harper lee Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Ako ostanemo bez Renneovih linkova zbog ovih smaraca koji su ga naljutili treba ih sve pobanovati trajno. 1 2
assignment Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Imate na YouTube kanal Sport Sistem, postaneš član, uplatiš 100 dzindzi za mesec dana, prenose bukvalno ceo ex-yu region, fudbal i basket. Strimovi su im stabilni (do sada)...
Milosh76 Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan – Gajić, Milunović, Degenek, Rodić – Sanogo, Ben, Ivanić, Kanga, Katai – FalčineliPARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – L. Marković, Natho, Jojić – HolenderNajbolje sto imamo, ako iole bude fudbala, trebalo bi da ih dobijemo.
Milosh76 Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 (edited) Tesko... Samo Arena Izmena u timu Partizana PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – L. Marković, Jojić, Jović – Holender Natho na klupi, Jovic na terenu. I kod nas izmena, Pankov umesto Degeneka... mozzartsport je izbacio pogresan tim ZVEZDA: Borjan – Gajić, Milunović, Pankov, Rodić – Sanogo, Ben, Ivanić, Kanga, Katai – Falćineli Edited May 25, 2021 by Milosh76
Shaq Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 jel to perfidno teranje degenka ili sta, posto pankov bukvalno ni u jednom segmentu nije bolji od degenka, osim ako im cilj nije da ridjom kosom zbunjuje partizanove napadace.. missim stavarno.. mora stalno neko seljacenje, jajarenje.. naci sad sam morao upaliti komjuter samo da bi napisao ovo..
harper lee Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 26 minutes ago, Milosh76 said: Tesko... Samo Arena Izmena u timu Partizana PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – L. Marković, Jojić, Jović – Holender Natho na klupi, Jovic na terenu. I kod nas izmena, Pankov umesto Degeneka... mozzartsport je izbacio pogresan tim ZVEZDA: Borjan – Gajić, Milunović, Pankov, Rodić – Sanogo, Ben, Ivanić, Kanga, Katai – Falćineli Mogao je Stankovic da odmori s ovom prevarom od Pankova. Na ovakvim utakmicama jedan kiks moze da odluci a Pankov im je vrlo sklon. Degenek je visestruko kvalitetniji igrac od Pankova i ta zamena je jedina tamna tacka na tim koji ce istrcati na teren za pola sata.
Dimitrije Posted May 25, 2021 Author Posted May 25, 2021 Njima ne igra Izraelac, jedini, po meni, kreativac u njihovom timu.
harper lee Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 4 minutes ago, Dimitrije said: Njima ne igra Izraelac, jedini, po meni, kreativac u njihovom timu. Uci ce ako rezultat bude nepovoljan za Partizan. Kao sto sam napisao ranije, Partizan ce igrati na destrukciju igre i kontre a za to im Natko nije neophodan.
harper lee Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Jel ovo Mija Aleksić sa 2 krune? Uh, pa ti si bas klinac kad ne znas za "Zvezdinu reviju".
John Coltrane Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 2 minutes ago, harper said: Uh, pa ti si bas klinac kad ne znas za "Zvezdinu reviju". Ma znam da je Mija grobar, ali ovo mi samo na njega liči.
levi Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 kakav mesarski start Zdjelara, nije ga sramota Kanginih godina
Milosh76 Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Ovaj rece da je I Krsticic na stadionu? I on dolazi@harper ?
Recommended Posts