John Coltrane Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Šteta za prečku, mada realno kakvi smo pozadi nismo ni zaslužili vodjstvo na HT.
samo_opusteno Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Bez Sanoga na sledecoj jer ga nisu izvadili na 5-1 na prosloj.
elementary Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Sanogo vecinu kartona dobija posle glupo izgubljenih lopti svojih saigrača .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 4
MiddleClass Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Ali Falcineli... 6 igraca u 16m Genta, on ne umije desnom da centrira... prebacuje na lijevu nogu i vraca loptu unazad na 20m od gola i otvara im kontru koju je Milunovic zutim prekinuo. Lose igramo...
Filozof manijak Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Ne znam da li je koincidencija, a i uzorak utakmica je mali, ali imam utisak da mnogo bolje i lepše igrate sa Domisterom na klupi. Pričam o evropskim utakmicama. 1
assignment Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Sve u svemu, više smo pokazali od Genta i vođstvo bar za gol je trebalo, ali jbg, ovi svi brzi, a naši ne baš... Lol
Bright Billy Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Just now, Tsai said: Sanogo mesarčina nastavlja svaki problematican start je napravio da bi peglao tudje greske. ovaj za koji je dobio zuti konkretno zbog greske sudije koji prethodno nije svirao faul nad kangom a ostale zbog gresaka nasih igraca mahom milunovica... 1
Ratamahatta Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 On 29.10.2020. at 16:23, Plajvi said: Sanogo zuti danas, zuti protiv Genta ako bude zdrav, i onda opet pauza protiv Genta, mozes sat stelovati po njemu. Uvek ispostuje. Ovi su tvrdi, da se sutamo u dupe od srece ako ikako uspemo da dobijemo, sve je moguce ovde. U Belgiji siguran poraz.
Jozef K. Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Loše. Moraju napolje Milunović, Gobeljić i voleo bih Boćka.
Cane Vukic Prebranac Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 На лијевој страни нам је аутопут, ово не може овако. Гобеља је глуп а Милун спор. Гент нас уби по тој страни. 2
Bright Billy Posted November 5, 2020 Posted November 5, 2020 Just now, Filozof manijak said: Ne znam da li je koincidencija, a i uzorak utakmica je mali, ali imam utisak da mnogo bolje i lepše igrate sa Domisterom na klupi. Pričam o evropskim utakmicama. protiv slovana smo igrali dobro a ovu igramo lose, tako da ta teorija pada u vodu...
Recommended Posts