Bright Billy Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 hour ago, fandorin said: @Nikodije Rekoh da nije loše da ima ko da uđe. @Bright Billy Pa vladike su danas u prvom planu. Samo što će naš da dođe na tekmu u Audiju, a ovi u Lastinom busu a to prepade me, reko nesto se desilo kangi...
Dankan Ajdaho Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 hour ago, LeBron said: Na Mocartu intervju sa Borom Cvetkovicem, i daju mu nadimak Tane sa Marakane Nikad ga tako niko nije zvao, vec je on cuveno Lane sa Korane koliko smo matori, a nove generacije ne znaju to Nove generacije nisu čule ni za Ivana Tomića, a kamoli za to. 1
harper lee Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Kakvo zatisje na forumu i kakva steta sto ce i ovaj dvomec Zvezde i Milana da protekne u "specificnim" uslovima, ovoga puta bez publike. Bas steta.
Dimitrije Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 Ako je sastav koji najavljuje RSB tacan, onda ce jedini kreativni igrac u startnoj postavi da bude Ivanic. Ostatak kreativaca ce biti ili na klupi ili na tribinama. Pretpostavljam da Katai, Nikolic i Falko nisu (dovoljno) spremni i da je Kanga Kanga. Bez njih i Gajica nece biti ni brzih tranzicija. Verovatno ce se sredina preskakati a glavno ofanzivno oruzje bice Milunovic kod ubacivanja lopte u kazneni prostor protivnika posle prekida. Ne znam da li je ovo plan Stankovica. On zna bolje pa mi ostaje da mu verujem. O ovim utakmicama bitnije od srca na terenu je pamet i znanje na terenu. Sa Gobeljicem ce srce biti 100% prisutno ali znanja i pameti ce biti znatno manje. 1
hrkljush boys_2 Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Ako počne bez Kange, onda će me ponovo iznenaditi da je još gluplji nego što sam mislio.
harper lee Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 2 minutes ago, dragance said: Nema boljeg sastava. Budimo realni. Ima boljeg sastava, ovo je ocigledna opcija za cekalicu i preskakanje igre, Milan dosta lose brani tranziciju. Gobeljic umesto Gajica pretpostavljam da pojaca skok protiv Madzuke. Ako sve bude po planu ocekujem Kangu, Falka i Gajica u drugom poluvremenu. Malo su se stisla jajca Stankovicu, ocekivano.
dragance Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 (edited) Pa Gajić je u sastavu, a ne Gobelja. edit: i Kanga. Za Falka ne znam da je spreman za 90 minuta. Edited February 18, 2021 by dragance
harper lee Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 1 minute ago, dragance said: Pa Gajić je u sastavu, a ne Gobelja. edit: i Kanga. Za Falka ne znam da je spreman za 90 minuta. Ocigledno smo videli razlicite sastave. Videcemo neki minut pre 19:00, kakav god sastav da bude manje-vise je isto.
dragance Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 A, da, možda. Ja sam gledao onaj sastav par stranica pre.
dragance Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 2 minutes ago, extragluv said: ima li zvezda sanse ovde? Nema
Hobbit slayer Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Kakvo zatisje na forumu i kakva steta sto ce i ovaj dvomec Zvezde i Milana da protekne u "specificnim" uslovima, ovoga puta bez publike. Bas steta.Zatišje pred buru... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Recommended Posts