Bright Billy Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 @Milosh76 do kad mogu da se obnove clanske i sezonske karte?
Milosh76 Posted August 12, 2020 Posted August 12, 2020 [mention=1302]Milosh76[/mention] do kad mogu da se obnove clanske i sezonske karte? Clanstvo traje do 31.7. I tada se obnavlja, moze online, a sezonske su tek krenule, sigurno do kraja avgusta.
Hobbit slayer Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Zbog obaveza u 1. kolu kvlafikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda će svoj meč 4. kola Superlige Srbije da odigra u petak protiv Spartaka na stadionu “Rajko Mitić”. Biće to šansa za debi Gelora Kange. Bice prenos i na B92, petak u 19hNadam se da će Boakye početi meč protiv Spartaka (a po mogućnosti i Kanga), taman da vidimo da li postoji šansa da ga oživimo pred kvalifikacije. Ako ćemo iskreno, nije kao da imamo neki veliki izbor, pogotovo što Makeda (ako nešto bude bilo od toga) najverovatnije neće igrati pre 3-eg kola. Kada već spominjem Makedu, moram da se dokačim mog "wet dream-a"... [emoji849] Ako smo već poslovali sa Rajolom, od toliko izbora koji su u rangu ekstra milke troškova (Ibra, Budaloteli, Makeda), mi smo pokupili ovog zadnjeg... Svestan sam da Ibra ne bi primirisao našim livadama ni u ludilu, ali ipak (moja mašta može svašta)... [emoji3064]Sent from my HD1913 using Tapatalk
harper lee Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 4 hours ago, Hobbit slayer said: Nadam se da će Boakye početi meč protiv Spartaka (a po mogućnosti i Kanga), taman da vidimo da li postoji šansa da ga oživimo pred kvalifikacije. Ako ćemo iskreno, nije kao da imamo neki veliki izbor, pogotovo što Makeda (ako nešto bude bilo od toga) najverovatnije neće igrati pre 3-eg kola. Kada već spominjem Makedu, moram da se dokačim mog "wet dream-a"... Ako smo već poslovali sa Rajolom, od toliko izbora koji su u rangu ekstra milke troškova (Ibra, Budaloteli, Makeda), mi smo pokupili ovog zadnjeg... Svestan sam da Ibra ne bi primirisao našim livadama ni u ludilu, ali ipak (moja mašta može svašta)... Sent from my HD1913 using Tapatalk Tesko da ce Kanga igrati i protiv Spartaka i protiv Evrope, bar sudeci po onome sto je Stankovic pricao na poslednjoj KZS. Boacija bismo mogli i da vidimo, zavisice od toga za koja dva "bonus igraca" ce se Stankovic odluciti. Spartak je odlicno poceo sezonu i ne treba ih olako shvatati, tako da od te petorice Erakovica najverovatnije necemo gledati na stoperu. Gavric se tek oporavio i poceo da igra, pretpostavljam da on nece poceti jer nam je Katai najvazniji igrac. Nikolic je sigurni prvotimac. Ostaju Petrovic i Krstovic u konkurenciji za to drugo mesto, od toga ce zavisiti da li cemo gledati Sanoga ili Boacija..
Shaq Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 el degenek ostaje do kraja kvalifikacija i ako budne prodat onim arapima?
harper lee Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Just now, Shaq said: el degenek ostaje do kraja kvalifikacija i ako budne prodat onim arapima? Njima prvenstvo pocinje u oktobru tako da se odgovor sam namece.
Milosh76 Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 A onda su dosli na red penali... Pritisak 200 sa 150... 1
pantelia Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 1 hour ago, harper said: Tesko da ce Kanga igrati i protiv Spartaka i protiv Evrope, bar sudeci po onome sto je Stankovic pricao na poslednjoj KZS. Boacija bismo mogli i da vidimo, zavisice od toga za koja dva "bonus igraca" ce se Stankovic odluciti. Spartak je odlicno poceo sezonu i ne treba ih olako shvatati, tako da od te petorice Erakovica najverovatnije necemo gledati na stoperu. Gavric se tek oporavio i poceo da igra, pretpostavljam da on nece poceti jer nam je Katai najvazniji igrac. Nikolic je sigurni prvotimac. Ostaju Petrovic i Krstovic u konkurenciji za to drugo mesto, od toga ce zavisiti da li cemo gledati Sanoga ili Boacija.. Tomane je povredjen, pa ce verovatno najbolji mladi tetovirani igrac Crne Gore biti drugi bonus igrac. 1
harper lee Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 19 minutes ago, pantelia said: Tomane je povredjen, pa ce verovatno najbolji mladi tetovirani igrac Crne Gore biti drugi bonus igrac. Tomanea, kao sto vidis, nisam ni uzimao u obzir za mesto u timu.
Apollo Creed Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 25 minutes ago, pantelia said: Tomane je povredjen, pa ce verovatno najbolji mladi tetovirani igrac Crne Gore biti drugi bonus igrac. Jbt, koje su to olupine i Tomane i Boaći i Pavkov...odigraju meč,dva, onda povredica, pa se to iskomplikuje, pa malo duža pauza i tako ponovo... 1
pantelia Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 2 hours ago, harper said: Tomanea, kao sto vidis, nisam ni uzimao u obzir za mesto u timu. Sve jasno, tvoj post mi je samo posluzio kao napomena da se gresni Tomane povredio, i da opet gledamo Krstovica.
John Coltrane Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 7 hours ago, harper said: Njima prvenstvo pocinje u oktobru tako da se odgovor sam namece. Al' mi ne mozemo tad dovesti zamenu.
harper lee Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 4 hours ago, John Coltrane said: Al' mi ne mozemo tad dovesti zamenu. Koji ce nam ako do tada zavrsimo s Evropom? Milunovic, Babic, Pankov i Erakovic su sasvim dovoljni za nasu ligu.
Recommended Posts