arkonada Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 jebani primicač, vraćamo se u devedesete 1 Link to comment
harper lee Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 2 minutes ago, arkonada said: jebani primicač, vraćamo se u devedesete Devedesetih je bio "primicac", sad je primicac. Mislim da sam vec neposredno posle utakmice napisao da se brinem za Ivanica jer je bilo vidljivo da je potegao za trojicu. Neka se zahvali Nikolicu, Petrovicu i Rodicu (on je trebalo da ga pokriva po toj strani) sto je morao da trci i za njih dok su se oni uspesno skrivali po terenu u vecem delu utakmice. Link to comment
Dimitrije Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 (edited) Ivanic I Falko su se pozalili na bolove u promicacu odnosno u zadnjoj lozi. To ne mora da znaci da nece da igraju u Milanu. Za sada je veci problem povreda Gobeljicevog clanka; Gobeljic je 50/50 za utakmicu u Milanu. Edited February 22, 2021 by Dimitrije Link to comment
arkonada Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 5 minutes ago, harper said: Devedesetih je bio "primicac", sad je primicac. Mislim da sam vec neposredno posle utakmice napisao da se brinem za Ivanica jer je bilo vidljivo da je potegao za trojicu. Neka se zahvali Nikolicu, Petrovicu i Rodicu (on je trebalo da ga pokriva po toj strani) sto je morao da trci i za njih dok su se oni uspesno skrivali po terenu u vecem delu utakmice. Ne diraj nam Deju i njegov "primicač" Rešiće to Nikolić, Gavrić, Vladika, kada se razleti ta mladost po terenu. Nije realno ali imam neki dobar osećaj za četvrtak, nemam pojma ni kako ali kada smo preživeli u Salcburgu što ne bi i ovo. Link to comment
Milosh76 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Potencijalni izostanak Gobeljica je vise dobitak, nego steta. Moze Srnic da odigra isto to ali drasticno kvalitetnije. Makar ume da se ubaci po strani, centrira, a ni u markaciji nije gori od Gobeljica. Link to comment
pantelia Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 10 minutes ago, Dimitrije said: Za sada je veci problem povreda Gobeljicevog clanka; Gobeljic je 50/50 za utakmicu u Milanu. Necemo se baviti i Milanovim problemima, dosta nam je i nasih 9 Link to comment
dragance Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Eventualno neigranje Gobelje je značajan plus za nas. Daj Srnu da poludi. Link to comment
samo_opusteno Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 To nema veze s vezom. Ako nam bekovi budu Srnic i Gajic primicemo 5 komada. Ovo isto kao kad ljudi gaze po Lazicu jer ne kapiraju da ne mozes imati ekipu punu cvrcaka, moras imati i sirovu snagu. Link to comment
dragance Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Kakvu je Gobelja snagu imao, osim što nas je unakažavao tamo gde je ko fol igrao? Edited February 22, 2021 by dragance 1 Link to comment
samo_opusteno Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Kakvu je Gobelja snagu imao, osim što nas je unakažavao tamo gde je ko fol igrao?Igra ovde 4 godine i mi belezimo istorijske rezultate, ne znam gde nas je tacno unakazio. Link to comment
Ratamahatta Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 'Ladno cemo ih karati u sastavu za lav kup. 1 Link to comment
arkonada Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Gobelja igra fudbal a ne zna da igra fudbal. Nije da se ne trudi ali ne zna i neće nikad naučiti. Link to comment
Dimitrije Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 1 hour ago, harper said: Napred Zvezda, le http://istorijska-biblioteka.wdfiles.com/local--files/slika:bunker-na-mazino-liniji/bunker-na-mazino-liniji.jpg edit: Moderacijo, pomagaj sa slikom. Kacenje slike bunkera sa Mazino linije je omen. Nijednom napadacu nisu bili prepreka. 1 1 Link to comment
levi Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Ivanić i Falco su povređeni u Suboici i oni su zamenili Falca iz predostrožnosti, a Ivanića su ostavili do kraja? Link to comment
Recommended Posts