Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Hvala na tekstu Dimitrije. Zanima

me šta je za Vas razlika izmedju driblinga i ševe. Kad sam ja bio klinac to se koristilo kao sinonim. Mislim da se sada kod klinaca izraz ševa za dribling potpuno izgubio, kao i npr. bekovska lopta za ispucavanje iz gol auta. 

Seva je umetnost radi umetnosti, najcesce da se zabavlja publika.  Dribling je seva sa svrhom da se stekne prednost u igri.

• Hvala 1
Posted

Previse sansi promasujemo, moramo da imamo vise koncentracije u realizaciji. Katai je zavrsio svoje i sad bi mogao na odmor, treba nam neko da trci kod ovih kontri Vozdovca. Spic u napad, Ben i Gavric na krilima da damo jos jedan i zatvorimo utakmicu.

Rodic je dobar igrac ali kad ga vidim tri dana srece nemam. Covek od petog minuta utakmice izgleda i ponasa se kao da ce da umre od napora.

Posted

Seki je umeo da seva samo da bi zabavljao publiku (kroz noge, laznjaci, oksfordi) a da timskoj igri to ni malo ne doprinosi.  S druge strane umeo je da driblingom otvori prostor, stvori sansu za goli drugima (Bori Kosticu) ili sebi i da gol (ponekada).

Posted
3 minutes ago, harper said:

Previse sansi promasujemo, moramo da imamo vise koncentracije u realizaciji. Katai je zavrsio svoje i sad bi mogao na odmor, treba nam neko da trci kod ovih kontri Vozdovca. Spic u napad, Ben i Gavric na krilima da damo jos jedan i zatvorimo utakmicu.

Rodic je dobar igrac ali kad ga vidim tri dana srece nemam. Covek od petog minuta utakmice izgleda i ponasa se kao da ce da umre od napora.

Ne razumem Rodicev obicaj da centrira kada ga pokriva protivnicki igrac na manje od 2 m od njega.  Nema druge nego da pogodi igraca.

Posted
Just now, Dimitrije said:

Ne razumem Rodicev obicaj da centrira kada ga pokriva protivnicki igrac na manje od 2 m od njega.  Nema druge nego da pogodi igraca.

Zato sto mu je to najjednostavnije i zahteva najmanje napora. Mrtvo puvalo.

Posted

Nama ovde treba bar dva gola razlike da ovo mirno privedemo krau.  Ovaj teren je nezgodan za tim koji stalno napada.  Iz male greske u napadu, sevne brza kontra, a nasi defanzivci nisu brzi.

Posted

Gavric je mrcina.  Svaki put kada izgubi loptu stane i gleda.

Posted (edited)

Kakva je cepanka Vukanović. Ništa nije uradio kako treba.

Evo, dade gol. I to kako. Kanga najbolji danas.

Aha! Evo i stative. Čisto da i to ne propustimo

Edited by fandorin
  • +1 1
Posted

Kanga komanduje nasim srednjim redom.

Posted (edited)

Avangardni način branjenja prekida 😄

Edited by fandorin
Posted

Vukanovic i Srnic bas bodu oci.

Posted

Gavrić dao lep gol, sada sam skoro sve video.

Inače, Gajić može ispasti sasvim dobar igrač.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...