harper lee Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 O ovome stalno pricam i razlog je zasto je Zvezda Zvezda a ostali jugoslovenski klubovi ostali jugoslovenski klubovi. Zvezda je ipak uspela u svojoj nameri. Na “kraju svih krajeva”... “Crvena zvezda je bila neko ko je željan evropskog progresa. Crvena zvezda je imala strašan evropski pečat. Stravičan! Samo ime Crvene zvezde u Evropi predstavljalo je probleme za protivnike. Ma koliko bili jaki... Što zbog atomsfere, što zbog spoznaje samih Zvezdinih igrača. Tu nije bilo nikakvog autsajderstva. Crvena zvezda nikada nije imala komplekse u Evropi jer je prosto pripadala tom društvu. To je nešto mnogo bitno za dalji razvoj te koncepcije“.
harper lee Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 6 minutes ago, Moća said: Gde ima taj Dejov intervju što pominjete? Intervju je sa bivsim urednikom Zurnala Momom Jokicem i na Mozzartsportu je. Dejo se samo pominje kao jedna od tema.
samo_opusteno Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Imam utisak da je Specija ukrala iznenadjenje za koje sam se nadao da ce biti nase. Tesko da mogu 2 zaredom da zaribaju, ne gube oni cesto.
Milosh76 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Dve neresene i prolaz na penale.. to je vise nego dovoljno
Dimitrije Posted February 16, 2021 Author Posted February 16, 2021 (edited) 1 hour ago, samo_opusteno said: Imam utisak da je Specija ukrala iznenadjenje za koje sam se nadao da ce biti nase. Tesko da mogu 2 zaredom da zaribaju, ne gube oni cesto. Neko bi rekao da i Zvezda tesko gubi dve zaredom. Edited February 16, 2021 by Dimitrije
Hamlet Strašni Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Па у четвртак ће бити 0:0, убеђен сам. А онда у Медиоланујуму, поведу у 12 минуту и рутински приводе утакмицу крају, али им Иванић забија фрљоку у 87 минуту. Онда почиње одуговлачење, Ибра се побије са Гобељом - псовке и хватање за врат. Гобеља пада као да је муњом погођен и идемо даље. 3 1
Milosh76 Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 47 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ибра се побије са Гобељом Samo sto ce Gobeljic tesko igrati i u cetvrtak i u revansu. Inace ti je plan sjajan
Ratamahatta Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 (edited) Tacno se secam jesenas da sam gledao Rio Ave - Milan, to je bila poslednja tekma tog dana, igralo se do ponoci, 2:2 i posle penali koji su trajali tipa pola sata, slicno kao nasi u Kopenhagenu. I to je Hakan izjednacio iz penala u 119'. Rio Ave delovao kao da je bolji, ne mogu da se nacudim da je Milan konkurent za titulu, izgledali su potpuno bez veze tada, navijao sam da ih izvucemo u grupi. Edited February 17, 2021 by Plajvi
John Coltrane Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 23 hours ago, dragance said: Mandzukic igra u Milanu?? I bez Ibre? Ne rade splavovi, zato nema Ibre Branke Sovrlić...
arkonada Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Ovaj bljuc bi trebalo izmisliti i da ne postoji Milanezi stigli MRAČNIJI OD VREMENA u Beogradu! Počinje odbrojavanje: "Rosoneri" sleteli u prestonicu Srbije, Ibrahimović izgleda kao da mu se ne igra fudbal! /FOTO/ https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/fk-crvena-zvezda-fudbaleri-milana-sleteli-u-beograd-zlatan-ibrahimovic-u-beogradu/0ly2j0v
Shaq Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 zar nisu bili rekli bez donarume, kalabrie, ernandeza, selmekersa i ibrahimovica? Quote Ovo je sastav Milana: Golmani: A. Donaruma, Đ. Donaruma, Tatarusanu; Odbrana: Kalabrija, Dalo, Gabia, Ernandez, Kalulu, Kjaer, Romanjoli, Tomori; Vezni red: Benaser, Čalhanoglu, Kastiljeho, Kesi, Krunić, Meite, Selmekers, Tonali; Napad: Ibrahimović, Leao, Mandžikuć, Rebić.
Milosh76 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 To sto su dosli, ne znaci da se igrati Sto bi se umarali, kad igraju sa Interom za par dana Sanjao sam korner Bena, odbijena lopta i golcina Kange sa 25 metara pod precku... 1
dragance Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Ako Kanga ne poludi sutra kao protiv Krasnodara, neće više nikad. 1
Recommended Posts