Milosh76 Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 1 hour ago, MiddleClass said: Ko ce na tribine od stranaca? Falko ili Kanga? Vjerovatno zabar Falko naravno, nema razloga da se odrice Kange koji je vec uigran sa ekipom. Nama su problem bonusi koji nas sputavaju samo. 1
MiddleClass Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 2.50 na nas, 2.60 na komsije. Favoriti su gosti po kladionici...
Milosh76 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Laze Vucelic, po obicaju„Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga, i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije od Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Do te mere da iako čekiran na aerodromu u Parizu nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković“,objasnili su u Zvezdi u poruci dostavljenoj medijima. 1
nahbar Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 25 minutes ago, Milosh76 said: Jel su po mozzartbetu oni favoriti? Realno, ekipa su sa vecim motivom
Milosh76 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 (edited) Realno je navlakusa i za jedne i za druge. I da imaju 20 bodova vise, ne bi bili favoriti, ovako mogu samo da igraju malo manji hrkljus nego u poslednjih 10 godina. Od onog namernog povredjivanja Evandra, ako se secas, kad je izasao u 20 nekom minutu, nisu odigrali posteno utakmicu, nego obican hrkljus. Edited April 5, 2021 by Milosh76
dragance Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Poštenje kod njih Kakav god ishod da bude, saopstenje je već spremno. Bonus saopstenje je onaj pedofil.
Milosh76 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Sad se obrnula kladionica... kazem ja, navlakusa. Po meni je 3.2 za X poklon
dragance Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Mislim da je vreme i da konačno shvatite da kladionice menjaju kvote po uplatama koje primaju. 1
arkonada Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 4 minutes ago, Milosh76 said: Sad se obrnula kladionica... kazem ja, navlakusa. Po meni je 3.2 za X poklon ajde prebaci taj listić u rubriku predviđenu za to taman zaradi da malo opremiš auto
arkonada Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Naš dobri Miloje, intervju na Mocartsportu https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/intervju-vladan-milojevic-ovde-vas-smatraju-budalom-ako-mnogo-radite/383383
Milosh76 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 ajde prebaci taj listić u rubriku predviđenu za to[emoji3] taman zaradi da malo opremiš autoNe staj mi na muku... Moj kladionicarski zivot se svodi na jedan uplacen listic i 2 puta usao u kladionicu sa drugarom da on uplati A da mi treba 500e za alu felne i letnje gume, to stoji 1
harper lee Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Mnogo su se rasprdeli u Partizanu pred derbi, kao i uvek. Treba da im metnemo jedno tri komada (mi smo dobre komsije i necemo vise), da ih posaljemo u kucicu i naucimo da se pred derbi daju kurtoazne fraze i ne jedu govna. 2
Nikodije Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 realno mozeim se. zvezda je poslednji dobar derbi odigrala u jesen 2015. dok stvarno i ne odigramo opet nesto na derbiju imaju pravo da prde. 1
Recommended Posts