Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Prenosi li neko fudbal danas? Nema u programskoj shemi Arene direktnog prenosa, samo repriza u 11 uvece.

Posted

Jel mogu samo da se osvrnem na raspravu 17 hours ago? Izgleda da je nesporazum u pitanju, da Levi piše o sezoni nakon Božovića, kad je Milojević stigao, da je tada Zvezda htela da se oslobodi Le Taleka, što je, mislim, tačno, a Harper  o sledećoj sezoni kada smo nudili produženje ugovora, a on otišao u otadžbinu.

Posted

Cigani smo majka mu stara... ima dovoljno grobara na forumu koje mozemo nervirati, ne moramo jedni druge. :fantom:

Posted

Za danas najavljen jako ofanzivan i dobar tim, u odnosu na Gent Milunovic, Gobeljic i Ivanic out, Erakovic, Pankov i Gavric in

Posted
1 hour ago, fandorin said:

Jel mogu samo da se osvrnem na raspravu 17 hours ago? Izgleda da je nesporazum u pitanju, da Levi piše o sezoni nakon Božovića, kad je Milojević stigao, da je tada Zvezda htela da se oslobodi Le Taleka, što je, mislim, tačno, a Harper  o sledećoj sezoni kada smo nudili produženje ugovora, a on otišao u otadžbinu.

Da, skontao sam i ja kad sam treci put procitao levijeve postove. My bad.

Posted
1 hour ago, LeBron said:

Za danas najavljen jako ofanzivan i dobar tim, u odnosu na Gent Milunovic, Gobeljic i Ivanic out, Erakovic, Pankov i Gavric in

To znaci da Boaci otpada, posto su cetvorica stranaca koji su igrali protiv Genta i danas u protokolu.  Da li je Boaci ponovo povredjen? 

Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

To znaci da Boaci otpada, posto su cetvorica stranaca koji su igrali protiv Genta i danas u protokolu.  Da li je Boaci ponovo povredjen? 

Ne verujem da je povredjen, bio je na klupi protiv Genta. Deki hoce da izvede najjaci sastav da bi sprecio neko iznenadjenje, a i posle ovog meca ide pauza zbog reprezentacija.

Ne mora da znaci da je ovo sto sam ja video zvanican sastav, videcemo uskoro.

Posted

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Pankov, Eraković, Degenek – Sanogo Kanga - Gavrić, Ben, Katai - Falčineli. Trener: Dejan Stanković.

Klupa: Popovic, Milunovic, Gobeljic, Hajdin, Petrovic, Nikolic, Ivanic, Spiridonovic, Vukanovic, Krstovic, Pavkov

Posted (edited)

@rennehvala

Ajmo sad goleada.

Edited by MiddleClass
Posted

Da li neko iz HRV ili SLO prenosi nasu utakmicu?

Posted

na vreme gol, dok se nije skroz spustila magla

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...