harper lee Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Prenosi li neko fudbal danas? Nema u programskoj shemi Arene direktnog prenosa, samo repriza u 11 uvece.
fandorin Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Jel mogu samo da se osvrnem na raspravu 17 hours ago? Izgleda da je nesporazum u pitanju, da Levi piše o sezoni nakon Božovića, kad je Milojević stigao, da je tada Zvezda htela da se oslobodi Le Taleka, što je, mislim, tačno, a Harper o sledećoj sezoni kada smo nudili produženje ugovora, a on otišao u otadžbinu.
MiddleClass Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Cigani smo majka mu stara... ima dovoljno grobara na forumu koje mozemo nervirati, ne moramo jedni druge.
LeBron Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Za danas najavljen jako ofanzivan i dobar tim, u odnosu na Gent Milunovic, Gobeljic i Ivanic out, Erakovic, Pankov i Gavric in
harper lee Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 1 hour ago, fandorin said: Jel mogu samo da se osvrnem na raspravu 17 hours ago? Izgleda da je nesporazum u pitanju, da Levi piše o sezoni nakon Božovića, kad je Milojević stigao, da je tada Zvezda htela da se oslobodi Le Taleka, što je, mislim, tačno, a Harper o sledećoj sezoni kada smo nudili produženje ugovora, a on otišao u otadžbinu. Da, skontao sam i ja kad sam treci put procitao levijeve postove. My bad.
Dimitrije Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 1 hour ago, LeBron said: Za danas najavljen jako ofanzivan i dobar tim, u odnosu na Gent Milunovic, Gobeljic i Ivanic out, Erakovic, Pankov i Gavric in To znaci da Boaci otpada, posto su cetvorica stranaca koji su igrali protiv Genta i danas u protokolu. Da li je Boaci ponovo povredjen?
LeBron Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 1 minute ago, Dimitrije said: To znaci da Boaci otpada, posto su cetvorica stranaca koji su igrali protiv Genta i danas u protokolu. Da li je Boaci ponovo povredjen? Ne verujem da je povredjen, bio je na klupi protiv Genta. Deki hoce da izvede najjaci sastav da bi sprecio neko iznenadjenje, a i posle ovog meca ide pauza zbog reprezentacija. Ne mora da znaci da je ovo sto sam ja video zvanican sastav, videcemo uskoro.
Milosh76 Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Pankov, Eraković, Degenek – Sanogo Kanga - Gavrić, Ben, Katai - Falčineli. Trener: Dejan Stanković.Klupa: Popovic, Milunovic, Gobeljic, Hajdin, Petrovic, Nikolic, Ivanic, Spiridonovic, Vukanovic, Krstovic, Pavkov
renne Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 3 minutes ago, MiddleClass said: strim? http://live.jokerswidget.com/streamvideo13/crvena-zvezda-vs-fk-indjija-live-stream-5275929.html 1
MiddleClass Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 (edited) @rennehvala Ajmo sad goleada. Edited November 8, 2020 by MiddleClass
Milosh76 Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Da li neko iz HRV ili SLO prenosi nasu utakmicu?
Recommended Posts