harper lee Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Izvukosmo se. Licilo je na jednu od onih utakmica ali protiv ovakvih odbrana isplacuje se obilato sav rad oko prekida. Nadam se samo da Ivanic nije preterano crkao, zahvaljujuci nasim bonusima morao je da potegne za trojicu. Link to comment
Dimitrije Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 Huh! Bilo je gusto, zanimljivo i na kraju da se radujemo. Nisam verovao. Mislio sam da ce da bude kao protiv Javora. Link to comment
elementary Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Odlična utakmica . Ovo je bilo vidjeno za gubljenje bodova . Neverovatno koliku sreću je Spartak imao ,gomila šansi . Dekijeva Zvezda igra fudbal i iako smo oslabljeni u revanšu mislim da imamo šanse . Srnić kao neki džoker i izmena može biti solidan .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Link to comment
Nikola77 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 odličan meč, kao da je neko duplo ubrzao prosečnu utakmicu ping pong lige. 1 Link to comment
fandorin Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Velja ima neviđen kredit, odigrao je 1 korektnu utakmicu za 6 meseci. Svaka čast Ivaniću, a i Dekiju što ga je otkopao i oživeo. Milunović nam je u 5 glavnih igrača, velika je šteta što ga neće biti u četvrtak. Benu falio samo gol. Drago mi je zbog Saglavoa, zaslužio je. Link to comment
arkonada Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Bravo, odigrali smo dosta bolje nego u Nišu i ipak došlo na svoje. A sad po tri boda na San Siro Link to comment
Bright Billy Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 jovani ovaj sako ne stoji lepo... Link to comment
hrkljush boys_2 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Utakimica po mom ukusu kad smo napadali svih 90 minuta i kod 0-0. Spartak se poslije Gaćinovića ponovo vratio u linglong džiberluk. Dobar pritisak, dosta šansi, sve kako treba osim bijednog Petrovića. Zato je Seku to sve izhendlovao ulaskom. Link to comment
renne Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, arkonada said: Bravo, odigrali smo dosta bolje nego u Nišu i ipak došlo na svoje. A sad po tri boda na San Siro Inter ih načeo, mi ćemo ih dokrajčiti biće gusto, biće 3:3 Link to comment
arkonada Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Just now, renne said: Inter ih načeo, mi ćemo ih dokrajčiti biće gusto, biće 3:3 Dobro ajde, može i 3:3 Link to comment
harper lee Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 2 minutes ago, Nikola77 said: odličan meč, kao da je neko duplo ubrzao prosečnu utakmicu ping pong lige. Nasi mecevi po pravilu izgledaju bolje kad jurimo rezultat, moramo da nabijemo ritam pa onda utakmice izgledaju dinamicnije i brze. Steta je za ove navike mnogih nasih timova da idu na opstrukciju kad imaju rezultat jer imam utisak da je Spartak mogao da ponudi mnogo vise u polju da su igrali sa malo vise hrabrosti. Uostalom dokazali su to na utakmici protiv nas u Beogradu. I pored ovog trilera do kraja utakmice i njene same dinamike, za mene je glavni utisak da smo izgleda u Falku dobili odlicno pojacanje. Ako on na ovakvom terenu ima ovakvu kontrolu lopte bice to jos mnogo bolje na Marakani. Ona akcija kad je primio dugacku loptu na grudi u 16 i uhvatio volej je dokaz ozbiljne klase. Link to comment
Dimitrije Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 (edited) 6 minutes ago, Bright Billy said: jovani ovaj sako ne stoji lepo... Jovana svaki drugi put omane u gardarobi, ali je prijatnija od one plavuse iz Zvezda TV. Sanogo je igracina. Pre prvog gola iscupao korner iz koga izjednacujemo. Kod drugog gola kao kamikaza se bacio i zabio gol. Njegos, Velja, Gavra i ostali iz niske "bisera" treba da gledaju i uce od Sanoga, Srnica i ostalih seniora kako se gine za svaku loptu kada zagusti. Edited February 21, 2021 by Dimitrije Link to comment
samo_opusteno Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Ligu bismo uzeli i sa kiksom ovde koji sam pomalo i prizeljkivao da se pred revans ocekivanja spuste na minimum i da se iz tisine pokusa napraviti podvig. Sad vec krecu najave osvajanja San Sira i trosenje energije tog scenarija.Sto se tice ove utakmice videli smo da je Falko ozbiljan igrac. Ne kapiram Jovanu da ne pita Stankovica o izmeni. Volja ekipe je ogromna i treba uzivati dok traje. Stankovic nevidjen gotivac. 1 Link to comment
Dimitrije Posted February 21, 2021 Author Share Posted February 21, 2021 Da pomenem, da se danas Pankov izvadio za losu igru protiv Milana. Link to comment
arkonada Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 2 minutes ago, harper said: Nasi mecevi po pravilu izgledaju bolje kad jurimo rezultat, moramo da nabijemo ritam pa onda utakmice izgledaju dinamicnije i brze. Steta je za ove navike mnogih nasih timova da idu na opstrukciju kad imaju rezultat jer imam utisak da je Spartak mogao da ponudi mnogo vise u polju da su igrali sa malo vise hrabrosti. Uostalom dokazali su to na utakmici protiv nas u Beogradu. I pored ovog trilera do kraja utakmice i njene same dinamike, za mene je glavni utisak da smo izgleda u Falku dobili odlicno pojacanje. Ako on na ovakvom terenu ima ovakvu kontrolu lopte bice to jos mnogo bolje na Marakani. Ona akcija kad je primio dugacku loptu na grudi u 16 i uhvatio volej je dokaz ozbiljne klase. Spartak je igrao odlično kod nas, baš otvoreno, dobijamo mi njih uglavnom ali nam uvek nešto i metnu. Link to comment
Recommended Posts