Milosh76 Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 isteklo je 3 min pre korneraJeste 7 sekundi.. Govno je moralo pustiti korner 1
Shaq Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Just now, levi said: isteklo je 3 min pre kornera da je bilo obrnuto, pustio bi i dva kornera za redom 3
Ivo Petović Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Sjajno je Zvezda odigrala. Baš sam pod utiskom. Očigledno se može i bez jajarenja. Ostalo je još ovih restlova drveća poput Gobeljića i Srnića koji ovde ne pripadaju. Ivanić i Sanogo fenomenalni. In hindsight, nije trebao da uvodi Kataija umesto Bena i zajebao se u prvoj što nije igrao Sanogo, ostalo Deki za desetku. 3
harper lee Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Gobeljicu, majmuncino mrtva, jebo ti pas mater. Ostatak ekipe. Milan je na samom kraju pokazao zasto je odvratan klub. 3
SNARC Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Jbt..ovaj Milan je u vrhu Serie A... Glavu gore cigani..hrabro je bilo ovo. Ovaj Gobeljic je mendazerski igrac ili je samo imao los dan ?
MiddleClass Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Bravo momci! Bravo Deki! Jbg, ne prodje uvjek bolji tim dalje, u tome je i draz fudbala. 1
Zico Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 4 minutes ago, levi said: isteklo je 3 min pre kornera Tacno je bilo 90+ 3 minuta kada je lopta otisla u korner. U takvim situacijama pusta se da se izvede korner, pogotovo sto je u pitanju drugo poluvreme.
John Coltrane Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Bravi Zvezdo, muški su odigrali i tu nema zamerke. Ne možeš da se obrukaš ako ovako igraš. I sa igračem manje smo dobro stajali i pecali Ibru u ofsajdu. Kako nam malo fali, čitaj normalni bekovi, pa da igramo samu završnicu LE. 1
Godfrey Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Cigani, junacki ste izginuli A ovo sto korner nije pustio, sramotno, sram ga bilo
nenad Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Just now, Ivo Petović said: Sjajno je Zvezda odigrala. Baš sam pod utiskom. Očigledno se može i bez jajarenja. Ostalo je još ovih restlova drveća poput Gobeljića i Srnića koji ovde ne pripadaju. Ivanić i Sanogo fenomenalni. In hindsight, nije trebao da uvodi Kataija umesto Bena i zajebao se u prvoj što nije igrao Sanogo, ostalo Deki za desetku. tuga je koliko je fizicki los katai, nema snage za jedan sprint. sanogo odigrao doktorski. lepo je bilo ovo gledati, iako ostaje pomalo gorak ukus u ustima jer smo bili bolji u ovom dvomecu.
arkonada Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Danas znam da smo se vratili gde treba. Bravo momci 4
Nikola77 Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Just now, Ivo Petović said: In hindsight, nije trebao da uvodi Kataija umesto Bena i zajebao se u prvoj što nije igrao Sanogo, ostalo Deki za desetku. mislim da je više pogrešio sa izmenom falko - kanga, on je baš falio na kraju. uticaj katai je bio mnogo veći, falko ništa malte ne.
villiem Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 ne prekida se ovako utakmica sram te bilo smradu fantasticna utakmica generalno, jako brzo prosla, bas steta, vise smo zeleli i hrabro izdrzali bez igraca
pantelia Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 On 22.2.2021. at 18:15, Dimitrije said: Za sada je veci problem povreda Gobeljicevog clanka; Gobeljic je 50/50 za utakmicu u Milanu. On 22.2.2021. at 18:25, pantelia said: Necemo se baviti i Milanovim problemima, dosta nam je i nasih Samo da se samokvotujem Jebote kakva steta. 1
harper lee Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Just now, nenad said: tuga je koliko je fizicki los katai, nema snage za jedan sprint. sanogo odigrao doktorski. lepo je bilo ovo gledati, iako ostaje pomalo gorak ukus u ustima jer smo bili bolji u ovom dvomecu. Ostaje gorak utisak zato sto smo bili bolji od Milana u dvomecu? Zasto? Pa, ko je ovde ocekivao da cemo uopste biti ravnopravni, kamoli da ce sudije morati da im dva puta daju igraca fore da bi nas izbacili? Ja sam, naprotiv, odusevljen kako smo se pokazali u obe utakmice, najvise zbog toga sto se pokazalo da ne moramo da glumimo cergarsku satru ispred naseg gola koju cuva kerber Borjan vec da protiv ekipa ovog ranga mozemo da igramo fudbal i da se s pravom nadamo da cemo ih nadigrati i izbaciti. 6
Recommended Posts