Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21

Ros

Recommended Posts

Posted

A da, mrzimo Krkobabiće iz Železnika zato što su uspešni. Sudbina im je kao Nolova, da budu omraženi od dela frustrirane autošovinističke javnosti.

Posted

Ne znam stvarno o kom imaginarnom neuspehu i krizi se priča.

Posted

Recimo o neuspehu da 5 godina naprave košarkaša. To je vrlo opipljiv neuspeh, a navodno time se bave i eksperti su na tom polju.

Ali mogu da razumem da onaj ko se kupa u državnim parama više nije zainteresovan za tako težak rad na terenu. Boli ih kurac, osim što za sebe uzimaju velike pare (Filipov desetogodišnji staž na Zvezdinim jaslama je težak kriminal) ima dovoljno para i za dobre strance koji pokrivaju sav taj nerad i kriminal. Ok, i sam pratim i gledam to,  kupujem i sezonsku kartu, što me ne sprečava da žigošem krvopije iz Železnika bez kojih bi, verujem, Zvezda bila još uspešnija.

Posted

Naravno. Jedva cekam da nas preporodi neki crvenobeli Ostoja. :fantom:

Posted (edited)
6 minutes ago, MiddleClass said:

Naravno. Jedva cekam da nas preporodi neki crvenobeli Ostoja. :fantom:

E upravo sam to hteo da dodam- u Vučićevoj Srbiji alternativa su naprednjački limari tako da je pitanje šta bi bi bilo u stvari. Sa takvim likom na čelu države nemoguće je imati zdravu sportsku priču bilo gde. 

Edited by Nikodije
Posted (edited)

...

Edited by Nikodije
Posted

Recimo o neuspehu da 5 godina naprave košarkaša.

Čak ni to nije tačno, iako je prevashodni cilj osvajanje regionalnog prvenstva i igranje u EL.
U poslednjih pet godina od što domaćih, što stranih igrača bilo u Zvezdinom bilo u FMP pogonu imamo gomilu mladih igrača:
Dobrić, Davidovac, Simanić, Bolden, pokojni Odžo, Rit, Radanov, Uskoković.
To je samo u poslednjih pet godina.
Paralela sa Krkobabićem ne stoji jer je Čović uspešan sportski menadžer. Da li je uz to kriminalac, udbaš to neka sudovi dokazuju, mene on interesuje samo šta će da uradi za klub za koji navijam, a Zvezda upravo doživljava svoj zlatni period ako nekom nije jasno.
Svako ko dođe na barem jednu Zvezdinu evroligašku utakmicu postane svestan te činjenice.
Posted (edited)
1 hour ago, booyaka said:

Je l' stvarno nije jasno da je Zvezda najuspešniji tim u regionu koji zahvaljujući toj činjenici uspeva da u kontinuitetu igra EL, bez ikakve licence, privremene ili A?

Meni je jako zanimljiv ovaj prilog u kontinuitetu...Pa tako,  jedne sezone u kontinuitetu Budućnost igra El, pa onda jedne sezone u kontinuitetu igrate El zahvaljući epidemiji i ULEbovoj svinjariji. 1 kontinuitet, što bi se reklo

Edited by Filozof manijak
Posted (edited)

Usraću se od Čovićevog menadžerisanja. Država mu kamionom istrese milione pred hacijendu u Železniku i sad je on neki menadžer, možeš misliti. Ali ok, pošto je alternativa Čoviću na čelu Zvezde neki Luka Kebara, onda možda divljenje Čovićevim menadžerskim sposobnostima stvarno ima smisla. Treba ipak imati u vidu psihopaćenički kontekst u kojem živimo.

Edited by Nikodije
Posted

A pretprošle sezone je li nas ULEB, odnosno ECA pošto ona rukovodi EL uvela u Evroligu?
Sem te sezone kada je Futura nezasluženo igrala EL, svake godine igramo najkvalitetnije evropsko takmičenje.

Posted

Treba imati u vidu da tvoj pogled na svet nije ispravan pa samim tim gotovo sve sto kazes nije tacno.
Recimo drzava ne istresa nikakve kamione para vec smo zbog nestasice istih bili prinudjeni da rasprodamo Radonjicev tim i od tada kuburimo sa rezultatom. Dobijamo tek onoliko da ispunimo minimum konkurentnosti u EL, odnosno da dovedemo 2-3 jaca igraca, ostalo je prosek.
Ali ok, dnevna doza mudrovanja i preseravanja.

Posted

Kako sad kuburimo sa rezultatom kada smo nsjuspešniji u regionu, redovno igramo Evroligu, a evo bujaka kaže da čak i pravimo igrače, pa navodi Radanova i Simanića (lol). Dogovorite se vi sa ispravnim pogledom na svet da li imamo ili nemamo rezultat.

Posted

Budućbost igrala nezasluženo EL :D

Podseti me na ono kad Je KKCZDVBGD ušla u EL zasluženo umesto Cibone  :D

Klub vam dobija najviši budžet u ovom regionu, a rezultati u EL su blago rečeno razočaravajući.

Mladih igrača ni od korova, nekog novog prospekta ni od korova, forsranje isluženih Amera, pa Šilbovanje, pa lutanje sa trenerima i Fićkom.

Mene to podseća na odličan poslovan model jednog sportskog kluba :D

...koji će potrajati do Zvončica obnaša vlast, naravno.

A sad nastavite sa dnevnom dozom potemkinizma. 

Posted
Kako sad kuburimo sa rezultatom kada smo nsjuspešniji u regionu, redovno igramo Evroligu, a evo bujaka kaže da čak i pravimo igrače, pa navodi Radanova i Simanića (lol). Dogovorite se vi sa ispravnim pogledom na svet da li imamo ili nemamo rezultat.

Kuburimo tako sto vise ne pravimo 3 puta bolje rezultate od vrednosti tima, a to se ocekuje.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...