Glass Joe Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 aha pogledaj snimak iza njegovih ledja, morao je da se pomera lateralno da bi zahvatio loptu...ko je god ikrao i rekreativnu fucu zna koliko je tesko pospremiti odbitak u gol osim kad ti sedne idealno
dragance Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Just now, Glass Joe said: aha pogledaj snimak iza njegovih ledja, morao je da se pomera lateralno da bi zahvatio loptu...ko je god ikrao i rekreativnu fucu zna koliko je tesko pospremiti odbitak u gol osim kad ti sedne idealno Molim te be blamiraj se. 1
Glass Joe Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Smiren sam ja, cak i ne znam ko je ovaj igrac jer slabo pratim moderan fudbal
Glass Joe Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 1 minute ago, dragance said: Molim te be blamiraj se. Pusti ti moju reputaciju, nego ako imas neki fudbalski argument izvoli
roux senyurt Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 (edited) nista nisam ocekivao od revansa, tako da mi je sada bas krivo sto su ispali. deki stankovic je kombinacija lafcine od coveka i fudbalera vrhunske karijere, a oko takvih ljudi stvara se dobra atmosfera postovanja i drugarstva i svi zele da budu deo takvog tima. pored toga, kao sto neko napisa, izgleda da nas deki ima stofa za ozbiljnog trenera, sto je pomalo iznenadjujuce, jer je sam ranije izjavljivao da trenerski posao nije za njega. Edited February 25, 2021 by roux senyurt
dragance Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Just now, Glass Joe said: Pusti ti moju reputaciju, nego ako imas neki fudbalski argument izvoli Ne znam, eto. Igrao sam u jednoj reprezentaciji, igrao u dve zapadne zemlje (u nižim ligama), igrao sa Ljunbergom. Ima me na transfermarktu. A ti?
Блок_64 Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 4 minutes ago, Glass Joe said: aha pogledaj snimak iza njegovih ledja, morao je da se pomera lateralno da bi zahvatio loptu...ko je god ikrao i rekreativnu fucu zna koliko je tesko pospremiti odbitak u gol osim kad ti sedne idealno Covece koji bre rekreativni fubal i latelarne kretnje.Cetri sata treniras dnevno i promas gol sa dva metra.
Glass Joe Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 I sta s tim, ti bi ovo spakovao u malu mrezicu vezanih ociju jer imas takav igracki CV
Блок_64 Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 1 minute ago, dragance said: Ne znam, eto. Igrao sam u jednoj reprezentaciji, igrao u dve zapadne zemlje (u nižim ligama), igrao sa Ljunbergom. Ima me na transfermarktu. A ti? A latelralne kretnje kakve su 2
Mil@n Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 1 minute ago, Glass Joe said: Pusti ti moju reputaciju, nego ako imas neki fudbalski argument izvoli Pusti ih, u pravu si skroz, lopta je tipa 80ak i jače cm u visini, 90% šuteva se završi upravo ovako da je svako odalami od dole pa ode nebu pod oblake. Teško je poklopiti loptu na toj visini stopalom sa strane pa je lepo usmeriti nisko tj sprečiti da se ne desi gore navedeno jer fizika vuče na taj scenario, po tome se razlikuju prosečni od vrhunskih napadača, a vi očekujete od Gobelje da to rutisnki rešava, što bi rekli mladi - lol.
dragance Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Just now, Блок_64 said: A latelralne kretnje kakve su Meni užasne. 1
omiljeni Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 3 minutes ago, dragance said: Ne znam, eto. Igrao sam u jednoj reprezentaciji, igrao u dve zapadne zemlje (u nižim ligama), igrao sa Ljunbergom. Ima me na transfermarktu. A ti? jel istina da je Fredi gej?
dragance Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 1 minute ago, Glass Joe said: I sta s tim, ti bi ovo spakovao u malu mrezicu vezanih ociju jer imas takav igracki CV Kao golman čak bih i ja bolje reagovao.
dragance Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 (edited) Just now, omiljeni said: jel istina da je Fredi gej? Nije edit: barem nas nije startovao Edited February 25, 2021 by dragance
Recommended Posts