Ros Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 2 minutes ago, Jozef K. said: Da li je definitivno otpao plej iz Žalgirisa? Ide u Rusiju? Jeste. Ima u igri još onaj plej iz Barse. Pangos
Jozef K. Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Just now, Ros said: Jeste. Ima u igri još onaj plej iz Barse. Pangos Na njega mislim 😀 U Barseloni ne znam da li sam ga gledao uopšte.
harper lee Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 6 minutes ago, Jozef K. said: Da li je definitivno otpao plej iz Žalgirisa? Ide u Rusiju? Naravno. Dobio je duplo vise od Zenita i tu se cela prica s nama zavrsila. Dok se ne izdivljaju pijani Rusi first-tier igraci su van domasaja, a tek Fener treba da se pojavi na trzistu kad se Kokoskov useli u svoju vilu u Istanbulu. Bar se Armani izgleda konacno kompletirao, oni svake godine preplate po jedno pet-sest igraca koji propadnu kod njih.
Jozef K. Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Radovao sam se njemu. Baš sam voleo kako je dirigovao igrom Žalgirisa. Valjda iskopaju nekog Lorenza opet.
Nikodije Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 sad kazu da stimac nije siguran, "ima i druge ponude", aj da se nadamo da ce nas ipak zaobici. stvarno ne mogu vise da ga gledam u zvezdi.
Ros Posted July 5, 2020 Author Posted July 5, 2020 nije pangos još nigde potpisao. možda i bude nešto
Musky Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 I Žoc je prihvatio Štimca sa biroa samo da trenira sa ekipom...samo kažem. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
Apollo Creed Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Sve pare da se grunu u Lorenca pa da osvajamo EL. 1
Dankan Ajdaho Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 8 hours ago, Nikodije said: sad kazu da stimac nije siguran, "ima i druge ponude", aj da se nadamo da ce nas ipak zaobici. stvarno ne mogu vise da ga gledam u zvezdi. Te druge ponude su da se Vlasi ne bi dosetili. Saopštenje će glasiti "Uprkos mnogo izdašnijim ponudama iz inostranstva, ipak je presudilo zvezdaško srce!!!"
Ratamahatta Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Fakin Zenit je zainteresovan za sve, kao Moratijev Inter. Ako je svetu nesto potrebno, to je jos jedan Armani, Himki ili Makabi. Danas sam na jednom fb page-u procitao komentar u fazonu 'ako je neko zasluzio dozivotni ugovor, to je Stimara.' i jos + gomilu ljudi koji se saglasavaju s tim. Znaci jebote, isti osecaj kao kad vidis one komentare koji se dive Nestorovicu i koji skupe po 'iljadu lajkova. Mogu da prihvatim da se ne razumem narocito u kosarku, ali da se ne razumem u sopstveni narod... Ili smo velika vecina nas ovde budale.
MiddleClass Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Koga smo doveli od ove dvojice? Pitam za druga...
cvrlle Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 36 minutes ago, MiddleClass said: Koga smo doveli od ove dvojice? Pitam za druga... Pengosa sigurno nismo
Ros Posted July 6, 2020 Author Posted July 6, 2020 41 minutes ago, MiddleClass said: Koga smo doveli od ove dvojice? Pitam za druga... ovoga u belim patikama
Joe D Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 56 minutes ago, MiddleClass said: Koga smo doveli od ove dvojice? Pitam za druga... Sto, na kojoj poziciji ti igra drug?
Recommended Posts