Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2020/2021: Aut derbi, aut nihil

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Šteta za prečku, mada realno kakvi smo pozadi nismo ni zaslužili vodjstvo na HT.

Posted

Bez Sanoga na sledecoj jer ga nisu izvadili na 5-1 na prosloj.

Posted

Sanogo vecinu kartona dobija posle glupo izgubljenih lopti svojih saigrača .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

• +1 4
Posted

Ali Falcineli... 6 igraca u 16m Genta, on ne umije desnom da centrira... prebacuje na lijevu nogu i vraca loptu unazad na 20m od gola i otvara im kontru koju je Milunovic zutim prekinuo. 

Lose igramo...

Posted

Ne znam da li je koincidencija, a i uzorak utakmica je mali, ali imam utisak da mnogo bolje i lepše igrate sa Domisterom na klupi. 

Pričam o evropskim utakmicama.

• +1 1
Posted

Sve u svemu, više smo pokazali od Genta i vođstvo bar za gol je trebalo, ali jbg, ovi svi brzi, a naši ne baš... Lol

Posted
Just now, Tsai said:

Sanogo mesarčina nastavlja

svaki problematican start je napravio da bi peglao tudje greske. ovaj za koji je dobio zuti konkretno zbog greske sudije koji prethodno nije svirao faul nad kangom a ostale zbog gresaka nasih igraca mahom milunovica...

• +1 1
Posted
On 29.10.2020. at 16:23, Plajvi said:

Sanogo zuti danas, zuti protiv Genta ako bude zdrav, i onda opet pauza protiv Genta, mozes sat stelovati po njemu. :D

Uvek ispostuje. :D 

Ovi su tvrdi, da se sutamo u dupe od srece ako ikako uspemo da dobijemo, sve je moguce ovde. U Belgiji siguran poraz. 

Posted

Loše. Moraju napolje Milunović, Gobeljić i voleo bih Boćka.

Posted

На лијевој страни нам је аутопут, ово не може овако. Гобеља је глуп а Милун спор. Гент нас уби по тој страни.

• +1 2
Posted
Just now, Filozof manijak said:

Ne znam da li je koincidencija, a i uzorak utakmica je mali, ali imam utisak da mnogo bolje i lepše igrate sa Domisterom na klupi. 

Pričam o evropskim utakmicama.

protiv slovana smo igrali dobro a ovu igramo lose, tako da ta teorija pada u vodu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...