arkonada Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Šteta što je toliko zatrovana atmosfera pa se ne igra bolji fudbal. 3
hrkljush boys_2 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 U kupu će tek biti rastezanje guzova kad ne budemo morali ove bonus dunstere staviti u 11, a sa klupe čeka Falco. 1
Milosh76 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 U petak je izvlacenje za Kup, tamo nema bonus igraca... mogli bi da odigramo opet sa njima. Ovaj put u najjacem sastavu...
hrkljush boys_2 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Nadam se da ćemo njih dobiti. Samo da ono govedo nije izlomilo Falča.
LeBron Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: U kupu će tek biti rastezanje guzova kad ne budemo morali ove bonus dunstere staviti u 11, a sa klupe čeka Falco. Dace im Vucic kup da se ne ugase, ali to sad nije tema 1
Ted Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 čestitam, ovo danas je bila zaslužena pobeda inače, podržavam sve postove u pravcu toga da će biti nekog gaženja u kupu, rastezanja guzova i slično. nadam se da i Stanković tako razmišlja i njegovi igrači. to bi nam značajno olakšalo posao i već bi pola pobede imali u džepu. nema ništa lepše nego pobediti nabeđenog protivnika al nešto se plašim da Stanković nije takav duduk 1
arkonada Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 minute ago, Ted said: čestitam, ovo danas je bila zaslužena pobeda inače, podržavam sve postove u pravcu toga da će biti nekog gaženja u kupu, rastezanja guzova i slično. nadam se da i Stanković tako razmišlja i njegovi igrači. to bi nam značajno olakšalo posao i već bi pola pobede imali u džepu. nema ništa lepše nego pobediti nabeđenog protivnika al nešto se plašim da Stanković nije takav duduk Ted, najfiniji grobar koga znam Trebalo bi te vrbovati nekako 3 2
Milosh76 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 (edited) 6 minutes ago, Ted said: inače, podržavam sve postove u pravcu toga da će biti nekog gaženja u kupu Nece biti gazenja, ali ce verovatno biti ono sto smo gledali u drugom poluvremenu svih 90 minuta, a za rezultat cemo videti. Posto nas najbolji tim svakako nije sa Njegosem, Nikolicem ili Gavricem u prvih 11, a nesto ne vidim koga vi mozete boljeg da ubacite i budete jaci nego kako ste danas poceli. Edited April 7, 2021 by Milosh76
Cash Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Cestitke i sa moje strane. Ipak za mene Stankovic veliko razocarenje,uspeo je da se pretvori u Lalatovica. Ovakav sabanizam mu nije potreban. Nek se ugleda na Mihu i Piksija koji su velika gospoda i face. Vidim harper kuka na sudije. Hmmm sta cemo sa Sanogom i sa njegovim "kartonima". Ko da gledam Pepeja. 1
Dimitrije Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 Do Kupa ima iha-ha. Ako Zvezda i Partizan ne igraju u polufinalu, ko zna da li ce uopste da igraju jedni protiv drugih u kupu.
Ted Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 7 minutes ago, arkonada said: Ted, najfiniji grobar koga znam Trebalo bi te vrbovati nekako zaboravi, pre će Hasan Rohani da postane predsednik Izraela nego što ću ja da navijam za Zvezdu 4 minutes ago, Milosh76 said: Nece biti gazenja, ali ce verovatno biti ono sto smo gledali u drugom poluvremenu svih 90 minuta, a za rezultat cemo videti. Posto nas najbolji tim svakako nije sa Njegosem, Nikolicem ili Gavricem u prvih 11, a nesto ne vidim koga vi mozete boljeg da ubacite i budete jaci nego kako ste danas poceli. pa dobro, to je jedna od varijanti. pod uslovom da mi odigramo isto kao i danas i da bude neka kopi/pejst utakmica nije nužno da tako bude 1
LeBron Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 3 minutes ago, Cash said: Cestitke i sa moje strane. Ipak za mene Stankovic veliko razocarenje,uspeo je da se pretvori u Lalatovica. Ovakav sabanizam mu nije potreban. Nek se ugleda na Mihu i Piksija koji su velika gospoda i face. Vidim harper kuka na sudije. Hmmm sta cemo sa Sanogom i sa njegovim "kartonima". Ko da gledam Pepeja. Jedini crveni danas je trebao da dobije Suma za namerno udaranje kolenom Milunovica u lice
Dimitrije Posted April 7, 2021 Author Posted April 7, 2021 1 minute ago, Cash said: Cestitke i sa moje strane. Ipak za mene Stankovic veliko razocarenje,uspeo je da se pretvori u Lalatovica. Ovakav sabanizam mu nije potreban. Nek se ugleda na Mihu i Piksija koji su velika gospoda i face. Vidim harper kuka na sudije. Hmmm sta cemo sa Sanogom i sa njegovim "kartonima". Ko da gledam Pepeja. Koja crna gospoda, posebno Mihailovic. Gospoda su Slavisa Stojanovic, Lotar Mateus, Miljan Miljanic. 1
Cash Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Just now, LeBron said: Jedini crveni danas je trebao da dobije Suma za namerno udaranje kolenom Milunovica u lice A namerno gazenje Sanoga kad ste imali korner negde oko 80.minuta.
pbg12345 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 2 minutes ago, Dimitrije said: Koja crna gospoda, posebno Mihailovic. Gospoda su Slavisa Stojanovic, Lotar Mateus, Miljan Miljanic. u pravu ste, mihailovic svakako nije bio gospodin nas mihajlovic, to je vec druga prica
Recommended Posts