Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2020/21


Ros

Recommended Posts

Tako je, Srbija je veći ekonomski gigant od Nemačke, logično je da će Zvezda imati veći budžet od Albe koja 3 miliona € više ukupnog budžeta potroši na besplatne kokice navijačima. :Jova:

  • +1 1
Link to comment

Logično je jer veći deo Albinog budžeta ode na poreze, isto tako i Asvelovog. Bilo je reči o tome, od Asvelovih 11 miliona budžeta samo 3 odu na plate. Naravno Srbija nije opterećena tim normama pravnih država pa su organizacije od državnog značaja izuzete od takve regulative i posluju u sivoj zoni.

Edited by Nikodije
Link to comment

Da baš veći deo budžeta ide na porez ne pije vodu. Da se iz budžeta plaćaju i druge stvari sem plate tima i zaposlenih je normalno, ima tu mnogo stavki... 

 

Da je koncept poslovanja Zvezde jedini moguć, na kraju dokazuje činjenica da isti koncept piče svi iz ABA koji imaju mogućnost i želju da igraju EL.

 

To je rezultat, između ostalog i zbog ABA, tj EL, koja je davala dva mesta, pa jedno, a od skoro u totalnoj konfuziji i nesigurnost da li će sledeće igrati i taj jedan klub... U takvim okolnostima drugačije ne može jer je rezultat na prvom mestu. 

 

Ko nebi voleo više naših igrača? Pa niko, ali sem tih istih igrača, koji dostignu EL nivo i odmah zapale vani da zarade veće novce, što isto važi za strance, je nemoguće imati kontinuitet u timu, a zbog lige i prohodnosti u EL, ne možeš ni da planiraš dalje od nosa... 

Da mora bolje da se stvaraju igrači je jasno, da ih je sve manje takođe. Ali da to treba da se dešava u prvom timu ne pije vodu...  A razlog za sve manje kvalitetnih juniora je posebna tema koja leži u radu sa njima, uslovima, ljudima koji tu rade i kako rade... 

Link to comment

Večeras bitna utakmica sa Albom, prvenstveno zbog sticanja samopouzdanja za nastavak sezone.
Igrali smo 4 puta u EL sa njima, i sem prvi put kad smo igrali 2015-te na domaćem terenu, ostale tri utakmice (2015-te kod njih, prošle sezone obe utakmice) smo izgubili.
Raduje i umereni optimizam vidljiv u izjavama pred utakmicu



Link to comment
Just now, assignment said:

Ništa se kod nas ne menja, iz meča u meč igramo isto sranje, odvratno... 

 

Jbg, nemamo pleja da nesto iskreira. Hol je povredjen jbg.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...