arkonada Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 One što sam ja okačio projektori iz mocarsporta, a kako tačno, veze nemam, nabodu nekad sve a nekad i omanu par igrača
harper lee Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ma, nosite se u picku materinu s vasim multiprenosom, jebo vam pas mater nenormalnu. 1
arkonada Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Just now, harper said: Ma, nosite se u picku materinu s vasim multiprenosom, jebo vam pas mater nenormalnu. na areni2 je prenos 2 1
harper lee Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 1 minute ago, arkonada said: na areni2 je prenos Nasao.
fandorin Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ne dobismo ništa sa Benom u špicu. Sad Njegoš ili Velja napolje, a Paki unutra. Teren je mali, izgleda kao da igraju 15 na 15
Dimitrije Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 TSC je verovatno najjtezi protivnik u dosadasnjem delu prolecne sezone. Mislim da treba da uvedemo centarfora, ne samo zbog golova vec i nekog ko moze da se izbori za visoke lopte.
Shaq Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) tepic off samo ne znam za koji su dovedeni falco i bakayoko, sve i da su spremni ne bi bilo mesta za njih.. sto bi se reklo nista novo, bacena 1,5-2 milkana onako najlaganije.. tepic on Edited March 3, 2021 by Shaq 1
harper lee Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 8 minutes ago, Dimitrije said: TSC je verovatno najjtezi protivnik u dosadasnjem delu prolecne sezone. Mislim da treba da uvedemo centarfora, ne samo zbog golova vec i nekog ko moze da se izbori za visoke lopte. Moramo da uvedemo Pavkova jer ovde nema previse igre, lopta skakuce kao balonom da igramo, a i dace nam dubinu da se malo skine pritisak sa veznog reda. Pavkov bi takodje mogao da uvali neki lakat ili pogibeljan start inace ce nam ovi polomiti pola tima. Za mene je najjaci utisak utakmice Veljko Nikolic. Jedna uplasena slina od igraca, novi Mitar Mrkela bez talenta. 1
harper lee Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Je l' izbrojao neko koliko zutih kartona je ovaj Banjac trebalo da dobije?
Dimitrije Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 11 minutes ago, harper said: Moramo da uvedemo Pavkova jer ovde nema previse igre, lopta skakuce kao balonom da igramo, a i dace nam dubinu da se malo skine pritisak sa veznog reda. Pavkov bi takodje mogao da uvali neki lakat ili pogibeljan start inace ce nam ovi polomiti pola tima. Za mene je najjaci utisak utakmice Veljko Nikolic. Jedna uplasena slina od igraca, novi Mitar Mrkela bez talenta. Ja sam se dvoumio, on, Rodic ili Petrovic.
Recommended Posts