Milosh76 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Visak stranaca, a sto da ne odmori Vidis da rotira odmaranje stranaca, prosli put Kanga, sad Falcineli, neka sledeca Ben, pa Sanogo... 1
MiddleClass Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 On 26.2.2021. at 0:48, harper said: Ivanica odmah vezati klauzulom od 10 miliona, posle ovog dvomeca bice tesko zadrzati ga na leto. Poznajuci nase, dobicemo plafon 3 miliona. 1
roux senyurt Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 rekose da italijani imaju male povrede posle utakmice sa milanom, a ja bih rekao da su ostali na kratkom nagradnom odmoru u italiji.
MiddleClass Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Precka Ivanica pa stativa Bena iz slobodnjaka.
Miljenko Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 (edited) Dadose ga oni sami, ako vec mi nismo umeli. Edited February 28, 2021 by Miljenko
Milosh76 Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Dobri smo... Precka, stativa, sansa Pavkova I gol... Za 20 minutaKruzimo kao u rukometuVelja se smorio na centru, pa mu namestili saigraci gol2-0
harper lee Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 Strasan fudbal igramo i u ovom sastavu, bas je uzivanje gledati kako lopta ide. Tri gola, od kojih je ovaj slepac ponistio jedan bez razloga, dve stative i bezobrazan sebicluk Pavkova. Moramo malo da poboljsamo realizaciju, Kanga i Nikolic su mogli da daju jos po jedan da su bolje resili ciste situacije. Naravno, treba li reci da cak i ovaj golman Proletera koji inace uopste ne brani veceras igra utakmicu zivota. Sve to sa pola snage. Ono sto je najociglednije je fizicka superiornost nasih igraca u odnosu na momke iz Proletera, stvarno smo dobro pripremljeni.
fandorin Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 2 minutes ago, harper said: Strasan fudbal igramo i u ovom sastavu, bas je uzivanje gledati kako lopta ide. Tri gola, od kojih je ovaj slepac ponistio jedan bez razloga, dve stative i bezobrazan sebicluk Pavkova. Moramo malo da poboljsamo realizaciju, Kanga i Nikolic su mogli da daju jos po jedan da su bolje resili ciste situacije. Naravno, treba li reci da cak i ovaj golman Proletera koji inace uopste ne brani veceras igra utakmicu zivota. Sve to sa pola snage. Ono sto je najociglednije je fizicka superiornost nasih igraca u odnosu na momke iz Proletera, stvarno smo dobro pripremljeni. Bah, ne može da se kaže da nije rezon da sam završava, neometan po sredini. Jedino što je morao da zabije.
harper lee Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 2 minutes ago, fandorin said: Bah, ne može da se kaže da nije rezon da sam završava, neometan po sredini. Jedino što je morao da zabije. Ne sutira se odande ako imas igraca koji ima bolji ugao i priliku da cusne loptu u praznu mrezu. A ako vec sutiras onda nema opravdanja da promasis jer dodavanje bi znacilo siguran gol.
levi Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 nema tu dodavanja, Ben je bio skroz iskosa, van 16, sa igračem između. centarfor mora to da završava
Recommended Posts