Bright Billy Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 (edited) pretpostavljam da igraci jesu vakcinisani ali ocigledno vakcini treba vremena da stvori imunitet. recimo, keva jedne moje prijateljice je zakacila koronu dan - dva nakon revakcine... Edited March 10, 2021 by Bright Billy
Dankan Ajdaho Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Zna li u stvari neko da li su profesionalni sportisti kod nas vakcinisani ili ne? Tu mislim i na domaće i na strane igrače. I odnosi se ne samo na fudbal.
fandorin Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 17 hours ago, Dankan Ajdaho said: Zna li u stvari neko da li su profesionalni sportisti kod nas vakcinisani ili ne? Tu mislim i na domaće i na strane igrače. I odnosi se ne samo na fudbal. Ne zna. A da jesu, verovatno bi znali. E sad, zašto nisu jeste dobro pitanje. Imamo par miliona doza na lageru.
Milosh76 Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Protiv Macve od 19:15, prenos samo na AreniCRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan – Gajić, Degenek, Pankov, Rodić – Petrović, Ben, Nikolić, Ivanić, Katai – Pavkov.Klupa: Popović, Odada, Kanga, Milunović, Gavrić, Srnić, Gobeljić, Vukanović, Krstović
levi Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 18 hours ago, Dankan Ajdaho said: Zna li u stvari neko da li su profesionalni sportisti kod nas vakcinisani ili ne? Tu mislim i na domaće i na strane igrače. I odnosi se ne samo na fudbal. ispala je neka manja pizdarija sa olimpijskim komitetom, koji se u najboljoj nameri pohvalio da su vakcinisali neke sportiste koji se spremaju za olimpijske kvalifikacije. pa su napušeni valjda od Mok-a i rečeno im je da sportisti nisu prioritet za vakcinu, da je prioritet zdravlje građana i da sportisti ne treba da se guraju preko reda, i da su to u principu radile samo banana republike koje preko sporta promovišu svoje autoritarne režime, Kina, Koreja, Srbija, Tajikistan i tako ti 1
LeBron Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Joga bonito Vrhunska akcija kod Veljinog promasaja
Ros Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 59 minutes ago, levi said: ispala je neka manja pizdarija sa olimpijskim komitetom, koji se u najboljoj nameri pohvalio da su vakcinisali neke sportiste koji se spremaju za olimpijske kvalifikacije. pa su napušeni valjda od Mok-a i rečeno im je da sportisti nisu prioritet za vakcinu, da je prioritet zdravlje građana i da sportisti ne treba da se guraju preko reda, i da su to u principu radile samo banana republike koje preko sporta promovišu svoje autoritarne režime, Kina, Koreja, Srbija, Tajikistan i tako ti jes‘ vala, ako se prvo vakcinise 18 miliona olimpijaca diljem sveta, neće ostati za druge. 1
LeBron Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Magiko se vraca u formu, uzivanje ga je gledati Dobri smo generalno, ali je Macva preslaba
Dimitrije Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 Preslaba Macva. Trebalo je da damo vise golova. Katai ih unistava. Velja i dalje ima nekontrolisan sut.
Recommended Posts