Jump to content

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Featured Replies

1 hour ago, MiddleClass said:

Ko ce na tribine od stranaca? Falko ili Kanga? Vjerovatno zabar

Falko naravno, nema razloga da se odrice Kange koji je vec uigran sa ekipom. Nama su problem bonusi koji nas sputavaju samo.

2.50 na nas, 2.60 na komsije. Favoriti su gosti po kladionici...

Bez Kange u srijedu. Zakasnio na prozivku.

Laze Vucelic, po obicaju

„Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga, i neće snositi posledice.

Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije od Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Do te mere da iako čekiran na aerodromu u Parizu nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom.

Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković“,objasnili su u Zvezdi u poruci dostavljenoj medijima.

Jel su po mozzartbetu oni favoriti? :D

Screenshot_13af2468d980094aa.png

25 minutes ago, Milosh76 said:

Jel su po mozzartbetu oni favoriti? :D

Screenshot_13af2468d980094aa.png

Realno, ekipa su sa vecim motivom

Realno je navlakusa i za jedne i za druge.

I da imaju 20 bodova vise, ne bi bili favoriti, ovako mogu samo da igraju malo manji hrkljus nego u poslednjih 10 godina.

Od onog namernog povredjivanja Evandra, ako se secas, kad je izasao u 20 nekom minutu, nisu odigrali posteno utakmicu, nego obican hrkljus.

Edited by Milosh76

Poštenje kod njih :D 

Kakav god ishod da bude, saopstenje je već spremno. Bonus saopstenje je onaj pedofil.

Sad se obrnula kladionica... kazem ja, navlakusa. Po meni je 3.2 za X poklon

Mislim da je vreme i da konačno shvatite da kladionice menjaju kvote po uplatama koje primaju.

4 minutes ago, Milosh76 said:

Sad se obrnula kladionica... kazem ja, navlakusa. Po meni je 3.2 za X poklon

ajde prebaci taj listić u rubriku predviđenu za to:D taman zaradi da malo opremiš auto

ajde prebaci taj listić u rubriku predviđenu za to[emoji3] taman zaradi da malo opremiš auto
Ne staj mi na muku...

Moj kladionicarski zivot se svodi na jedan uplacen listic i 2 puta usao u kladionicu sa drugarom da on uplati biggrin.png

A da mi treba 500e za alu felne i letnje gume, to stoji

Mnogo su se rasprdeli u Partizanu pred derbi, kao i uvek. Treba da im metnemo jedno tri komada (mi smo dobre komsije i necemo vise), da ih posaljemo u kucicu i naucimo da se pred derbi daju kurtoazne fraze i ne jedu govna.

realno mozeim se. zvezda je poslednji dobar derbi odigrala u jesen 2015. dok stvarno i ne odigramo opet nesto na derbiju imaju pravo da prde.

Guest
This topic is now closed to further replies.