Dimitrije Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 12 minutes ago, Hamlet Strašni said: Hvala na tekstu Dimitrije. Zanima me šta je za Vas razlika izmedju driblinga i ševe. Kad sam ja bio klinac to se koristilo kao sinonim. Mislim da se sada kod klinaca izraz ševa za dribling potpuno izgubio, kao i npr. bekovska lopta za ispucavanje iz gol auta. Seva je umetnost radi umetnosti, najcesce da se zabavlja publika. Dribling je seva sa svrhom da se stekne prednost u igri. 1
harper lee Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Previse sansi promasujemo, moramo da imamo vise koncentracije u realizaciji. Katai je zavrsio svoje i sad bi mogao na odmor, treba nam neko da trci kod ovih kontri Vozdovca. Spic u napad, Ben i Gavric na krilima da damo jos jedan i zatvorimo utakmicu. Rodic je dobar igrac ali kad ga vidim tri dana srece nemam. Covek od petog minuta utakmice izgleda i ponasa se kao da ce da umre od napora.
Dimitrije Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Seki je umeo da seva samo da bi zabavljao publiku (kroz noge, laznjaci, oksfordi) a da timskoj igri to ni malo ne doprinosi. S druge strane umeo je da driblingom otvori prostor, stvori sansu za goli drugima (Bori Kosticu) ili sebi i da gol (ponekada).
Dimitrije Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 3 minutes ago, harper said: Previse sansi promasujemo, moramo da imamo vise koncentracije u realizaciji. Katai je zavrsio svoje i sad bi mogao na odmor, treba nam neko da trci kod ovih kontri Vozdovca. Spic u napad, Ben i Gavric na krilima da damo jos jedan i zatvorimo utakmicu. Rodic je dobar igrac ali kad ga vidim tri dana srece nemam. Covek od petog minuta utakmice izgleda i ponasa se kao da ce da umre od napora. Ne razumem Rodicev obicaj da centrira kada ga pokriva protivnicki igrac na manje od 2 m od njega. Nema druge nego da pogodi igraca.
harper lee Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Just now, Dimitrije said: Ne razumem Rodicev obicaj da centrira kada ga pokriva protivnicki igrac na manje od 2 m od njega. Nema druge nego da pogodi igraca. Zato sto mu je to najjednostavnije i zahteva najmanje napora. Mrtvo puvalo.
Dimitrije Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Nama ovde treba bar dva gola razlike da ovo mirno privedemo krau. Ovaj teren je nezgodan za tim koji stalno napada. Iz male greske u napadu, sevne brza kontra, a nasi defanzivci nisu brzi.
Milosh76 Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Ako nekome treba link... http://livetv394.me/enx/eventinfo/1045662_vozdovac_crvena_zvezda/#webplayer_alieztv|147201|1045662|1564783|24|1|en
Dimitrije Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Gavric je mrcina. Svaki put kada izgubi loptu stane i gleda.
fandorin Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) Kakva je cepanka Vukanović. Ništa nije uradio kako treba. Evo, dade gol. I to kako. Kanga najbolji danas. Aha! Evo i stative. Čisto da i to ne propustimo Edited March 15, 2021 by fandorin 1
fandorin Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 (edited) Avangardni način branjenja prekida 😄 Edited March 15, 2021 by fandorin
arkonada Posted March 15, 2021 Posted March 15, 2021 Gavrić dao lep gol, sada sam skoro sve video. Inače, Gajić može ispasti sasvim dobar igrač.
Recommended Posts