trenerske karijere Radonja je sigirno dostupan, bio je i letos. Misko mu trazi EL ekipu, a izgleda da samo mi mislimo na njega. On bi dosao ne bi ni pitao za lovu. Jedini problem je Covic.
Banjo Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 On 13.12.2020. at 20:12, booyaka said: Da si rekao Šakota pa da se i uplašim. Sad sam cekirao Wiki. Dakle Radonja je u prvoj sezoni sa Bajernom imao skor 14-16 u El. U drugoj je dobio otkaz sa skorom 6-11, i 14 pobeda u prvenstvu na isto toliko meceva. U Zvezdi znamo kakve je bravure pravio. Obradovic moze u isti kos sa Alimpijevicem, ali Dejo je klasa.
Ratamahatta Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Nista, promasice ove godine Teri zicer u Titogradu i jepte se. Nisam ni znao da se igra danas, sva sreca. Citao vesti i izaslo pred mene.
McNulty Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 [mention=12190]McNulty[/mention] Olimpijakos? Real? Ili smo protiv njih vodili na poluvremenu?Olimpijakos je vodio poen razlike na kraju treće, Real 6 poena. U svakom slučaju, katastrofalno igramo u neizvjesnim završnicama. Pozitivno je to što nas niko nije deklasirao ove sezone, ali džaba kad gubimo utakmice kao na traci. Ako nastavi u ovom ritmu, Salo će imati lošiji skor od Alimpija.Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
Banjo Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Just now, Banjo said: Sad sam cekirao Wiki. Dakle Radonja je u prvoj sezoni sa Bajernom imao skor 14-16 u El. U drugoj je dobio otkaz sa skorom 6-11, i 14 pobeda u prvenstvu na isto toliko meceva. U Zvezdi znamo kakve je bravure pravio. Obradovic moze u isti kos sa Alimpijevicem, ali Dejo je klasa. Ne znam sta se desilo, ali ako moze neko da obrise ovaj moj post. Htedoh da napisem da je Radonja dostupan i da je tu jedini problem Covic
fandorin Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Jel ovo Obradović terao inat sa Borišom večeras? Da pokaže što inače ne igra. To je to, Uski odigrao korektno u napadu, ali nas je ukanalio pozadi, Sivu je častio svaki put otvorenim šutem. Boriša na Sikmi je bio horor. Kapiram da je uveo Lazića na +14 da bi ga neko od poznavalaca ubio. Nikad se ranije nismo oprostili od EL.
Recommended Posts